Avoin työpaikka: Omatuotannon Panssarinyrkki (Product Manager)
Tiedote 22.10.2018. Varusteleka etsii asiantuntevaa henkilöä täysipäiväiseksi osaksi vahvaa ja ammattitaitoista lekatiimiä. Haemme riveihimme taistelijaa, joka on tuotesuunnittelun ja tuoteryhmäjohtamisen ammattilainen
Näytä tiedote ▽
Tiedote 22.10.2018. Varusteleka etsii asiantuntevaa henkilöä täysipäiväiseksi osaksi vahvaa ja ammattitaitoista lekatiimiä. Haemme riveihimme taistelijaa, joka on tuotesuunnittelun ja tuoteryhmäjohtamisen ammattilainen erityisellä sotilas- ja eräilypainotuksella.

Tehtävä on Varustelekan omatuotannon puolella ja sisältää tuotekehitystä, valikoimasuunnittelua, hankintaa ja Särmä TST sekä Terävä -brändien kehittämistä. Tuotemerkit edustavat tinkimätöntä laatua ja suunnittelua vaativille käyttäjille.

Avaintehtäväalueet:
- Tuotekehitys ja -ylläpito Särmä TST ja Terävä -brändeille
- Valikoimasuunnittelu ja hinnoittelu
- Särmä TST ja Terävä -brändien myynti ja markkinointi yhteistyössä muiden tiimien kanssa
- Hankinta ja toimittajayhteistyö

Tehtävässä vaadittavat osaamisalueet:
- Tekninen osaaminen (tekstiilialan osaaminen ja kokemus)
- Intohimo sotilas- ja erävarusteisiin ja ymmärrys modernin taistelukentän vaatimuksista
- Materiaalituntemus; sota- ja erävarusteille oleellisten vaatimusten ymmärtäminen
- Kokemus yhteydenpidosta valmistajiin / alihankkijoihin
- Kaupallinen osaaminen ja näkemys
- Neuvottelutaidot
- Kokonaisuuksien hallinta
- Kielitaito: englanti

Työsuhde on vakituinen ja siihen sisältyy 40 h viikkotyöaika. Varustelekassa pidetään työntekijöistä hyvää huolta ja se näkyy mm. työsuhde-eduissa, joihin kuuluu uskomattomat henkilökuntahinnat, tavallista kattavammat vakuutukset sekä työterveydenhuolto. Näiden lisäksi työntekijöillämme on käytössä Varustelekan hyvätasoinen kuntosali sekä sauna ja mahdollisuus työsuhdefillariin.

Varusteleka on armeija- ja ulkoilutavaran erikoisliike. Palvelemme asiakkaitamme Helsingin myymälässämme ja verkkokaupan avulla ympäri maailman. Myymme mm. vaatteita, varusteita ja kenkiä sekä uusina että käytettyinä. Valikomassamme panostamme vahvasti omiin brändeihimme. Kaikki toimintomme ovat samassa osoitteessa, missä työsi suorituspaikka tulee olemaan.

Jos sinulla on positiivinen asenne ja olet rehti sekä elinikäinen oppija, laita hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen eric.andersson@varusteleka.fi. Lähetä se meille sellaisessa tiedostomuodossa, jonka saa auki - PDF on kunnon hyvä.

Hakemusten vastaanotto päättyy 23.11.2018 klo 12:00 tai sitten kun sopiva henkilö on löytynyt. Työhaastattelut aloitamme välittömästi, joten älä jää arpomaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Näytä tiedote omalla sivullaan
Uutuudet Näytä kaikki Uutuudet
CCCP upseerin kenttäsaappaat #9
Uutuus

CCCP upseerin kenttäsaappaat #9

79.99 EUR
Kunnon rönttäsaappaat, kuluneet katu-uskottavan näköisiksi, nämä näyttävät siltä kuin niilllä olisi marssittu läpi Ukrainan tai jotain. Nahka paksua ja kestävää, pohja myös nahkaa ja naulattu kiinni, ja sen päälle liimattu paksu kuminen kulutuspinta. Yksittäispari. Veli venäläisen nahkasaappaat yleisesti ovat tehty huomattavan kestävistä materiaaleista ja perinteisellä olemuksella.
Ranskalainen F2 "Bigeard" kenttälakki, ylijäämä
Uutuus

