Varustelekan siivouspäivä nyt lauantaina 26.5.
Tiedote 23.05.2018 Heinäkuun muutto lähenee ja meillä pyörii täällä meidän tiloissa ties mitä roinaa, mikä ei ole lähdössä muuton mukana uusiin tiloihin. Jos olet aina halunnut omistaa palan Varustelekaa, tai olet muuten vain vailla esimerkiksi korihyllyjä, eurolavoista tehtyjä penkkejä jotka on verho
Näytä tiedote
Heinäkuun muutto lähenee ja meillä pyörii täällä meidän tiloissa ties mitä roinaa, mikä ei ole lähdössä muuton mukana uusiin tiloihin.

Jos olet aina halunnut omistaa palan Varustelekaa, tai olet muuten vain vailla esimerkiksi korihyllyjä, eurolavoista tehtyjä penkkejä jotka on verhoiltu naamioverkolla, PJ- ja saunatelttoja meidän vuokraamosta tai vaikka SA kauluspaitoja, joissa saattaa olla taskut vähän vinossa, niin nyt olis mahis tulla penkomaan!

Nyt lähtee ja halvalla! Hinnat korihyllyjenkin osalta alkaa ihan muutamasta eurosta, tarkoitus on päästä tavarasta lähinnä vain eroon!

Esimerkin nimiin:

- Elfa runkoja
- Elfa koreja
- PJ & Saunatelttoja
- Suurtelttoja
- Henkareita
- Tapulikoreja
- Kranaattilaatikoita (tyhjiä, pahus)
- SA Kauluspaitoja, sekundaa
- Särmä BDU-vöitä, viallisia (solki saattaa luistaa, hyvää nauhaa muuten!)
- Valaisimia

Ja ties mitä kaikkea muuta! Päivitellään hintoja ja muita tuotteita tässä vielä jahka saadaan raavittua kasaan, mutta paras tapa on tulla paikalle ihmettelemään!

Homma lähtee käyntiin lauantaina 26.5. heti kello 10:00. Varaston kalusteet löytyvät Varustelekan lastauslaiturilta, sekä lastauslaiturin läheisyydessä olevasta Road Show -kontista, joka on utiloitu kyseisellä päivämäärällä toimimaan tuotetunkiona ja myyntialustana kaikelle pienelle sälälle, sekä varaston häntätuotteille.

GET!
Suosittelemme Näytä aina ensin
Särmä Windproof Smock

Särmä Windproof Smock

69.99 EUR

Myyty 9 viimeisen kahden viikon aikana. 48 arvostelua. Näytä kaikki Maastotakit.

Särmä Pikeepaita, merinovillaa

Särmä Pikeepaita, merinovillaa

49.99 EUR

Myyty 29 viimeisen kahden viikon aikana. 11 arvostelua. Näytä kaikki Kauluspaidat ja pikeet.

Särmä shortsit

Särmä shortsit

29.99 EUR

Myyty 204 viimeisen kahden viikon aikana. 10 arvostelua. Näytä kaikki Shortsit ja urheiluhousut.

Särmä Coolmax T-paita

Särmä Coolmax T-paita

14.95 EUR 19.99 EUR

Myyty 185 viimeisen kahden viikon aikana. 7 arvostelua. Näytä kaikki Aluspaidat.

Särmä iso rynnäkköreppu

Särmä iso rynnäkköreppu

39.99 EUR

Myyty 206 viimeisen kahden viikon aikana. 14 arvostelua. Näytä kaikki Reput, enintään 40 litraa.

Särmä Sadeviitta

Särmä Sadeviitta

19.99 EUR

Myyty 57 viimeisen kahden viikon aikana. 11 arvostelua. Näytä kaikki Sadeviitat.

Brandit Industry 3/4 shortsit

Brandit Industry 3/4 shortsit

39.99 EUR

Myyty 47 viimeisen kahden viikon aikana. 3 arvostelua. Näytä kaikki Shortsit ja urheiluhousut.

Viimeisimmät muutokset Näytä aina ensin
  • Uutuuksia
  • Varastontäydennyksiä
  • Poistomyynti
  • Uusittua sisältöä
  • Artikkelit
Näytä kaikki uutuudet
Särmä Biker bootsit, mustat

Särmä Biker bootsit, mustat JULKAISTU TÄNÄÄN

159.99 EUR

Ei tartte olla moottoripyöräilijä tykätäkseen näistä! Meidän Biker bootsit ovat tarkoitettu kaikille, joita kiinnostavat matalavartiset nahkasaappaat. Sen lisäksi, että nämä ovat aika käytännölliset Suomen olosuhteisiin, ovat ne varustettu umpinaisella, ilmataskuttomalla polyuretaanipohjalla ja tosi laadukkaasti tehdyt.

