Varusteleka muuttaa kesällä
Tiedote 23.02.2018 Joo, näin on. Vanhat tilat Ruosilantiellä ovat tulleet tiensä päähän, ja me muutetaan heinäkuussa 2018 osoitteeseen Hankasuontie 11A. Eli reilun kilometrin verran Vihdintietä pohjoisen suuntaan.
Näytä tiedote
Joo, näin on. Vanhat tilat Ruosilantiellä ovat tulleet tiensä päähän, ja me muutetaan heinäkuussa 2018 osoitteeseen Hankasuontie 11A. Eli reilun kilometrin verran Vihdintietä pohjoisen suuntaan.

Syy on aika selkeä - meidän nykyinen paikka ahdas, sokkeloinen ja vanhuuttaan huono. Tärkein etu uudessa kiinteistössä on se, että me ollaan päästy piirtämään meidän varaston muoto tehokkaaksi, kun nykyään se on ollut aikamoinen pullonkaula. Lisäksi me saadaan itsellemme “ihan pikkasen” paremmat työ- ja sosiaalitilat, myymälä saa isommat ja paremmat tilat ja Sotima saa oman ulko-oven ja terassin. Merkittävä asia on sekin, että uusi kiinteistö on energiatehokkaampi, hiljasempi ja varustettu omalla aurinkovoimalalla.

Tästä tullaan nyt sitten kevään mittaan päivittämään teitä, että mitenkä projekti etenee. Seuraavat aikamääreet on alustavasti pistetty kalenteriin:
  • 13-15.07.2018. Varasto muuttaa. Tänä aikana voi ilmetä kaikenlaista harmia. Verkkokauppa palvelee asiakkaita, mutta toimitusajoissa voi olla viivästyksiä. Myymälä palvelee asiakkaita nykyisessä osoitteessa lähes normaalisti
  • 21-22.07.2018 Myymälä muuttaa. Tänä aikana myymälä on suljettu
  • 23.07.2018 Myymälä avaa ovensa uudessa osoitteessa, Hankasuontie 11A. Saattaa olla hommat vielä vähän vaiheessa, mutta ei anneta sen häiritä.
  • 11.08.2018 Maailman eeppisimmät myymälä-avajaiset! Aivan käsittämättömät bakkanaalit… Tätä et halua missata.
  • 13.08.2018 - 30.9.2018 Avajaiskuukauden hulinat jatkuu.

Haluutteko jeesiä meitä? Tulkaa ostamaan tää nykyinen varasto pois tässä kevään mittaan, niin selvitään vähemmällä kantamisella!

Usein esitettyjä kysymyksiä


Miksi ette muuttanut lähemmäs Helsingin keskustaa?

Ei todellakaan aleta nostamaan hintoja siksi, että päästäis maksamaan Kehä I:n sisäpuolen vuokraa. Lisäksi me halutaan ehdottomasti pitää koko meidän jengi saman katon alla ja myymälässä sama valikoima kuin nettikaupassa, sellaiselle hommalle tarpeeks isoa taloa ei Aleksanterinkadulta löydy, ainakaan vielä.


Miten tonne uuteen mestaan pääsee?

Samoilla keinoilla kuin nykyiseenkin myymälään, eli bussit 321, 321N, 322, 332, 345, 345N, 346, 355, 355T tulee Vihdintielle, josta pysäkiltä kävelee Google mapsin mukaan noin 3 minuuttia Varustelekalle. Lisäksi koska meillä tota asiakasvirtaa on, HSL on järkännyt meille ihan oman bussilinjan 39B, jonka päättäri on meidän uuden mestan vieressä. Tää reitti kulkee jo nyt, jos haluaa käydä tsekkaamassa työmaata.

Junalla pääsee Malminkartanon asemalle josta kävelymatka on suurin piirtein sama kuin nykyiseen paikkaan Kannelmäestä.

Paikoitustilaa löytyy riittävästi myymälän edustalta ja parkkitila on katettu. Lisäksi löytyy latauspisteet sähköautoille. Get some of that!


Siirtyykö tämän investoinnin tekeminen hintoihin?

Ei siirry, oikeastaan toisinpäin: nykyinen kiinteistö syö roimasti enemmän energiaa, on epämukava olla ja hankaloittaa muotoilullaan meidän toimintaa. Uusiin tiloihin siirtyessä meillä kasvaa tuottavuus niin paljon, että esim. lämmityksen tai viilennyksen toimivuus on pelkkä mukava ja “ilmainen” bonus kaiken muun päälle.


Saako myymälästä vielä pikatilattua tavaraa varaston puolelta?

Joo, me tosiaan pidetään siitä kiinni, että nettikaupan varasto on edelleen myymälän seinän takana. Lisäksi myymälän tila kasvaa, jolloin kamaa mahtuu paremmin esille.


Mitäs Sotimalle käy?