Ranskalainen F2 "Bigeard" kenttälakki, ylijäämä

2.99 - 4.99 EUR
AAAH! Vihdoin sitä saa, maailmanhistorian magein kenttälakkimalli: edessä lippa - takana kaksijakoinen "pääskynhäntä" niskaa suojaamassa. Historiaa huokuva lakkimalli, tuttu lukuisten entisaikojen siirtomaaherrojen armeijoista! Valmistettu Ranskassa!
Jämä hygienialaukku, M91
Uutuus

Jämä hygienialaukku, M91 

16.99 EUR
Valmistettu Suomessa. Näppärä, kestävä ja roisketiivis pikkulaukku hygieniatarvikkeille, työkaluille tai meikeille. Selvästi jämerämpi versio Jämä hygieniapussista.
Slow Stone olkalaukku, villahuopaa, ylijäämä
Uutuus

Slow Stone olkalaukku, villahuopaa, ylijäämä

19.99 EUR
Noniin, nyt ei tiedetä enää yhtään mistä on kyse, paitsi että tässä olis tosi söötti ja hieno armeijan huovasta valmistettu olkalaukku. Nämä myytiin meille Italian armeijan ylijäämänä, mutta kyseessä on selkeästi siviilituote, valmistajan lapussa lukee "Slow Stone". Halpoja ja nättejä!
Fenix E16 taskulamppu
Uutuus

Fenix E16 taskulamppu

48.99 EUR
Kliseillä flirttailun uhallakin: pieni ja pippurinen. Avaimenperään, taskunsuuhun tai lippiksen lippaan sopiva E16 kulkee aina mukana ja valaisee tarvittaessa jopa 700 lm voimalla!
Sveitsiläinen vuoristotakki, harmaanvihreä, ylijäämä
Uutuus

Sveitsiläinen vuoristotakki, harmaanvihreä, ylijäämä

29.99 EUR
Tämä alppikansan vuoristojoukkojen päällystakki on kirjaimellisesti aika siisti ja suoraviivainen luomus. Ehtaa sotilasvintagea kylmän sodan vuosilta, valmistettu luonnollisesti Sveitsissä!
Sioen Tacticum Plate Carrier M13 vetoketjupaneeli
Uutuus

Sioen Tacticum Plate Carrier M13 vetoketjupaneeli

39.99 EUR
PALS-vetoketjupaneeli Verseidagin M13 Plate Carrieriin. Kiinnittyy liivin etu- tai takapuolen vetoketjuihin ja velcro-tarranauhoihin. Myydään kappaleittain. Satunnaisesti saatavilla, jos tarttet mutta saldot näyttää eioota niin lähetä meille sähköpostia!
Belgialainen L.702 kaasunaamaripönttö, ylijäämä
Uutuus

Belgialainen L.702 kaasunaamaripönttö, ylijäämä

14.99 EUR
Belgiassa valmistettuja Ruotsin kautta Suomeen kulkeutuneita kaasunaamaripönttöjä, samaa mallia "käyttivät" suomalaiset sotilaatkin viimeisen ison rähinän aikaan. Nämä taitavat kaikki olla ihan sota-ajalta. Kertaerä!
Varastontäydennykset Näytä kaikki Varastontäydennykset
Särmä TST M05 karvalakki
Uutuus

Särmä TST M05 karvalakki

26.99 EUR
Särmä TST M05 karvalakki on kuin PV:n virallinen malli, mutta pikkiriikkisillä viilauksilla. Ja on vielä erittäin majuriturvallinenkin, jos nyt semmoset asiat huolettaa. Perinteikäs karvalakki on pipoa särmikkäämpi valinta kylmille keleille.
Alpina Trapper
Uutuus

