Varustelekan tilinpäätöstiedote 2017
Tiedote 05.03.2018 Saatiin vuoden 2017 luvut keiteltyä kasaan, joten täällä pieni retrospektiivi viime vuoden touhuihin: Varustelekan tilinpäätöstiedote 2017. Lyhyenä yhteenvetona voidaan todeta, että paljon tuli tehtyä, j
Näytä tiedote
Saatiin vuoden 2017 luvut keiteltyä kasaan, joten täällä pieni retrospektiivi viime vuoden touhuihin: Varustelekan tilinpäätöstiedote 2017. Lyhyenä yhteenvetona voidaan todeta, että paljon tuli tehtyä, jonkin verran jäi tekemättä. Silti ollaan vahvasti sitä mieltä, että vuosi oli onnistunut.
Suosittelemme Näytä aina ensin
Viimeisimmät muutokset Näytä aina ensin
  • Uutuuksia
  • Varastontäydennyksiä
  • Poistomyynti
  • Uusittua sisältöä
  • Artikkelit
Näytä kaikki uutuudet
Särmä neliöhuivi, merinovillaa

Särmä neliöhuivi, merinovillaa JULKAISTU TÄNÄÄN

34.99 EUR

Kaikilla pitäis olla neliöhuivi: se on monikäyttöinen, mukava ja tyylikäs asuste. Tässä olis merinovillainen "shemaghi", joka on toimivampi, mukavampi ja ilman mitään joutavia kalaverkkokuvioita.

Berghaus MMPS Grab bag päiväreppu, ylijäämä

Berghaus MMPS Grab bag päiväreppu, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

49.99 EUR

Berghausin päiväreppuja mallia Grab Bag, eli Tarttumis Kassi. Tämän ideana on toimia erittäin kevyenä rinkan läpän tilalle tulevana reppuna, jonka voi irrottaa tarpeen vaatiessa. Berghausin taattua laatua! Ylijäämätavarana Saksan armeijalta pieni erä, lisää ei tule.

Hopeinen kaulaketju

Hopeinen kaulaketju  JULKAISTU TÄNÄÄN

14.99 EUR

Valmistettu Suomessa. Nätti hopeinen kaulaketju. Tähän saa näppärästi kiinnitettyä kaikenlaisia killuttimia. Jos et itse tarvitse, niin tämä soveltuu hyvin myös lahjaksi.

SA pitkät alushousut, sota-ajan malleja, rankasti käytetyt

SA pitkät alushousut, sota-ajan malleja, rankasti käytetyt  JULKAISTU TÄNÄÄN

9.99 EUR

Valmistettu Suomessa. Halpa tapa juhlistaa 100-vuotiasta Suomea on ostaa aidot sota-aikaiset Suomen armeijan kalsarit. Rankasti käytettyjä kaikki, eivätkä todennäköisesti mahdu sinulle, mutta näyttävät tosi hyviltä kehystettyinä seinälle!

SA M36 sarkatakki #11

SA M36 sarkatakki #11  JULKAISTU TÄNÄÄN

119.99 EUR

Valmistettu Suomessa. Sodanjälkeinen M36 sarkatakki, materiaali diagonaalivillaa, napit bakeliittia ja valmistusvuosi 1963. Selkeät leimat "50 B SA VPu Int 63". Kauluksissaa huollon alikersantin poletit brodeeratuilla kulmaraudoilla.

Särmä naisten merinohuppari

Särmä naisten merinohuppari JULKAISTU TÄNÄÄN

119.99 EUR

Särmä merinohuppari on meidän parhaiten rahaa tahkoava tuote, eikä ihme: sehän on tosi hyvä. Huppari sopii myös naisille - kaikilla meidän naistyöntekijöillä taitaa olla ainakin yksi - mutta tässä olis nyt ihan erikseen naisten leikkauksella, mitoituksella ja tyylillä tehty versio.

Särmä TST DP10 Roll-Top päiväreppu

Särmä TST DP10 Roll-Top päiväreppu JULKAISTU TÄNÄÄN

69.99 EUR

DP10, eli kymmenen litran "DayPack" on huikean yksinkertainen ja luotettava päiväreppu roll-top rullasuuaukolla ja runsaalla PALS-nauhakujastolla. Voidaan integroida rinkkaan (päiväreppuläpäksi) tai taistelu/suojaliiviin (taistelurepuksi) erillisillä adaptereilla.

Näytä kaikki täydennykset
Näytä kaikki poistotuotteet
Sosiaalinen media Näytä aina ensin
Varustelekan julkaisuja Facebookissa Näytä lisää
#VARUSTELEKA-postauksia Instagramissa Näytä lisää
Loading...