Tiedote myymälän toiminnasta ja tilausten käsittelystä muuton alla
Tiedote 05.07.2018. Päivitetty 10.7.2018. Tässä alkaa olla muurahaisia housuissa muuton lähestyessä vauhdikkaammin, kuin voisi uskoakaan.Muuton vaikutukset verkkokaupasta tehtyihin tilauksiinVerkkokaupassa tehtyjen tilauksien käsittelyyn tulee katkos aikavälille 12.-15.7. kun varasto muuttaa. Tällä aikavälil
Näytä tiedote
Tiedote 05.07.2018. Päivitetty 10.7.2018. Tässä alkaa olla muurahaisia housuissa muuton lähestyessä vauhdikkaammin, kuin voisi uskoakaan.

Muuton vaikutukset verkkokaupasta tehtyihin tilauksiin

Verkkokaupassa tehtyjen tilauksien käsittelyyn tulee katkos aikavälille 12.-15.7. kun varasto muuttaa. Tällä aikavälillä tilauksia ei käsitellä. Jos kaikki sujuu suunnitellusti, päästään tilauksia pakkaamaan jälleen maanantaina 16.7.2018.

Muuton vaikutukset myymälään

Myymälä ajetaan alas ja nostetaan jälleen ylös seuraavan aikataulun mukaisesti:

12.-20.7.
Myymälää ei enää täytetä, eikä myymälä pysty noutamaan tavaraa varastosta. Myydyimpiä tuotteita on varattu reilustin myymälään, mutta tarkoitus on myydä kauppa niin tyhjäksi, kuin suinkin vain mahdollista. Tunkiolle kipataan viimeiset yksittäiskappaleet kunnon hyvin poistohinnoin - joku nää ostaa kuitenki!

20.7. Perjantai
Myymälä suljetaan Ruosilantiellä poikkeuksellisesti jo kello 18:00. Tästä hetkestä alkaa myymälän muutto uusiin tiloihin, eikä ovet enää tässä osoitteessa aukea. Jaksaa jaksaa!

21.7. Lauantai
Myymälä suljettu muuton pyöriessä täyttä häkää.

23.7. Maanantai
Ovet aukeavat uudessa osoitteessa, Hankasuontie 11 A. Varaudu henkisesti lievään kaaokseen, jos meinasit paukata heti tikkana paikalle - tavarat saattavat vielä hakea paikkaansa.

11.8. Lauantai - MEGA GRAND OPENING
Uusien toimitilojen ja muuttaneen myymälän avajaiset. Eiköhän laiteta Maltsu ja Konala sekaisin!

MEGA GRAND OPENING!


📌 Näytä tiedote omalla sivullaan
Suosittelemme Näytä aina ensin
Särmä Zip-off housut

Särmä Zip-off housut

49.99 EUR
Myyty 26 viimeisen kahden viikon aikana. 12 arvostelua. Näytä kaikki Shortsit ja urheiluhousut.
Särmä pikeepaita, merinovillaa

Särmä pikeepaita, merinovillaa

49.99 EUR
Myyty 21 viimeisen kahden viikon aikana. 12 arvostelua. Näytä kaikki Kauluspaidat ja pikeet.
Särmä 3/4 shortsit

Särmä 3/4 shortsit

39.99 EUR
Myyty 28 viimeisen kahden viikon aikana. 3 arvostelua. Näytä kaikki Shortsit ja urheiluhousut.
Särmä reisitaskuhousut

Särmä reisitaskuhousut

39.99 EUR
Myyty 104 viimeisen kahden viikon aikana. 61 arvostelua. Näytä kaikki Maastohousut ja reisitaskuhousut.
Särmä Sadeviitta

Särmä Sadeviitta

19.99 EUR
Myyty 113 viimeisen kahden viikon aikana. 12 arvostelua. Näytä kaikki Sadeviitat.
Särmä viskoosibokserit, mustat

Särmä viskoosibokserit, mustat

9.99 EUR
Myyty 439 viimeisen kahden viikon aikana. 35 arvostelua. Näytä kaikki Alushousut.
Viimeisimmät muutokset Näytä aina ensin
  • Uutuuksia
  • Varastontäydennyksiä
  • Poistomyynti
  • Uusittua sisältöä
  • Artikkelit
Näytä kaikki uutuudet
Jämä hygieniapussi

Jämä hygieniapussi  JULKAISTU TÄNÄÄN

16.99 EUR
Valmistettu Suomessa. Näpsäkkä hygieniatarvikkeesi vetävä kassi, joka on valmistettu vaateteollisuuden ylijäämämateriaalista ja ommeltu kasaan Suomessa. Roisketiivis, pakkautuu nyrkin sisälle menevään kokoon.
Jämä vihreä Luhka

