Oluen vähittäismyynti siirtynyt Sotimaan
Tiedote 11.11.2019. Jos ette tienneet, että meiltä saa ostettua olutta mukaan, niin nyt tiedätte. Toimintamalli tosin muuttui hieman siinä mielessä, että oluen vähittäismyynti meidän myymälästä siirtyi baarimme Sotiman
Näytä tiedote ▽
Ajankohtainen Tiedote 11.11.2019. Jos ette tienneet, että meiltä saa ostettua olutta mukaan, niin nyt tiedätte. Toimintamalli tosin muuttui hieman siinä mielessä, että oluen vähittäismyynti meidän myymälästä siirtyi baarimme Sotiman puolelle - kaikki siis lähes ennallaan, kaapit vain on seinän toisella puolella ja maksu tapahtuu Sotiman kassaan.

Ei muuta kun peremmälle vaan!Näytä tiedote omalla sivullaan
Uutuudet
Poistomyynti
Varastontäydennykset
VARUSTELEKA FACEBOOK
Varusteleka
2019-11-11
Hei jengi, Posti lakkoilee, mutta se ei hirveästi nyt meillä vaikuta! Yksinkertaistetusti Postin lakko koskee kirjeitä, eikä paketteja, ja suurin osa meidän lähetyksistä on paketteja. Paketeissa SAATTAA tulla parin päivän viive, mutta ei sitä viikkojen viivettä. Eli voit ihan rauhassa tilata edelleen Postin pakettiautomaattiin, mutta jos haluat varmistaa nopean toimituksen, meiltä on aina saanut ja saa edelleen paketit myös Matkahuollon kautta, samaan hintaan. Toki pieni osa meidän tilauksista mahtuu kirjeeseen, ja me ollaan vähän höpsösti koodattu meidän verkkokauppa niin, että se pakottaa nää tilaukset kirjeenä. Eli jos tilaat merkkejä tai vaikka yhden lipastaskun, niin tällä hetkellä sulla on ainoa mahdollisuus ottaa riski kirjeestä tai noutaa tilaus myymälästä. Tähän on kuitenkin helppo ratkaisu: osta lisäksi jotain isompaa, niin se tulee pakettina! Öhö höhö. Koodarit lupasivat, että tämän päivän aikana näihin ilmestyy vaihtoehto ottaa toimitus matkahuollon pakettina. Varustelekallehan tää on sikäli isompikin ongelma, että neljännes meidän myynnistä tulee ulkomailta, ja Ilmailualan unionin tukilakko estää kaikkien postin lentorahtilähetysten lähettämisen, mikä koskee suurinta osaa meidän ulkomaan myynnistä. Hemmetti. Itse lakosta me ei nyt aleta kitisemään. Mitä homma käytännössä tarkoittaa, siitä on vaikea ottaa selvää, mutta jos lehtitiedot tosiaan pitävät paikkansa siitä, että tavoitteena on tehdä yötyötä noin kympin tuntipalkalla, niin huhhuh. Aika vaikea käsittää, miksi valtionyhtiön olisi tarkoitus maksaa niin pientä palkkaa, että työntekijöiden pitää turvautua sosiaaliturvaan.
Varusteleka
2019-11-11
Nyt olis Night Visions Festivaleilla nannaa tarjolla, nimittäin elokuva Blood Machines Carpenter Brutin säestämänä! Ollaan vuosia touhuiltu Night Visionsin kanssa, joten miksipä ei touhuiltaisi siis nytkin: jaossa 10 avecillista piljettiä kyseiseen audiovisuaaliseen pläjäykseen - saat oikein valita, menetkö myöhään illalla, vai erittäin myöhään illalla heilumaan elokuvateatteriin. Nimi paperiin meidän nettisivuilla ja sinulla on mahis lähteä leffaan meidän kanssa. Näytökset pidetään Helsingissä Night Visions Festivaleilla 20. ja 23 marraskuuta. Get!
Varusteleka
2019-11-09
Hei jengi, Meillä olis Sotimassa pannu kuumana ja pullat valmiina! Tervetuloa siis esi-Isänpäiväkahveille kello 12-19. Muistattehan, että sunnuntaina on myymälä kiinni!

Julkaisemme tässä #varusteleka ja #lekalooks-tägeillä varustettuja kuvia Instagramista.


Loading...