USMC 100 patruunan ammustasku, kojootinruskea, ylijäämä

USMC 100 patruunan ammustasku, kojootinruskea, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

9.99 EUR

Simppeli pienehkö yleistasku, johon sattuu mahtumaan esimerkiksi 100 kpl 5,56 mm patruunoita. Ihanaa yksinkertaista ja ilmavaa suunnittelua, tämmöisiä sotavarusteiden pitäisi enemmän olla, eikä vähiten sen takia että moiselle nyssäkälle saattaa siviilielämästäkin löytyä täysin hyvä käyttötarkoitus.

US "Woobie" sadeviitan vuori, ylijäämä

US "Woobie" sadeviitan vuori, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

29.99 EUR

Pieni, kevyt ja lämmin. Mahtava varapeitto kotiin, mökille tai vaikka autoon tiukan paikan varalle! Yhdysvaltalaiset kehittivät Vietnamin sotaan korvikkeen villahuovalle. Sen verran toimivan jutun menivät keksimään, että veteraanit muistelevat "Woobieta" lämmöllä ja tuote on erittäin laajassa käytössä edelleen.

USMC IFAK ensiaputasku, kojootinruskea, ylijäämä

USMC IFAK ensiaputasku, kojootinruskea, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

14.99 EUR

USMC eli Yhdysvaltain merijalkaväen ensiaputasku on isoimpia ja yksinkertaisimpia asioita tällä saralla. Sisällä on vain yksi tilanjakaja ja sulkuna toimii yksittäinen solki. Pohjasta löytyy toki vedenpoistosirkka.

Paraclete Large Flash Bang Pouch, kojootinruskea, ylijäämä

Paraclete Large Flash Bang Pouch, kojootinruskea, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

9.99 EUR

Tässä olisi yksinkertainen tasku pikkutavaralle semmoseen hintaan, että kannattaa suorilta ostaa pois ja miettiä myöhemmin, mitä siinä kantaisi. Sopii työkaluille, ensiaputarvikkeille tai pienelle tölkille sihijuomaa.

ESS Crossbow Suppressor One suojalasit, harmaa linssi, ylijäämä

ESS Crossbow Suppressor One suojalasit, harmaa linssi, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

59.99 EUR

Kuulosuojainystävälliset suojalasit, pätevä valinta mm. ammunnan harrastajille ja muuhun käyttöön jossa laseilta oikeasti vaaditaan hyvää suojatasoa.

Outdoor Research Rockfall Gloves, kojootinruskea, ylijäämä

Outdoor Research Rockfall Gloves, kojootinruskea, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

59.99 EUR

Ameriikan tuliaisina erä helvetin kovan luokan taistelu- ja yleishanskoja. Näitä jenkeissä valmistettuja hanskoja kaupataan normaalisti noin 80 dollarin hintaan pari. Meidän myymämme ovat käytännössä uudenkarheita ja aika paljon halvempia. Nämä ovat pyörineet jenkkiarmeijan inventaariossa ja jostain syystä poistettu hyllystä.

Näytä kaikki täydennykset
Näytä kaikki poistotuotteet
Sosiaalinen media Näytä aina ensin
Varustelekan julkaisuja Facebookissa Näytä lisää
Varusteleka FACEBOOK Hei jengi, we have a dream! Meidän muutto lähestyy vinhaa vauhtia ja tässä ollaan rypistelty ties mitä jännittävää uusien toimitilojen, erityisesti myymälän, tiimoilta. Tässä myymälää suunnitellessa tuli eteen seuraavanlainen asia, minkä kanssa tarvittaisiin teidän apua: Meidän villeissä fantasioissa keskellä uutta myymälää kököttää jokin ajoneuvo. Tällä hetkellä meillä on aihiona wanha kunnon Landrover, mutta meiltä puuttuu tekijät jotka saattaisivat auton meidän fantasioimaan kuosiin. Ajoneuvoa ei tarvitse saattaa ajokuntoon, kunhan kikotin näyttää hyvältä. Plussaahan se kyllä toki olisi jos sitä aina välillä pystyisi jonkin kunniakierroksen käydä heittämässä, mutta se ei ole vaatimus. Meillä on budjetti, meillä on aihio ja meillä on visio. Jos tiedät jonkin tahon joka taipuisi ropaamaan autoa korvausta vastaan ja saamaan tuotoksen valmiiksi viikolle 27, niin ilmianna - tositarkoituksella. Jos löytyy parempi idea tai aihio myymälään sijoitettavaksi ajoneuvoksi, niin kuunnellaan kyllä sekin. Ollaan avoimia lähes kaikelle! Code Name: Lantikka - Display auto myymälään, aihiona Landrover - Räyheä sotilashenkinen kokonaisuus - Aikaa toteuttaa viikolle 27 asti Yhteyttä asian tiimoilta voi ottaa sähköpostitse osoitteeseen info@varusteleka.fi ja laittaa viestin aiheeksi "MYYMÄLÄN AJONEUVO". Viestiä voi laittaa myös täällä meidän inboxiin ja aloittaa keskustelun samalla otsikolla. Ping Latela ja vaikka nyt sitten vielä West Coast Customs. Yrittänyttä ei laiteta!
Loading...