Alpina Trapper

159.95 - 199.99 EUR 199.99 EUR
Kunnon raskaan sarjan kokonahkaiset eräkengät kalvolla. Kaikki, mitä nykyaikaiselta maastokengältä voi olettaa, hyvällä laadulla ja suomalaiseen jalkaan sopivalla leveällä lestillä.
Alpina Tundra
Uutuus

Alpina Tundra

99.99 EUR
Rehelliset ympärivuotiseen käyttöön tehdyt vaelluskengät ja vieläpä aika lompakkoystävälliseen hintaan. Alpina Trapperista kehitetty lyhyempi versio.
Jalas SA M05 taistelijan kengät
Uutuus

Jalas SA M05 taistelijan kengät 

159.99 EUR
Valmistettu Suomessa. Puolustusvoimiemme varsikengät mallia M05, ja viimeisimpänä versiona. Markkinoiden parhaimpia kokonahkamaihareita!
Särmä TST Kiristyssidetasku
Uutuus

Särmä TST Kiristyssidetasku

19.99 EUR
"On maamme köyhä, siksi jää..." ja tämän vuoksi turhat krumeluurit taisteluvarusteissa on täällä meidän erityisolosuhteiden kyllästämässä toimintaympäristössä tavallistakin hölmömpää. Tästä filosofiasta kumpuaa Särmä TST kiristyssidetasku, järkyttävän yksinkertaisesti rakennettu, mutta vallan toimiva ja pirun kestävä! Sisään sopii yleisimmät kiristyssiteet (CAT, SOF-T jne.).
Särmä TST Yleistasku XL
Uutuus

Särmä TST Yleistasku XL

37.99 - 42.99 EUR
Yksinkertainen, kaksinkertaisella sulkuvarmistuksella (pikasoljellinen läppä ja kiristettävä suojakaulus) varustettu yleistasku. XL-koon iso tasku toimii erinomaisesti repun tai rinkan sivutaskuna, sisään mahtuu vaikka parin päivän ruuat ja retkikeitin tai vaatteet, majoitteet jne.
Särmä TST Yleistasku Zip XS
Uutuus

Särmä TST Yleistasku Zip XS

29.99 EUR
Pikkunen, vaakasuora yleistasku vetoketjulla, sisällä kuminauhalenkit pientavaroiden järjestelyyn. Voidaan käyttää myös "Mini IFAKina", sisälle mahtuu esim. pieni ensiside, hemostaattipaketti ja lämpöpeite.
Särmä TST Yleistasku M
Uutuus

Särmä TST Yleistasku M

29.99 - 32.99 EUR
Yksinkertainen, kaksinkertaisella sulkuvarmistuksella (pikasoljellinen läppä ja kiristettävä suojakaulus) varustettu yleistasku. M-koon malli sopii erinomaisesti liiveihin tai pienien reppujen sivutaskuksi. Sopivan kokoinen yleisimmille pikkutarvikkeille, toimii myös kenttäpullotaskuna.
Suosittelemme

Nämä ylijäämätuotteet haluavat luoksesi! Vuodenajan suositukset

Brittiläinen CS95 Windproof Smock, Desert DPM, ylijäämä
Suosittelemme

Brittiläinen CS95 Windproof Smock, Desert DPM, ylijäämä

34.99 EUR
Brittien Windproof Smock, eli tuulenpitävä päällitakki, on jäätävän hyvä rotsi. Käytettynä ylijäämänä se on tosi halpa, vaan laatu on semmoista että pitäis varmaan heittää vähintään ykkönen hinnan eteen jos nykyään valmistettaisiin samoilla spekseillä. Tunnetun maailman ehkä käytännöllisin päällitakki, joka toimii näillä leveysasteilla ympärivuotisessa käytössä.
Belgialainen M58 kenttätakki, palapelikuvio, ylijäämä
Suosittelemme