Jämä vihreä Luhka  JULKAISTU TÄNÄÄN

89.99 EUR
Valmistettu Suomessa. Luhka, mutta metsäisen vihreänä ja vedenpitävänä! Kompakti, hauskalla tavalla perinteinen vaihtoehto sateen- ja tuulenpitäväksi vaatteeksi. Ei mikään inhoittava ja suhiseva ohut suihkuverho, vaan pinnalta nukattua PU-käsiteltyä polyesteriä. Rullautuu huppuunsa ja ottaa suojiinsa pienen repunkin.
Särmä TST L4 Taistelupaita

Särmä TST L4 Taistelupaita JULKAISTU TÄNÄÄN

99.99 EUR
Kevyt ja hengittävä taistelupaita helpottaa lämpökuormaa ja parantaa jaksamista erityisesti kuumilla keleillä raskaiden suoja- ja varusteliivien alla. Aluspaitamaiseen torsoon kiinnitetyt pystykaulus ja maastotakkimaiset hihat suojaavat ja tarjoavat taskutilaa tärkeille pientavaroille, kulutukselle alttiit kyynärpäät ovat viimeistelty Cordura-vahvistetuilla kyynärsuojataskuilla.
US kranaattitasku M67-kranaatille, Foliage green, ylijäämä

US kranaattitasku M67-kranaatille, Foliage green, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

9.99 EUR
Tasku 60-luvulla keksitylle baseball-kranaatille, joka on edelleen käytössä. Hyvin toteutettu ja kätevä käyttää, kuten jenkkitavara yleensäkin. Ehtaa armeijaylijäämää!
NVA arvomerkkiruusuke, hopea

NVA arvomerkkiruusuke, hopea JULKAISTU TÄNÄÄN

0.99 EUR
Hopeanvärinen kirjailtu neliö jolla saa korotettua upseeriolkalaattaa tasoa tai paria ylemmäs. Hinta kappaleelle. Sopii myös Wehrmachtin laattoihin!
SA M36 mantteli #5

SA M36 mantteli #5  JULKAISTU TÄNÄÄN

249.99 EUR
Valmistettu Suomessa. Sota-ajan klassikko, ihka aito mallin 1936 sarkamantteli tosi paksusta sarkakankaasta valmistettuna ja täyskokoisella satiinivuorilla varustettuna. Yksittäiskappale.
SA M36 sarkatakki #12

SA M36 sarkatakki #12  JULKAISTU TÄNÄÄN

349.99 EUR
Valmistettu Suomessa. Sodanaikainen M36 sarkatakki, materiaali karkeampaa diagonaalivillaa, vuori puuvillaa, napit metallia ja valmistusvuosi 1941. Selkeät leimat "Int 41 50 A SA". Kauluksissaa ylivääpelin natsat, mutta epäilemme koko laattojen olevan ommeltu takkiin jälkikäteen ehkä teatterikäyttöä varten.
Näytä kaikki täydennykset
Näytä kaikki poistotuotteet
Sosiaalinen media
Varustelekan julkaisuja Facebookissa Näytä lisää
Varusteleka FACEBOOK Vaikka kesä juuri nyt näyttääkin ihan kesältä, niin kyllä ne sateet sieltä vielä tulee! Pitkään on kärsitty vilua ja märkää jne. vaan ei enää - tässä on uudet Särmä TST L6 Hardshell-takit ja -housut! Kunnon kalvopuku joka on suunniteltu suomalainen sotilaskäyttäjä mielessä, mikä näkyy erityisen selkeästi värivaihtoehdoissa: M05 metsäkuvio ja siinäpä se (ainakin tähän hätään). L6 Hardshellit pähkinänkuoressa: Materiaalina sama Foxshell-kolmilaminaattikangas PU-kalvolla jota on käytetty mm. PV:n uusissa moottoripyörä/mönkijäkuljettajien kalvopuvuissa. Luotettavaksi ja toimivaksi todettu valinta! Ei lähimainkaan markkinoiden hienostunein superhyperkalvokangas, mutta takuulla luotettava vaihtoehto hyvällä hinta-laatusuhteella. Tuuletus, eli avain kaikkien heikosti hengittävien vaatteiden käyttömukavuuteen, onnistuu: Takin kainalovetoketjut helpottavat nopeasti ylävartalon muhimiseen ja lahkeiden täyspitkät sivuvetoketjut (erityisesti avatun sepaluksen kanssa) auttavat reisien ja nivusten tuuletukseen. Riittävän tilava leikkaus helpottaa myös ilman kiertoa vatteiden sisällä. Kun L6 Hardshellit on puettu maastopuvun päälle pääsee lahkeiden ja kainaloiden vetoketjujen avulla käsiksi myös allaolevien vaatteiden taskuihin, eli toiminta jatkuu ihan normaalisti. L6 housuista ja takista löytyy itsestäänkin yhteensä kuusi taskua, joten setti toimii myös yksinään ainoana maastopukuna. Tuleeko näitä vihreänä/mustana/harmaana? Ehkä, joskus, emme lupaa tähän hätään mitään sen tarkempaa.
Loading...