Taidetta kansalle!
Tiedote 17.05.2019. Tehtiin sillain höpsösti tän meidän uuden kiinteistön kanssa, että tohon parkkihallin sisäänajon yläpuolelle tuli aika iso betonimuuri. Rakennusluvan ehdoissa oli, että meidän pitäisi pykäistä siihe
Näytä tiedote ▽
Tiedote 17.05.2019. Tehtiin sillain höpsösti tän meidän uuden kiinteistön kanssa, että tohon parkkihallin sisäänajon yläpuolelle tuli aika iso betonimuuri. Rakennusluvan ehdoissa oli, että meidän pitäisi pykäistä siihen taidetta, elikkä muraali. Voidaan toki itsekin duunailla tuohon dickbutteja, mutta parempi ehkä luottaa ammattilaisen apuun. Tästä syystä käynnistämme julkisen tarjouskilpailun! Katso myös kuvat ja keskustelu Facebook-sivultamme.


Tarjouksen kohde:
Muraali Varustelekan parkkihallin sisäänajon yläpuolella olevaan muuriin (koko noin 35m x 2,1m). Eli aika messevän kokoinen taideteos, joka varmasti näkyy. Varustelekan myymälässä käy arviolta noin 150.000 kävijää vuodessa, joten teos saa myös ihan kelpo yleisön.

Toivottavaa olisi, että teos liittyy jollain tapaa Varustelekaan ja on Varustelekan oloinen. Ei haluta tässä alkaa liikaa linjailemaan, mutta tavoite olisi, että teos on semmoinen, että se on linjassa Varustelekan toiminnan, tekemisen ja hengen kanssa.


Tarjouksen sisältö:
Kokonaistarjous muraalista "avaimet käteen" periaatteella. Eli tarjous kattaa suunnittelun, toteutuksen tarvittavan materiaalin ym.

Toimitetun tarjouksen tulee sisältää:
- Esimerkki / havainnekuva aiotusta teoksesta
- Kiinteä hinta työlle
- Ehdotus toteutuksen aikataulusta


Aikataulu:
- 2.6.2019 klo 23:59 Tarjousten viimeinen jättöpäivä
- 7.6.2019 Tarjouskilpailun tulosten ilmoittaminen
- 15.8.2019 Muraali valmis
- 17.8.2019 Julkistus Lekafest 2019

Kaikkein mieluiten haluttaisiin, että muraali julkistetaan Lekafestissä. Voit myös tarjouksessa ehdottaa muuta aikataulua.


Tarjouksen toimittaminen:
Tarjous toimitetaan sähköpostilla [email protected]. Otsikkokenttään: MURAALI. Toimitettavat materiaalit mieluiten pdf-muodossa. Havainnekuva teoksesta voi olla myös .jpg tai muu helposti aukeava tiedostomuoto.Näytä tiedote omalla sivullaan
Suosittelemme

Tässä käsinvalitsemiamme, mielivaltaisia armeijaylijäämätuotteita. Lista elää säännöllisen sattumanvaraisesti ihan sen mukaan onko ylläpitäjä sillä hetkellä elossa vaiko ei.

Julkaisemme tässä #varusteleka ja #lekalooks-tägeillä varustettuja kuvia Instagramista.


ottosaari_mma Randomit hyötyliikunnat sarja jatkuu. Oltiin viime sunnuntaiba ääitienpäivää koko perheen kanssa! :-) Kiitos äiti loputtomasta vaivannäöstä minun eteeni neljännesvuosisadan aikana, että olen saanut nauttia elämästä, enkä ole seonnut, vankilassa tai kuollut :-) Veljeni mikko.saari.7 on mindfullness-luontoretkeilijä ja on välillä taittanut 12 km matkan Muurlasta-Saloon metsiä pitkin. 110-tien ja Kiskontie välimaastossa. Ajattelin, että leppoisa retki matsiin herkistellen, mutta eteneminen oli hidasta ja välillä uuvuttavaakin, kun pöhköinä kalliokiipeiltiin :D Eväsretkiä ja maisema ihmetteleyitäkin oli mutta meni, joku 5-7h haha :D Tällaisella retkellä pitää varustuksessa olla vähän larppihenkeäkin. Pitäisi sijoittaa sirpaleliiviin. Ja yllättävän monipuolista maastoa ja maisemaa mahtui matkan varrelle! Kuvittelin kulkeneeni satoja kilometrejä keskimaassa. Ei edes osannut ajatella kun vaan sahannut vuodet noita pääväyliä. Teki hyvää keholle ja mielelle. Ja veljessuhteelle :D Ecoterapiassa on kyllä pointtinsa. Aattelin, että tylsää ajanhukkaa. Luulen, että kaikki on luontoihmisiä. Kaikki ei oo vaan löytänyt sitä itsestään. Bensaa säästyi, mut ois aikaakin ku ois painanu tietä pitkin :D #finland #larp #middleearth #brothers #fellowship #salo #family #mothersday #grateful #spring #nature #view #lekalooks #adventure #instahealth #hiking #forest #mma #jiujitsulifestyle #oss #athlete #fighter #mentalhealth #ecotherapy #muurla
Loading...