Avoin työpaikka: Omatuotannon Panssarinyrkki (Product Manager)
Tiedote 22.10.2018. Varusteleka etsii asiantuntevaa henkilöä täysipäiväiseksi osaksi vahvaa ja ammattitaitoista lekatiimiä. Haemme riveihimme taistelijaa, joka on tuotesuunnittelun ja tuoteryhmäjohtamisen ammattilainen
Näytä tiedote ▽
Tiedote 22.10.2018. Varusteleka etsii asiantuntevaa henkilöä täysipäiväiseksi osaksi vahvaa ja ammattitaitoista lekatiimiä. Haemme riveihimme taistelijaa, joka on tuotesuunnittelun ja tuoteryhmäjohtamisen ammattilainen erityisellä sotilas- ja eräilypainotuksella.

Tehtävä on Varustelekan omatuotannon puolella ja sisältää tuotekehitystä, valikoimasuunnittelua, hankintaa ja Särmä TST sekä Terävä -brändien kehittämistä. Tuotemerkit edustavat tinkimätöntä laatua ja suunnittelua vaativille käyttäjille.

Avaintehtäväalueet:
- Tuotekehitys ja -ylläpito Särmä TST ja Terävä -brändeille
- Valikoimasuunnittelu ja hinnoittelu
- Särmä TST ja Terävä -brändien myynti ja markkinointi yhteistyössä muiden tiimien kanssa
- Hankinta ja toimittajayhteistyö

Tehtävässä vaadittavat osaamisalueet:
- Tekninen osaaminen (tekstiilialan osaaminen ja kokemus)
- Intohimo sotilas- ja erävarusteisiin ja ymmärrys modernin taistelukentän vaatimuksista
- Materiaalituntemus; sota- ja erävarusteille oleellisten vaatimusten ymmärtäminen
- Kokemus yhteydenpidosta valmistajiin / alihankkijoihin
- Kaupallinen osaaminen ja näkemys
- Neuvottelutaidot
- Kokonaisuuksien hallinta
- Kielitaito: englanti

Työsuhde on vakituinen ja siihen sisältyy 40 h viikkotyöaika. Varustelekassa pidetään työntekijöistä hyvää huolta ja se näkyy mm. työsuhde-eduissa, joihin kuuluu uskomattomat henkilökuntahinnat, tavallista kattavammat vakuutukset sekä työterveydenhuolto. Näiden lisäksi työntekijöillämme on käytössä Varustelekan hyvätasoinen kuntosali sekä sauna ja mahdollisuus työsuhdefillariin.

Varusteleka on armeija- ja ulkoilutavaran erikoisliike. Palvelemme asiakkaitamme Helsingin myymälässämme ja verkkokaupan avulla ympäri maailman. Myymme mm. vaatteita, varusteita ja kenkiä sekä uusina että käytettyinä. Valikomassamme panostamme vahvasti omiin brändeihimme. Kaikki toimintomme ovat samassa osoitteessa, missä työsi suorituspaikka tulee olemaan.

Jos sinulla on positiivinen asenne ja olet rehti sekä elinikäinen oppija, laita hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen eric.andersson@varusteleka.fi. Lähetä se meille sellaisessa tiedostomuodossa, jonka saa auki - PDF on kunnon hyvä.

Hakemusten vastaanotto päättyy 23.11.2018 klo 12:00 tai sitten kun sopiva henkilö on löytynyt. Työhaastattelut aloitamme välittömästi, joten älä jää arpomaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Näytä tiedote omalla sivullaan
Uutuudet Näytä kaikki Uutuudet
Sioen Tacticum Plate Carrier M13 vetoketjupaneeli
Uutuus

Sioen Tacticum Plate Carrier M13 vetoketjupaneeli

39.99 EUR
JULKAISTU TÄNÄÄN. PALS-vetoketjupaneeli Verseidagin M13 Plate Carrieriin. Kiinnittyy liivin etu- tai takapuolen vetoketjuihin ja velcro-tarranauhoihin. Myydään kappaleittain. Satunnaisesti saatavilla, jos tarttet mutta saldot näyttää eioota niin lähetä meille sähköpostia!
Sioen Tacticum Battle belt ilman suojia, Multicam
Uutuus