Sotimalle käy oikein hyvin. Rakennetaan Sotima uuteen mestaan ja kehitetään juottolaa edelleen. Sotimalle löytyy myös oma sisäänkäynti, joka mahdollistaa ihan uusia juttuja. Niin ja se terassi toki.


Onko myymälässä asiakas-WC?

JOO! Kelatkaa, ei enää labyrinttileikkiä palo-ovien ja portaikkojen kanssa! Sotiman yhteydessä on ihan toimivat vesivessat ja Sotima on myymälässä, joten asia kunnossa.


Onko Sotima pitempään auki?

No nyt siihen on teoreettiset mahdollisuudet, koska oma sisäänkäynti. Kunhan saadaan homma rullaamaan uudessa osoitteessa, niin testaillaan miten eri aukioloajat toimii.


Milloin on loppuunmyynti nykyisten tilojen osalta?

Kuten ollaan pariin kertaan kerrottu, niin me ei ihan hirmu helposti lädetä hinnoilla venkslaamaan. Varaston rippeitä ja kaikkea semmosta kamaa, mitä ei haluta muuttaa, tullaan varmasti poistamaan kevään mittaan. Näistä huudellaan sitä mukaa kun karavaani etenee.

Suosittelemme Näytä aina ensin
Viimeisimmät muutokset Näytä aina ensin
  • Uutuuksia
  • Varastontäydennyksiä
  • Poistomyynti
  • Uusittua sisältöä
  • Artikkelit
Näytä kaikki uutuudet
ASP Turbo USB taskulamppu

ASP Turbo USB taskulamppu JULKAISTU TÄNÄÄN

124.95 EUR 269.00 EUR

ASP:n Turbo on todellakin nimensä veroinen kapistus. Jos nimittäin tarvitset valoa pimeyteen, niin tällä sitä saa, maksimissaan 780 lm verran! Ja kun valaisin on materiaaleiltaankin taattua ASP:n laatua, niin tää on myöskin tosi kestävä. Näitä on vain pari kappaletta Inttistoren kuolinpesästä, ja ne lähtevät tosi edullisesti!

Jetboil MicroMo retkikeitin, Carbon

Jetboil MicroMo retkikeitin, Carbon JULKAISTU TÄNÄÄN

159.99 EUR

Jetboilit eivät ole enää vain kaasulla toimivia vedenkeittimiä. Jos haluat oikeasti laittaa ruokaakin, on koittanut onnenpäiväsi! MicroMo:ssa on regulaattori ja liekinsäätö, ja siltikään se ei vie juurikaan tilaa tai paina paljoa.

BW korvatulpparasia, ylijäämä

BW korvatulpparasia, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

3.99 EUR

Harmittaako kaikenlainen melu arjessa? Pieni taikarasia mukanasi saattaa pelastaa päiväsi tarjoamalla pakotien, eikä rasiassa edes tarvitse kuljettaa opiaattipillereitä! Lisäksi tämä on toki tosi hyvä tapa pitää korvatulpat yhdessä, etteivät seilaa taskujen pohjilla.

BH-kyynelkaasukotelo L/MK4

BH-kyynelkaasukotelo L/MK4 JULKAISTU TÄNÄÄN

15.95 EUR

Jos haluat laatua ilman turhaa hifistelyä, niin tässä on just sulle sopiva tuote. Blackhawk sumutinkotelo. Tää on ammattimaisen näköinen sumutinkotelo ammattikäyttöön.

ASP käsirautakotelo

ASP käsirautakotelo JULKAISTU TÄNÄÄN

23.99 EUR

Jos johonkin voi vielä nykypäivänä luottaa, niin siihen, että ASP osaa kyllä tehdä välineitä viranomaiskäyttöön. ASP:n käsirautakotelo on sekä tyylikäs, että laadukas. Harvoin näkee näin mageeta mustaa ja kiiltävää, ainakaan viranomaistuotteena.

Volksmarine kansitakki, tummansininen, ylijäämä

Volksmarine kansitakki, tummansininen, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

59.99 EUR

Hämmentävää! Ooh! Itä-Saksassa olikin värejä, sillä tämä tuhdista sarkakankaasta valmistettu kansitakki on ihan oikeasti sininen, eikä esim. perinteinen teollisuusviemärinruskeanharmaa. Aika hieno, jopa vähän leikkisän näköinen malli messinkinapeilla, joiden kiiltävyysastetta ei ole edes ylilyöty. Näitä ei varmaankaan paljoa maailmalla liiku.

Sveitsiläinen kenttäalttari, ylijäämä

Sveitsiläinen kenttäalttari, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

899.99 EUR

Jos vastuullasi on tosi monta ihmistä hengen hädässä, tarvitset vahvan uskon lisäksi tällaisen. Sielujen joukkosidontapaikan perustamisen kulmakivi on sveitsiläinen kenttäalttari!

Näytä kaikki täydennykset
Näytä kaikki poistotuotteet
Sosiaalinen media Näytä aina ensin
Varustelekan julkaisuja Facebookissa Näytä lisää
Loading...