Suosittelemme

Tässä käsinvalitsemiamme, mielivaltaisia armeijaylijäämätuotteita. Lista elää säännöllisen sattumanvaraisesti ihan sen mukaan onko ylläpitäjä sillä hetkellä elossa vaiko ei.

VARUSTELEKA FACEBOOK
Varusteleka
2019-10-17

Hei jengi!

Täällä me ollaan Helsingin sydämessä, tarkemmin ottaen Narinkkatorilla.

Kontti majailee torin laidalla, Henry's Pub Helsinki edustalla tästä päivästä aina lauantaihin asti. Ovet auki aikavälillä 9-21.

Tämän päivän hulinat jatkuvat Henry's Pubin puolella WALLU VALPIOn luotsaaman Helatorstai-klubi muuttuu Varusteleka-festivaaliksi tänään! merkeissä ja estradille astuu:

Zombie Eater
Black Royal

Mutautu

Musa raikaa aina keskiyöhön asti - ilmainen sisäänpääsy!

P.S. Ollaan varattu 800 ensimmäiselle konttiasiakkaalle ilmainen Varusteleka Panttikassi kaupantekijäiseksi. All aboard!
Varusteleka
2019-10-17

Tuuli on yksi taistelijan pahimmista vihollisista. Se iskee luhuin ja ytimiin jäädyttäen kovimmankin huonosti varustautuneen soturin. Taistelun intensiivisessä tuoksinnassa tulee aina myös se hetki kun pysähdytään jollekin rakennuksen nurkalle tai kuusen juurelle odottamaan seuraava liikettä ja juuri silloin tuuli puhaltaa aina pohjoisesta. Tähän tarpeeseen on suunniteltu uusi Särmä TST L3 Tuulianorakki. Pieneen tilaan pakkautuva ja kevyt tuulenpitävä anorakki, joka on suunniteltu toimimaan jopa täyden taisteluvarustuksen päällä.

Tärkeimmät ominaisuudet listattuna:
- Varustuksen kanssa toimiva leikkaus
- Materiaalina huippumoderni hiilikuitu-ripstop-nylon
- Erittäin pieneen pakkautuva (esimerkiksi Särmä TST Zip S Yleistaskuun)
- Pitää tuulen sekä jonkin verran sadettakin
Varusteleka
2019-10-14

Hei jengi!

Toimarimme lähetti terveisiä HESCO Zombie Invitational 3-gun -ampumakilpailusta Virginian perämetsistä.

Kuuluvuus on kisapaikalla olematon ja nämäkin kuvat lähettääkseen tuli Jarin kiivetä korkeimman puun latvaan ja morsettaa data lähimpään kaupunkiin - on se kova!

Julkaisemme tässä #varusteleka ja #lekalooks-tägeillä varustettuja kuvia Instagramista.


ollilepp Hiiohoi Lahti & Kouvola! 💥Marraskuussa starttaa markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamisen valmennusohjelmat, joissa saat oppia toisilta yrittäjiltä ja yksinkertaisia työkaluja heti käyttöön otettavaksi. Molemmissa ohjelmissa saamme asiantuntijavieraaksi Varustelekan Valtteri Lindholmin, joka jakaa konkreettisia neuvoja digimarkkinointiin pk-yrityksissä. Omat kolme oivallustani jo aiemmin Valtterin kanssa vedettyjen valmennusjaksojen aikana käydyistä keskusteluista: ✅ Verkkokauppa on must. Olipa yrityksesi millä alalla tahansa ja möitpä mitä tahansa, sun pitää rakentaa verkkosivusi verkkokaupaksi ja soveltaa verkkokaupan logiikkaa oman ratkaisusi myyntiin ✅ Johtaja on vastuussa brändistä. Yrityksen johdon pitää antaa alkusävelet ja suunta sille markkinoinnin tyylille, mitä yrityksen ja tuotteiden tulisi edustaa. Ja sitten mahdollisimman nopeasti kaikki yrityksessä pitää osallistaa markkinointiin, jotta se mitä viestitään on aitoa ja voi oikeasti koskettaa asiakkaita. ✅ Markkinointi ja myynti on systemaattista tekemistä. Pilko kaikki markkinoinnin osa-alueet mahdollisimman pieniksi tehtäviksi ja merkkaa tehtävät kalenteriin. (Markkinointisuunnitelma on sellainen paperi, jota ei saa heittää roskakoriin 😅) ...lisää näitä oppeja on siis tarjolla Intotalon alkavissa valmennuksissa: https://www.intotalo.com/markkinointivalmennus/ intotalo_oy #valmennus #intoa #rotia #markkinointi #myynti #johtaminen #lahti #kouvola #varusteleka #yhdessäparempia #intoa #rotia
Artikkelit Näytä kaikki Artikkelit
Loading...