Meet & Greet 27.6. klo 17-20: InRange TV ja Forgotten Weapons
Tiedote 26.06.2017 Ooooh! Kuinka hienoja vieraita ollaankaan saatu tänne perähikiälle! InRange TV:n ja Forgotten Weaponsin Ian ja Karl ovat tavattavissa
Näytä tiedote
Ooooh! Kuinka hienoja vieraita ollaankaan saatu tänne perähikiälle! InRange TV:n ja Forgotten Weaponsin Ian ja Karl ovat tavattavissa tiistaina 27.6. kello 17-20 täällä meidän myymälässä, osoitteessa Ruosilantie 2, Helsinki.

Katso lisätiedot Facebook-tapahtuman sivulta.

Tuuhan paikalle!
Viimeisimmät muutokset Näytä aina ensin
  • Uutuuksia
  • Varastontäydennyksiä
  • Poistomyynti
  • Uusittua sisältöä
Näytä kaikki uutuudet
North Outdoor merinovillainen kypärähuppu

North Outdoor merinovillainen kypärähuppu JULKAISTU TÄNÄÄN

12.99 EUR

Tavallinen merinovillainen kommandopipo. Perustoimiva ja erittäin ohut kapine rikollisen halvalla, nämä ovat edesmenneen Inttistoren jäämistöä.

Berghaus Berg Buckle, 50 mm

Berghaus Berg Buckle, 50 mm JULKAISTU TÄNÄÄN

3.99 EUR

Berghausin rinkoista tuttu loistavan mallinen läppäsolki. Hurjan luotettava, hurjan helppokäyttöinen ja kaikin tavoin tosi ihana vaihtoehto reppujen ja rinkkojen lantiovyön soljeksi. Sopii 50 mm leveisiin remmeihin.

DD SuperLight Tarp Tent

DD SuperLight Tarp Tent JULKAISTU TÄNÄÄN

164.99 EUR

Jos telttojen paino hirvittää, tässä olis semmonen jota tuskin huomaat rinkassasi. Tarvikkeineenkin alle kilon painoisena tämä on kevein pohjakankaalla varustettu teltta, mitä meiltä löytyy.

DD SuperLight Pyramid Tent

DD SuperLight Pyramid Tent JULKAISTU TÄNÄÄN

114.99 EUR

Jos telttojen paino hirvittää, tässä olis semmonen jota tuskin huomaat rinkassasi. Alle puolen kilon painoisena tämä on kevein mitä meiltä löytyy.

Xglow F1 Focus

Xglow F1 Focus JULKAISTU TÄNÄÄN

59.99 EUR

Lyhyesti: kunnon hyvä taskulamppu joita on vain muutama tarjolla! Normaalisti jotain 70 euron luokkaa, meillä 59,99 EUR koska Inttistoren kuolinpesää! Nopeimmat ahmivat hitaat, nomnomnom!

Saksalainen / suomalainen palomiehen sarkatakki #1

Saksalainen / suomalainen palomiehen sarkatakki #1 JULKAISTU TÄNÄÄN

549.99 EUR

Suomalaisten käytössä ollut, Saksassa valmistettu sarkatakki, palokunnan tavaraa. Aika tosi mega varmasti sota-aikainen, Wehrmachtin kokomerkintöineen ja kaikkineen, toisella puolella SA leimat. Nätisti säilynyt yksilö.

Lasten M91 T-paita

Lasten M91 T-paita JULKAISTU TÄNÄÄN

6.99 EUR

Kyllä! Nyt saavat lapsetkin nautta intin legendaaristesta M91 t-paidasta! Tää on muihin lapsivaatteisiin verrattuna oikeasti aika hyvä ja kestävä esine ja tekee lapsestasi sotahullun näköisen. Inttistoren ylijäämää.

Savotta JSP telttapaketti

Savotta JSP telttapaketti  JULKAISTU TÄNÄÄN

2099.99 EUR

Valmistettu Suomessa. Meille jäi Varusteleka

SA Tuntolevy ketjulla

SA Tuntolevy ketjulla  JULKAISTU TÄNÄÄN

9.99 EUR

Valmistettu Suomessa. Suomen armeijan tuntolevy. Yksinkertainen pala prässättyä ruostumatonta terästä, johon taistelijan sarjanumero - eli sotu - kaiverretaan kumpaankin puoliskoon, jotka sitten erotetaan omistajan potkaistessa tyhjää. Jos tyhjä levy tuntuu ajatuksena turhalta, tarjoamme kaiverruspalvelua. Yksittäiserä.

