Uutuudet Näytä kaikki Uutuudet
Särmä villafleecetakki, musta
Uutuus

Särmä villafleecetakki, musta

79.99 EUR
Julkaistu 2018-09-21. Fleece on aika uskomatonta materiaalia, mutta me päätimme kehittää sitä luonnonkuituja hyödyntämällä. Särmä villafleecetakissa on vähennetty muovin määrää kahden tavoitteen perässä: vähentääksemme muovisaastetta ja lisätäksemme materiaalin turvallisuutta nuotion äärellä. Melko win-win! Huppu myydään erikseen sellaista himoitseville.
Särmä villafleecehuppu, musta
Uutuus

Särmä villafleecehuppu, musta

14.99 EUR
Julkaistu 2018-09-21. Irtohuppu Särmä Villafleecetakkiin. Huput myydään erikseen siksi, että jotkut niistä tykkäävät, toiset eivät. Kiinnitys neppareilla takin kaulukseen.
Särmä merinovillapaita, hihaton
Uutuus

Särmä merinovillapaita, hihaton

29.99 EUR
Julkaistu 2018-09-20. Perinteinen vaimari on paras aluspaita oikeastaan aina silloin, kun ei ole tarvetta pitkähihaiselle ja t-paitakin olis vähän niin ja näin. Harmi vaan, että ne ovat usein puuvillaa - ei siinä varsinaista vikaa ole, mutta ne voisivat olla paljon parempiakin, kuten vaikka merinovillaisia. Niin kuin tää meidän versiomme. Tavallaan aika unisex-vaate, kiitos superhyvän istuvuuden!
Särmä T-paita, merinovillaa
Uutuus

Särmä T-paita, merinovillaa

32.99 EUR
Julkaistu 2018-09-20. Päällepäin kuin mikä tahansa T-paita, mutta salaa paljon parempi! Malli on se tuttu ja turvallinen, mutta materiaali loistavan mukavaa ja toimivaa merinovillasekoitetta.
Särmä naisten merinobokserit
Uutuus

Särmä naisten merinobokserit

19.99 EUR
Julkaistu 2018-09-20. Naisten bokserit merinovillaisina, tyköistuvina ja ihan tosi mukavina. Meiltä löytyy myös merinohipsterit, jotka ovat samat mutta lyhemmällä lahkeella.
Särmä naisten merinopaita
Uutuus

Särmä naisten merinopaita

59.99 EUR
Julkaistu 2018-09-20. Mahdottoman mukava paita hyggeilyyn tai retkeilyhommiin. Tavallaan aluspaita, mutta ei semmonen läpinäkyvä ja teknisen näköinen, joten sopii sellaisenaankin päällipaidaksi sivistyksen pariin. On tärkeätä, että jokapäiväiset käyttöesineet ovat laadukkaita - pitkähihaisen paidankaan ei tarvitse olla tehty jostain muusta kuin merinovillasta!
Särmä merinobokserit
Uutuus

Särmä merinobokserit

29.99 EUR
Julkaistu 2018-09-20. Meidän suosituimmat alushousut on Särmä viskoosibokserit. Tässä olis niiden isoveljet; melkein samat mutta merinovillasta. Lisättynä ominaisuutena sepalus!
BW Panzerfaust 3 kantohihna, ylijäämä
Uutuus

BW Panzerfaust 3 kantohihna, ylijäämä

5.99 EUR
Julkaistu 2018-09-19. Sota-ajoilta jäi elämään myös panssaritorjunta-aseen raflaava nimitys Panzerfaust. Länsi-Saksan Bundeswehrin käyttämää panssarinpenetroimisputkiloa kannettiin tällä hihnalla. Kestävä, leveä hihna sopii aika monen jutun raahaamiseen tai kaksin kappalein jopa reppuvaljaiksi. Kertaerä!
Suosittelemme
Särmä merinosormikkaat
Suosittelemme

Särmä merinosormikkaat 

9.99 EUR
Valmistettu Suomessa. Ohuet, näppärät kotimaiset neulesormikkaat maailman parhaasta materiaalista. Hyvät semikylmille keleille sellaisenaan, toimivat myös paksumpien kuorihanskojen vuorina. Kuin voi tehdä näin edulliset merinovillasormikkaat Suomessa?
Särmä merinosukat
Suosittelemme

Särmä merinosukat 

9.99 EUR
Valmistettu Suomessa. Tarina kertoo, että pääosin merinovillaiset sukat olis maailman parhaat. Nämä ovat paksuudeltaan tennissukkaa vastaavat, eli eivät mitkään mummonvillasukat! Toisin sanoen toimivat ympäri vuoden, vähän kylmemmällä kelillä vaikka kaksin kappalein tai paksumpien sukkien alla.
Varusteleka-lahjakortti, 100 euroa
Suosittelemme

Varusteleka-lahjakortti, 100 euroa 

100.00 EUR
Valmistettu Suomessa. Varustelekan useamman tuhatta tuotetta on sen verran iso valikoima, että sopivaa lahjaa on vaikea keksiä - varsinkin kuulapyssynuorisolle, jolle tietyt maastokuviot ovat kaikki kaikessa. Lahjakortti poistaa ihmettelyt! Voimassa yhden vuoden ostopäivämäärästä, käy sekä nettikaupassa että myymälässä.
Särmä TST L1 bokserit, merinovillaa
Suosittelemme