Sioen Tacticum Battle belt ilman suojia, Multicam

99.99 EUR
JULKAISTU TÄNÄÄN. Plate Carrier suojaliivin kanssa alakeskivartalon suojaksi tarkoitettu ballistinen tappeluvyö, tunnetaan tuolla maailmalla battle beltin lisäksi myös nimellä blast belt. Näissä ei tule NIJ IIIA suojamateriaaleja mukana, joten kyseessä on tavallaan vain battle belt. Väri Multicam, hinta aika edullinen, erä yksittäinen!
Tsekkiläinen FM-3d kaasunaamari, ylijäämä
Uutuus

Tsekkiläinen FM-3d kaasunaamari, ylijäämä

19.99 EUR
Tsekkiläisiä kaasunaamareita suomalaisista väestönsuojista, kaikki sota-ajalta, vaikka mallista ei ihan heti uskoisi, sillä se näyttää parikymmentä vuotta tuoreemmalta. Suodatinta ei mukana, koska niissä on satavarmasti asbestia. Kertaerä!
Belgialainen L.702 kaasunaamaripönttö, ylijäämä
Uutuus

Belgialainen L.702 kaasunaamaripönttö, ylijäämä

14.99 EUR
Belgiassa valmistettuja Ruotsin kautta Suomeen kulkeutuneita kaasunaamaripönttöjä, samaa mallia "käyttivät" suomalaiset sotilaatkin viimeisen ison rähinän aikaan. Nämä taitavat kaikki olla ihan sota-ajalta. Kertaerä!
Suomalainen M32 kaasunaamaripönttö, ylijäämä
Uutuus

Suomalainen M32 kaasunaamaripönttö, ylijäämä

17.99 EUR
Kotimaisen possumaskin kuljetuspönttö. Vuosimallia 1932, eli ei ihan uusinta uutta. Pönikässä säädettävänpituinen hihna ja napinlävellinen nahkalärpäke. Jos et aio keräillä tätä, niin tässä olis hieno peltipönttö kaikenlaisen ei-elintarvikeasian säilytykseen, esim. pesujauheelle. Kertaerä!
CPE Pro Diamond suojaliivi, NIJ IIIA
Uutuus

CPE Pro Diamond suojaliivi, NIJ IIIA 

479.99 EUR
Valmistettu Suomessa. Suojaa torsosi vahingoilta ja väkivallalta vaativaan ammattikäyttöön tehdyllä suojaliivillä!
Thermos FBB 750 ml kierrekorkilla, mattamusta
Uutuus

Thermos FBB 750 ml kierrekorkilla, mattamusta

36.99 EUR
Erityisesti Varustelekalle tehty termospullo: mattamusta ja varustettu luotettavalla kierrekorkilla, ominaisuus jota ei Thermoksen perusvalikoimasta löydy! Kierrekorkki on kaunis asia: hitaampi käyttää kuin mekaaninen "napsukorkki", mutta helpompi puhdistaa ja käytännössä tuhoutumaton.
Tsekkoslovakialainen pieni puulaatikko, ylijäämä
Uutuus

Tsekkoslovakialainen pieni puulaatikko, ylijäämä

19.99 EUR
Näpsäkän kokoinen, syliin mahtuva puuloota. Näissä on ennenmuinoin asunut patruunoita, ja tosi hieno juttu, että lootat ovat tyhjennyksen jälkeen oikeasti myyty jatkokäyttöön sen sijaan että Tsekkiasevoimat olisivat esim. polttaneet ne roviolla.
Varastontäydennykset Näytä kaikki Varastontäydennykset
Särmä lasten merinosukat
Uutuus

Särmä lasten merinosukat 

4.99 EUR
Valmistettu Suomessa. Osta nämä sukat, tai et rakasta lastasi! He kiittävät kyllä myöhemmin, eikä edes sillä sivuvaikutuksella, että he vihaisivat sinua nyt. Sukat ovat melko ohuet, eli sopivat ympärivuotiseen käyttöön.
Särmä TST saapassukat, merinovillaa
Uutuus

Särmä TST saapassukat, merinovillaa 

13.99 EUR
Valmistettu Suomessa. Yhtään liioittelematta saapassukkien kerman aatelia! Tehtiin tämmöset superhyvät armeijasukat! Intin paksut ja korkeavartiset saapassukat ovat hieno asia jo sellaisenaan, mutta voi jukra kun ne tehdään merinovillasta! Kuin vanha tuttu, mutta kaikin puolin parempi, sopiva paksuus ja merinovillan ihmeominaisuudet tekevät näistä yleiskäytännöllisen sukkavalinnan ympärivuotiseen käyttöön.
Tallipoika Valjasrasva, 500 ml
Uutuus