Wehrmacht sarkamantteli M40, "Ersatz", repro

Wehrmacht sarkamantteli M40, "Ersatz", repro JULKAISTU TÄNÄÄN

139.99 EUR

Ootteko kuulleet ikinä sanaa "Ersatz"? Se on sitä nopeammin, enemmän ja halvemmalla -tyylistä kamaa jota Saksassa tehtiin toisen maailmansodan aikaan. Nämä ovat sarkamantteleita mallia "M40". Sarka on ohuempaa kuin mihin on totuttu, ja olemus on sopivan kurja - täydellistä Ersatz-kamaa siis! Puvustamostamme löytyi pari käyttämätöntä yksilöä.

Minitool

Minitool JULKAISTU TÄNÄÄN

4.99 EUR

Vähän luottokorttia pienempi rosteriläpyskä, joka on pakattu täyteen työkaluja. Joo, siis, kyllä me ymmärretään että idea on aika kunnianhimoinen ja innovaatio vie ihmiskuntaa eteenpäin, mutta voi ristuksien ja kaikenlaisten muhammettien kautta, tän suunnittelija ei varmaan koskaan ole tutustunut niihin asioihin joihin tätä pitäisi käyttää. Kiitos, Inttistore, kun jätit nämä meille!

Näytä kaikki täydennykset
Näytä kaikki poistotuotteet
Sosiaalinen media Näytä aina ensin
#VARUSTELEKA-postauksia Instagramissa Näytä lisää

retkiarska INSTAGRAM Night Tours. #sunnyday #suomi100 #suomenluonnonvalokuvaajat #thebestoffinland #sunset_ig #auringonlasku #finnisnature #fotofanatics_nature_ #naturephotography #ig_finland #ig_photo #ig_skandinavia #skandinaviaphoto #minunmaisemani #suomi100vuotta #loves_arctic #loves_sunset #ig_nature #tours #varusteleka

kozivara INSTAGRAM Me on stage at fantastic @startupsauna during Demo Day. Great experience with great people. Special thanks to awesome @varusteleka #tacticool #varusteleka #panzerdog #art #mobile #conceptart #startupsauna #aalto #gamedev

k4tajisto INSTAGRAM "Sea you later" #deepdiver #photoshoot #lekalooks #varusteleka #diver

johnny.garfield INSTAGRAM Juhannus with great people! There were sunny and rainy days but the good company keep the spirit up and warm. We even slept one night on a small island. First picture is taken by @ak_kojo and the flag picture is taken by @dalai_thoems #finnishwatchers #summer #juhannus #camping #boat #sea #Finland #suomi #north #varusteleka #lekalooks #useagleshop #woods #nature #sunshine #bestimeever #bushcraft #nva #military #scouting
#LEKALOOKS-postauksia Instagramissa Näytä lisää

k4tajisto INSTAGRAM Let's go deep. #muporiokaunis #varusteleka #lekalooks #deepdiver #photoshoot

rroniadrian INSTAGRAM Hyvää juhannusta vaan munki puolesta! Päivitys tulee vähä myöhäs ku mul oli kädet vähä täynnä tän kanssa. Fisulla painoa n. 4,5 kg ja meidän mökillä käyneet tietää et se on ihan uskomatonta et siit järvestä löytyy tällasii. #mökillä #kalassa #lekalooks #juhannus #juhannusbingo #midsummerbingo

rasanenjanne INSTAGRAM Käytiin vesisateessa hiippailemassa #vesisade #metsä #outdoors #forest #lekalooks #meandmydog #gsd #saksanpaimenkoira

pitkospuilla INSTAGRAM Just casually standing here in my old Finnish army leather boots, trying to show the lawn who's the man on this yard. Guess it still needs some actual mowing to be convinced.. #nahkasaappaat #leatherboots #lekalooks
Loading...