Belgialainen M58 kenttätakki, palapelikuvio, ylijäämä

49.99 EUR
Perinteikäs sodankestävä maastotakki menneiltä ajoilta jolloin miehet olivat puuta ja sotavaatteet tehtiin kestämään! Tosi hyvä leikkaus jossa ei ole mieititty mitään muuta kuin käytännöllisyyttä: tilavat ja helppokäyttöiset taskut, runsaasti tilaa liikkua ja materiaalitkin semmosia joista nykypäivänä voi vaan unelmoida. Ja historiaakin piisaa - tämmöset päällään Belgialaiset laskuvarjojoukot ja sekalaiset palkkasotilaat seikkailivat romantisoidussa 60-luvun Kongossa! Uskomatonta, että tämmösiä muinaisia aarteita vielä riittää näissä määrin ylijäämämarkkinoille.
US huopa, tummanharmaa, ylijäämä
Suosittelemme

US huopa, tummanharmaa, ylijäämä

39.99 EUR
Amerikkalaisella on varaa mällätä. Homma näkyy esim. siinä, että kun siellä tehdään huopa, se on tosi laadukas ja miellyttävä, kuten tässä kaupan oleva tuote. Armeijan artikkeliksi näiden materiaali on ihanan tuntuista, ei mitään neuvostoliittolaista mieskarvaa. Reilun kokoinen ja hyvä villapeite! Vaikka näitä ei taistelukäytössä ole pitkään aikaan näkynyt, toimii tämä silti just niin kuin Silloin Joskus.
BW tarvikelaukku, ylijäämä
Suosittelemme

BW tarvikelaukku, ylijäämä

34.99 EUR
Reilun kokoinen laukku kiireellisiä lähtöjä varten. Tänne saa vähän muutakin kuin ehdottoman tarpeelliset kamat, mutta kassi on selvästi tavanomaista pitkulamallista keikkalaukkua lyhyempi.
Hollantilainen Lowe Alpine Sting rinkka, DPM, ylijäämä
Suosittelemme

Hollantilainen Lowe Alpine Sting rinkka, DPM, ylijäämä

99.99 EUR
Oikeesti todella hyvä, varmaankin erään kuuluisan laulajan mukaan nimetty rinkka lyömättömään hintaan, eli Lowe Alpine Sting Hollannin armeijalla käyneenä. 50 + 20 eli 70 litraa kantokapasiteettia säädettävällä selän pituudella. Tämä rinkka on täyttä nykyaikaa, eikä parempaa saa siviilimarkkinoilta, ellei sitten ole valmis tinkimään kestävyydestä.
Ruotsalainen puuvillahuopa, 210 x 150 cm, valkoinen, ylijäämä
Suosittelemme

Ruotsalainen puuvillahuopa, 210 x 150 cm, valkoinen, ylijäämä

24.99 EUR
Hieno ja fiksu asia - paksu, puuvillainen verkkohuopa. Pussilakanan kanssa tämä on ilmataskuineen hyvin lämmin, ja puuvillaisena helposti pestävä ja uskomattoman kestävä. Vanhaa Ruotsin armeijan tavaraa, tosi laadukasta kampetta. Sopii hyvin villa-allergikoille, tai polyesteriä vihaaville.
SA M65 sarkatakki, ylijäämä
Suosittelemme

SA M65 sarkatakki, ylijäämä 

19.99 EUR
Valmistettu Suomessa. Suomalainen klassikko, tosi laadukkaasta sarkakankaasta tehty lyhythelmainen takki kahdella rintataskulla. Kovatekoista armeijatavaraa, näitäkään ei enää kauheasti jäljellä ole! Ehkä!
Berghaus Atlas rinkka, ylijäämä
Suosittelemme

Berghaus Atlas rinkka, ylijäämä

129.99 - 149.99 EUR
Noniin, legendaarisen Berghausin eeppisin sotilasrinkka, Cyclops II Atlas, tässä ois anatomisten rinkkojen ystäville se ykkösvalinta, noin puoleen uuden hinnasta! Berghaus tietää mitä tekee, Atlaksessa yhdistyy vuosikymmenten kokemus sotilasrinkoista. Tässä ei ole kuin hyvää!

Julkaisemme tässä #varusteleka ja #lekalooks-tägeillä varustettuja kuvia Instagramista.


Poistomyynti Näytä kaikki Poistomyynti
Artikkelit Näytä kaikki Artikkelit
Loading...