Tallipoika Valjasrasva, 500 ml 

7.99 EUR
Valmistettu Suomessa. Miten ois kirkasta nahkarasvaa, samalla hinnalla kuin semmonen snadi peltitölkki, mutta 10 kertaa enemmän? Tää on kunnon kamaa kaikkien nahkavaatteiden- ja varusteiden hoitoon. Ei suositella kalvokengille.
Särmä polvisukat, merinovillafroteeta
Uutuus

Särmä polvisukat, merinovillafroteeta 

19.99 EUR
Valmistettu Suomessa. Villafrotee toimii sukissa älyttömän hyvin, merinovillafrotee vielä paremmin. Nämä käytännössä polvikorkuiset sukat ovat semmoiset jotka toimivat parhaiten syksyllä, talvella ja keväällä, mutta kiitos villan ja froteerakenteen, eivät varsinaisesti ihan hillittömästi hiosta kuumallakaan ilmalla. Valmistettu Suomessa!
Särmä merinosukat
Uutuus

Särmä merinosukat 

9.99 EUR
Valmistettu Suomessa. Tarina kertoo, että pääosin merinovillaiset sukat olis maailman parhaat. Nämä ovat paksuudeltaan tennissukkaa vastaavat, eli eivät mitkään mummonvillasukat! Toisin sanoen toimivat ympäri vuoden, vähän kylmemmällä kelillä vaikka kaksin kappalein tai paksumpien sukkien alla.
Tallipoika Luonnonterva, 500 ml
Uutuus

Tallipoika Luonnonterva, 500 ml 

8.99 EUR
Valmistettu Suomessa. Puolen litran pullo kunnon tervaa, taianomaista töhnää jolla ammoisina aikoina käsiteltiin ihan kaikki käyttötavarat nahkakengistä veneisiin, vanha Suomi-kikka! Älä anna etiketin hämätä, tämä on ihan tavallista tervaa jota voi käyttää muuhunkin kuin hevosten voiteluun, me sotketaan tällä nahkasaappaita, suksia sun muita.
Kenkäharja, kaksikäyttöinen
Uutuus

Kenkäharja, kaksikäyttöinen 

5.99 EUR
Valmistettu Suomessa. Kaikki levittämiseen ja kiillottamiseen tarvittavat kenkäharjat yhdessä kapulassa - toisella puolella pieni pyöreä rasvan levitysharja, toisella puolella isompi harja kiillottamiseen.
Lockstitch Käsiompelukone
Uutuus

Lockstitch Käsiompelukone

34.99 EUR
Käsiompelukone tai ompelunaskali, kumpaa nimitystä nyt haluakin käyttää, on oikein käyttökelpoinen vekotin tosi kestävän ompeleen tuottamiseen kun ompelukonetta ei ole käytettävissä, materiaali on tosi paksua tai halutaan muuten vaan jykevällä langalla tehty ommel.
Suosittelemme

Nämä ylijäämätuotteet haluavat luoksesi! Vuodenajan suositukset

Brittiläiset PCS maastohousut, MTP, ylijäämä
Suosittelemme

Brittiläiset PCS maastohousut, MTP, ylijäämä

29.99 EUR
Nyt tärppäs! Uusinta uutta supermaastokuvioiden rintamalta, brittien Personal Clothing System järjestelmän Multi Terrain Pattern -kuvioidut reisitaskuhousut - vanhasta Soldier 95 mallista tuttuun tapaan leikkaus on loistavan mukava mutta kun soppaan lisätään muutamia 2000-luvun päivityksiä, on tässä aivan tappiinsa viedyt modernit reisitaskuhousut!
Brittiläinen villapaita, ylijäämä
Suosittelemme

Brittiläinen villapaita, ylijäämä

15.99 - 25.99 EUR
Hyväkuntoisia, käytettyjä pyörökauluksisia brittiläisiä armeijavillapaitoja. Sama tyylikäs malli kuin Suomen armeijallakin. Tiukasti istuva malli.
Itävaltalainen Anzug 03 kenttätakki, ylijäämä
Suosittelemme

