Huolettaako sadekelit? Sadevaatteet täältä!

Avoin työpaikka: varastotyöntekijä 2 kpl
Tiedote 15.09.2021. Varusteleka etsii kahta nohevaa varastotyöntekijää. Ja nyt on semmonen juttu, että sulla ei tarvii olla monen vuoden työkokemusta tästä hommasta eikä varastojermun leimaa otsassa. Me etsitään ennenk
Näytä tiedote ▽
Ajankohtainen Tiedote 15.09.2021. Varusteleka etsii kahta nohevaa varastotyöntekijää. Ja nyt on semmonen juttu, että sulla ei tarvii olla monen vuoden työkokemusta tästä hommasta eikä varastojermun leimaa otsassa. Me etsitään ennenkaikkea hyvää tyyppiä. Semmoista joka oppii nopeasti, jaksaa tehdä rutiinihommia hyvällä pössiksellä, on kiva (työ)kaveri ja tekee kaiken minkä tekee hyvällä meiningillä.

Tää duuni on ihan perusvarastohommaa, mutta tavallista kivemmassa jengissä. Me kerätään ja pakataan verkkokaupan toimituksia, otetaan kamaa vastaan ja hyllytetään sitä. Työ ei ole fyysisesti mitään kovinkaan raskasta, mutta kyllä se jonkin verran peruskuntoa vaatii, että jaksaa koko päivän olla jalkeilla ja tassutella ympäri varastoa. Palkka on ihan normaali kaupan alan TES-palkka, ja työtä tehdään pääasiassa ma-pe (satunnaisia lauantaivuoroja on) ja kahdessa vuorossa.

Toinen näistä duuneista on ihan vakipaikka, ja toinen on perhevapaasijaisuus 4.9.2022 saakka. Työt alkaa sitten kun hyvät tyypit on löydetty. Ja hei, jos sulla nyt sattuu olemaan kokemusta trukkihommista, niin älä jätä sitä vahingossa kertomatta.

Tarjoamme sinulle:
  • Töitä keskimäärin 37,5 h viikossa
  • Palkkaus kaupan alan TES-palkkataulukon B2 mukaan (alkaen 1915 € / kk)
  • Persoonallisen ja tosi kivan työyhteisön
  • Hyvät työsuhde-edut

Varustelekassa pidetään työntekijöistä hyvää huolta ja se näkyy mm. hyvissä työsuhde-eduissa, joihin kuuluu eeppiset henkilökuntahinnat sekä tavallista kattavammat vakuutukset ja työterveydenhuolto. Näiden lisäksi työntekijöillämme on käytössään Varustelekan hyvin varusteltu kuntosali sekä työsuhdepolkupyörä.

Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen [email protected]

Panosta hakemukseesi - kerro kaikki olennainen ja lähetä se meille sellaisessa tiedostomuodossa, jonka saa auki (esim. PDF on kunnon hyvä).

Hakuaika päättyy 30.9.2021. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Näytä tiedote omalla sivullaan

Varusteleka.fi

Varusteleka on armeijan ylijäämän ja ulkoilun sekä retkeilyn erikoisliike. Palvelemme asiakkaitamme verkkokaupan kautta sekä Helsingin myymälässämme. Yritys perustettiin vuonna 2003 ja on kasvanut nopeasti Euroopan suurimmaksi alallaan. Talon väkeen kuuluu 60 innokasta osaajaa ja liikevaihtomme vuonna 2020 oli 18,117 miljoonaa euroa.

Valikoimassamme on tuhansia tuotteita ja käytämme huomattavasti aikaa kuvaillaksemme niitä täsmällisesti. Asiakkaistamme pidetään huolta myös kaupanteon jälkeen. Olemme taidoistamme ja kokemuksestamme ylpeitä: Varustelekaa parempaa armeijan ylijäämäliikettä tuskin löytyy. Lue lisää yritysesittely-sivulta.

Ladataan tuotteita Pieni hetki, kiitos!

Loading...