Avoin työpaikka: Hankintajohtaja
Tiedote 25.06.2019. Onko sulla vimpan päälle hyvät ostohousut jalassa? Jos on, niin henkselit tiukemmalle ja hae tätä paikkaa. Mars mars! Hankintajohtajan hommiin kuuluu Varustelekan hankintatiimin johta
Näytä tiedote ▽
Tiedote 25.06.2019. Onko sulla vimpan päälle hyvät ostohousut jalassa? Jos on, niin henkselit tiukemmalle ja hae tätä paikkaa. Mars mars!

Hankintajohtajan hommiin kuuluu Varustelekan hankintatiimin johtaminen tulosvastuullisesti sekä toimiminen osana johtoryhmää. Hankintajohtaja vastaa:
 • Varustelekan strategian toteuttamisesta hankintatiimin työssä
 • Tuoteryhmäjohtamisen toteuttamisesta (valikoima, hinnoittelu, esillepano, tuotteiden tuotteistus markkinointiin)
 • Omien tuotemerkkien (Särmä, Särmä TST, Terävä ja Jämä) kehittämisestä kansainvälisiksi brändeiksi
 • Omien tuotemerkkien laadunvalvonnasta
 • Myymälän ja kontin valikoiman määrittelystä ja ylläpidosta
 • Tilaus-täydennys -prosesseista
 • Tavarantoimittajaneuvotteluista ja -suhteista
 • Yhteistoiminnasta muiden tiimien kanssa Total World Dominationin saavuttamiseksi

Johdettavana on seitsemän huippuammattilaisen hankintatiimi joka vastaa Särmä, Särmä TST, Terävä ja Jämä merkkien suunnittelusta, hankinnasta ja kaupallistamisesta sekä ylijäämän ja tavarantoimittajamerkkien hankinnasta.

Toivomme hakijalta:
 • Kokemusta asiantuntijatiimin johtamisesta
 • Vahvaa kaupallista osaamista
 • Näyttöjä ja kokemusta tuoteryhmäjohtamisesta ja kansainvälisestä hankintatoiminnasta
 • Osaamista omien tuotemerkkien kehittämisestä
 • Kykyä johtaa ja kehittää hankinnan prosesseja
 • Hyvää kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa. Muut kielikyvyt ehdotonta plussaa
 • Mieltymystä ja tunteenpaloa Varustelekan kattamiin tuotealueisiin
 • Tehtävään sopivaa (korkea)koulutusta


Varusteleka tarjoaa haastavan ja mielenkiintoisen työtehtävän matkalla kohti Total World Dominationia. Lisäksi tietty tosi hyvä työyhteisö, eeppiset henkilökuntahinnat, tavallista parempi vakuutusturva, hyvä työterveyshuolto sekä mainiot mahdollisuudet liikuntaan esimerkiksi oman kuntosalin tai työsuhdepyörän muodossa.

Kannattaa tutustua Varustelekan strategiaan, selata pari viimeisintä tulosjulkistusta läpi ja alkaa nakeloimaan hakemusta.
Strategia 2019-2021
Tilinpäätöstiedote 2018

Laita hakemus, CV ja palkkatoive osoitteeseen: [email protected]
Näytä tiedote omalla sivullaan
Suosittelemme

Tässä käsinvalitsemiamme, mielivaltaisia armeijaylijäämätuotteita. Lista elää säännöllisen sattumanvaraisesti ihan sen mukaan onko ylläpitäjä sillä hetkellä elossa vaiko ei.

VARUSTELEKA FACEBOOK
Varusteleka
2019-07-18

Se olis Throwback Thursdayn aika!

Supersankareita ennen Ratnikmania? Meillä? Kyllä vain! Tässä on autenttinen kuva menneiltä vuosilta kun vanhassa varastossamme syntyi taistelu palkkaamiemme supersankareiden kesken. Supersankarit ovat muuten oikein hyviä työntekijöitä, mutta tuppaavat aina etsimään konflikteja aivan tyhjästäkin. Usein täysin työhön liittymättömistä seikoista vieläpä!

Alemmassa kuvassa näemme myös tapahtumahetkellä virkaa tehneen toimitusjohtajan, jonka kommentteja emme valitettavasti dokumentoineet talteen. Voimme kuitenkin kuvitella, että nämä saattoivat olla mm. "Mitä aktuaalista v¤¤¤¤a täällä tapahtuu?!"
Varusteleka
2019-07-17

Hei jengi, kohta salamavalot räiskyvät ja punainen matto tempaistaan alta, kun Varustelekan huippumallit astuvat lavalle Lekafestissä.

Varustelekan muotinäytös Lekafest 2019 kello 16:00.

Varustelekan omat brändit Särmä, Särmä TST, Jämä ja Terävä ovat myös Lekafestin kunniaksi erikoisnäyttelyssä myymälän sisällä showroomissa. Esittelyssä tulevia kuumia uutuuksia meidän brändeiltä ja vanhoja kunnon klassikoita. Paikalla ovat myös asiantuntivimmat asiantuntijat vastaamassa kysymyksiinne kuten "Mistä materiaalista tuo on tehty?" ja "Ovatko vihreät kuulat hyviä?". Showroomin aikataulu tarkentuu vielä myöhemmin meidän saitille.

Käytiin keväällä pitämässä muotinäytös GoExpo -messuilla, josta voikin katsella esimakua täältä: https://www.youtube.com/watch?v=VMC6NY73zlE
Varusteleka
2019-07-17

Saatiin juuri tieto kengä--, eiku kyrvä--, siis korvanappiimme, että Teltta-Make Oulusta vois kaivata vähän jeesiä. Vaatimattomana toiveena Makella oli pari makuupussia, niin päätettiin laittaa vähän jenkkiläistä ja brittiläistä modulaarista makuupussia menemään. Toivottavasti niillä pärjää myös talven pakkasilla vähän paremmin!

Julkaisemme tässä #varusteleka ja #lekalooks-tägeillä varustettuja kuvia Instagramista.


Artikkelit Näytä kaikki Artikkelit
Loading...