Itävaltalainen Anzug 03 kenttätakki, ylijäämä

14.99 - 29.99 EUR
Jenkkiarmeijan ECWCS-kuoritakin leikkaus on tosi hyvä. Niin hyvä, että Itävallan Bundesheer otti paljon vaikutteita siitä vuosimallin 2003 kenttätakkiinsa ja nyt kun nää on vintagea, saa niitä armeijaylijäämänä. Tässä olis.
SA M65 sarkatakki, ylijäämä
Suosittelemme

SA M65 sarkatakki, ylijäämä 

19.99 EUR
Valmistettu Suomessa. Suomalainen klassikko, tosi laadukkaasta sarkakankaasta tehty lyhythelmainen takki kahdella rintataskulla. Kovatekoista armeijatavaraa, näitäkään ei enää kauheasti jäljellä ole! Ehkä!
Tsekkoslovakialainen M85 karvalakki, ylijäämä
Suosittelemme

Tsekkoslovakialainen M85 karvalakki, ylijäämä

6.99 - 9.99 EUR
Tsekkiläinen karvahattu on mukaelma Neuvostoliiton mallista, kunhan ei ole niin massiivinen. Todellinen karvahattujen karvalakkimalli, just niin perusreuhka kuin olla ja voi.
Berghaus Atlas rinkka, ylijäämä
Suosittelemme

Berghaus Atlas rinkka, ylijäämä

129.99 - 149.99 EUR
Noniin, legendaarisen Berghausin eeppisin sotilasrinkka, Cyclops II Atlas, tässä ois anatomisten rinkkojen ystäville se ykkösvalinta, noin puoleen uuden hinnasta! Berghaus tietää mitä tekee, Atlaksessa yhdistyy vuosikymmenten kokemus sotilasrinkoista. Tässä ei ole kuin hyvää!
VARUSTELEKA FACEBOOK
Varusteleka
2018-11-12

Hei jengi, kuvakilpailu ja American Ninja!

Meillä napsahti 30 000 seuraajaa rikki tuolla Instagramin puolella ja kuten meillä tavaksi on tullut, niin tasakympein aina jotain jännittävää ollaan tupattu kehittelemään. Aluksi meinattiin vääntää vitsiä 33 1/3 tuhannesta seuraajasta, joka sekin tuossa juuri viime viikolla napsahti rikki, mutta päädyttiinkin seuraavaan: Ota ninjahenkinen kuva, tägää se #varusteleka #americanninja, postaa se Instagramiin ja toivo parasta. Aikaa osallistua 16.11. kello 12:00 asti, voittajille ilmoitetaan saman päivän aikana.

Viisi (5) parasta osanottajaa, meidän mielestä parasta, pääsee avecceineen kanssamme katsomaan American Ninja -elokuvaa Helsingissä järjestettävään yksityisnäytökseen tiistaina 20.11. Paikalla on myös elokuvan ohjaaja Sam Firstenberg, ooh!

Ei muuta kun sisäiset ninjapinjat esiin vaan!
Varusteleka
2018-11-09

Hei jengi!

Tulevana lauantaina eli siis huomenna olis monta syytä suunnata kohti meidän myymälää:

Ensinnäkin Sotimassa olis tarjolla perinteiset pullakahvit isänpäivän kunniaksi! Samalla reissulla olisi vielä mahdollista ilmaiseksi mittauttaa jalkansa Jalas FootStop Servicessä!

Jalas FootStop Service
Isänpäivä, kahvia ja pullaa!

Pullakahvien konsepti lienee kaikille tuttu, mutta FootStop Servicen osalta homma toimii siis niin, että mittauksen jälkeen on mahdollisuus hankkia juuri sun oman jalan mittojen mukaan räätälöidyt erikoispohjalliset jotka parantaa askellusta ja sen myötä myös elämänlaatua huomattavasti!

Näitä pohjallisia saa sitten ainoastaan huomenna myymälästä joten senkin vuoksi kannattaa ilmaantua paikalle.
Varusteleka
2018-11-06

Tämä lienee tuttu näky kaikille teille, jotka painatte kommandona menemään vielä tähän aikaan vuodesta?

Sitkeimpien sissienkin olisi kuitenkin järkevää alkaa valmistautua tulevaan talveen hommaamalla kunnon alusvaatteet, joiden tulisi olla merinovillaa tai teknistä materiaalia, jolloin hiki ei jää ainakaan ihoa vasten.

Julkaisemme tässä #varusteleka ja #lekalooks-tägeillä varustettuja kuvia Instagramista.


Poistomyynti Näytä kaikki Poistomyynti
Artikkelit Näytä kaikki Artikkelit
Loading...