Särmä TST L1 bokserit, merinovillaa

29.99 EUR
Puhtaasti käytännön sanelemat alushousut vaativaan aktiivikäyttöön. Pitkät, tiukat lahkeet ja tukeva vyötärö istuvat tukevasti kovassakin menossa. Merinovilla huolehtii kosteudensiirrosta ja tuntuu ihoa vasten mukavalta pitkilläkin reissuilla ja vaihtelevissa olosuhteissa.
Särmä TST L1 Kypärähuppu, merinovillaa
Suosittelemme

Särmä TST L1 Kypärähuppu, merinovillaa

19.99 EUR
Törkeän monikäyttöinen kevyt kypärähuppu, tilanteesta ja tarpeesta riippuen tämä taittuu joko koko kasvojen suojaksi, pipo-kauluri-yhdistelmäksi, pipoksi tai putkikauluriksi. Vähän kuin PV:n jakama "ville-viis-vee", mutta huomattavasti fiksumpi kaikilla osa-alueillaan. Materiaalina kevyt, ihoa vasten mukava ja tehokkaasti kosteutta siirtävä merinovillaseos.
Särmä rynnäkköreppu
Suosittelemme

Särmä rynnäkköreppu

34.99 EUR
Revisioitu, omasuunnitteinen rynnäkköreppumme on tosi fiksu, käytännöllinen päiväreppu oikeastaan mihin vain käyttöön - nyssäkkää on helppo litistää tai paisuttaa, se on vikkelä käyttää ja se pysyy aina yhtä särmänä pakkauksena tiukasti mukana. Nyt on hyvää reppua tarjolla!
Särmä merinovillapaita, hihaton
Suosittelemme

Särmä merinovillapaita, hihaton

29.99 EUR
Perinteinen vaimari on paras aluspaita oikeastaan aina silloin, kun ei ole tarvetta pitkähihaiselle ja t-paitakin olis vähän niin ja näin. Harmi vaan, että ne ovat usein puuvillaa - ei siinä varsinaista vikaa ole, mutta ne voisivat olla paljon parempiakin, kuten vaikka merinovillaisia. Niin kuin tää meidän versiomme. Tavallaan aika unisex-vaate, kiitos superhyvän istuvuuden!
SA miehistövyö
Suosittelemme

SA miehistövyö

29.99 EUR
Armeijan kaksipiikkinen nahkavyö lienee intin "hukatuimpia" varusteita eikä syyttä: onhan se karun tyylikäs, kestävä ja runsaasti rakkaita ja kunniakkaita muistoja huokuva asuste.
VARUSTELEKA FACEBOOK
Varusteleka
2018-09-23

Me sanotaan sitä markkinoinniksi, muut sanoo sitä ilmeisesti sissimarkkinoinniksi. Meidän tavasta toimia kirjoitettiin just gradu, jota avataan vähän tässä haastattelussa. Toimittajalla on ehkä vähän jännät sanavalinnat, koska me ei ehkä itse koeta "joutuneemme ongelmiin" tai "yrittäneemme korjata" yhtään mitään.

Itse gradu on aika hyvää kamaa, ja nyt kun meidän markkinointityyliä apinoi yksi jos toinenkin, kannattais näiden firmojen ehkä lukea tieteellisemmällä otteella tehty teksti aiheesta, niin pysyy laatu hyvänä!
Varusteleka
2018-09-23

Syksy on ystävä; aika kaivaa kaapista esille kaikki kiva ja pörröinen. Jos et omista sellaista vielä tarpeeksi, osta meiltä lisää. Tässä nyt mainostetaan hienoja Länsi-Saksan Bundeswehrin kaulaliinoja, tsekkiläisiä neulepipoja ja tosi vintage-henkisiä Ranskan armeijan nahkahanskoja. Lämmikkeet ja kaikenlaiset pikkuhyödykkeet kulkevat intin merkitsemisvälinelaukussa, joka on SA kaasunaamarilaukun coolimpi serkku.
Varusteleka
2018-09-22

Oranssi on tosi pirtsakka väri, mikä on hyvä juttu metsästyskaudella. Esimerkiksi Italiassa on aivan normaalia, että metsästyskauden aikana menehtyy metsästysonnettomuuksissa tai "onnettomuuksia" kymmeniä ihmisiä joka vuosi. Italian metsästyskausi on siis vähän kuin Suomen juhannus.

Juhannuksena olemme jo pitkään muistutelleet ihmisiä järjen käytöstä veden äärellä, joten nyt Italian metsästyskauden inspiroimana rohkaisemme teitä laittamaan oranssia päälle. Vähenisiköhän Italiankin onnettomuudet, mikäli metsästäjien tähtäimiin osuvat perheenjäsenet ja tutut erottuisivat oransseina entistä paremmin?

Julkaisemme tässä #varusteleka ja #lekalooks-tägeillä varustettuja kuvia Instagramista.


Poistomyynti Näytä kaikki Poistomyynti
Artikkelit Näytä kaikki Artikkelit
Loading...