Oluen vähittäismyynti siirtynyt Sotimaan
Tiedote 11.11.2019. Jos ette tienneet, että meiltä saa ostettua olutta mukaan, niin nyt tiedätte. Toimintamalli tosin muuttui hieman siinä mielessä, että oluen vähittäismyynti meidän myymälästä siirtyi
Näytä tiedote ▽
Ajankohtainen Tiedote 11.11.2019. Jos ette tienneet, että meiltä saa ostettua olutta mukaan, niin nyt tiedätte. Toimintamalli tosin muuttui hieman siinä mielessä, että oluen vähittäismyynti meidän myymälästä siirtyi baarimme Sotiman puolelle - kaikki siis lähes ennallaan, kaapit vain on seinän toisella puolella ja maksu tapahtuu Sotiman kassaan.

Ei muuta kun peremmälle vaan!Näytä tiedote omalla sivullaan
Uutuudet
Poistomyynti
Varastontäydennykset
VARUSTELEKA FACEBOOK
Varusteleka
2019-11-15
Se olis pauttiarallaa 20 vuotta kulunut siitä, kun tämä hitti tärähti kansakuntamme tärykalvoille, ja siitä koko maailman tietoisuuteen: Darude - Sandstorm! Radiokanava HitMix uhkaili soittavansa kyseistä kappaletta koko tämän päivän, ja pakkohan meidänkin oli heittää omat kaksi senttiä likoon! Meidän myymälän tämän hetkinen äänentoisto ei valitettavasti kykene koko päivää biisiä päättymättömältä kasetilta soittamaan, mutta eiköhän se sinne kuitenkin kohtalaisen useasti saada tungettua! Ei muuta kun C-kasetit solmuun - tämähän on melkein jo kansallislaulu!
Varusteleka
2019-11-14
Vie koti sinne missä itse olet ja verhoa itsesi pehmeään, mukavaan puuvillaan. Nämä ihanat pussilakanat ja pyyhkeet tuovat ripauksen luksusta kylmään talveen ja viilentävät mukavasti kesäkuumilla. Tuotteissa moderni ja räväkkä Puolustusvoimien klassikkokuosi, josta jopa kymmenettuhannet suomalaiset pääsevät nauttimaan joka vuosi. Ja aivan kuten nuo ihmiset palvelevat valtiota, palvelevat nämä pussilakanat ja pyyhkeet sinua vuosi toisensa jälkeen. • Särmä pussilakanasetti: 49,99 € • Särmä käsipyyhe, 2-pack: 12,99 € • Särmä kylpypyyhe: 19,99 € Kuosi: M05 lumi Suunnittelija: Puolustusvoimat Saatavilla: Varusteleka Oy
Varusteleka
2019-11-13
Se on suuri! Se on mahtava! Se on täällä taas - Varustelekan Tökkö Joulukalenteri! Tämän vuoden kalenterissa onkin luukkuja jokaiselle joulukuun päivälle - eli nannaa riittää myös välipäiville! Kalenteri toimii tuttuun tapaan meidän verkkokaupassa, mutta voit myös tilata luukut suoraan sähköpostiisi! Linkki tähän löytyy meidän verkkokaupan etusivulta. Tässä tapauksessa sut pakkoliitetään myös Kantasiaksi ja rupeat saamaan läpikaupallista Propagandakirjettä, ai että! Saa suorittaa!

Julkaisemme tässä #varusteleka ja #lekalooks-tägeillä varustettuja kuvia Instagramista.


Loading...