Suosittelemme Näytä aina ensin
Viimeisimmät muutokset Näytä aina ensin
  • Uutuuksia
  • Varastontäydennyksiä
  • Poistomyynti
  • Uusittua sisältöä
Näytä kaikki uutuudet
Ukkomatti ryyppyputki Juhlaleijona Suomi 100 vuotta

Ukkomatti ryyppyputki Juhlaleijona Suomi 100 vuotta  JULKAISTU TÄNÄÄN

89.99 EUR

Valmistettu Suomessa. Vaihtoehto perinteiselle taskumatille - tämä on pikavetomalli kätevällä nahkakotelolla varustettuna, sopii vyölle siihen puukon vierelle. Ruostumatonta terästä, valmistettu alusta loppuun Suomessa, kaikenkaikkiaan tosi laadukas, ei mikään kaukoidän ihme joka on solmussa ekan reissun jälkeen. Vetoisuus 100 ml. Juhlamalli leijonatunnuksella 100-vuotiaan Suomen kunniaksi!

Vaasan SA näkkileipä

Vaasan SA näkkileipä  JULKAISTU TÄNÄÄN

1.49 EUR

Valmistettu Suomessa. Just tasan samaa näkkäriä kuin intin muonapakkauksissa! Ilmatiiviiksi pakattuna nämä säilyvät nelisen vuotta. Sen lisäksi että näillä on SA-tunnearvoa, niin tämä on oikeasti aika erinomainen tapa terästää retkieväitä, siis kuperkeikkaliemen lisäksi.

Jeesus-huivi

Jeesus-huivi JULKAISTU TÄNÄÄN

3.99 EUR

"I love Jesus, Jesus loves me, 100 % cotton, made in China!" Me ollaan niin kyllästytty näihin joka puolelta esiin puskeviin saatananpalvaajiin, tässä siis tosi hyvien puolulaisten hengessä tehty rätti hienolla printillä, Finlaysonin Torinon kääreliina -lakanoiden hengessä! Tämän kanssa saa kavereita ja pystyy tosissaan näyttämään että Jeesus rakastaa just sua.

ITW Tactical Toggle

ITW Tactical Toggle JULKAISTU TÄNÄÄN

0.99 EUR

Vähän niinkuin vanha kunnon duffeli-pampulanappi, mutta TAKTINEN! Tactical Toggle on eriluotettava ja hiljainen sulkumekanismi, perinteisesti tämmöisiä pampulanappeja on käytetty kaikenlaisissa jutuissa, vaatteissa, teltoissa ja sotilasvarusteissa taskujen sulkimina. Sitä samaa tekee tämä ITW:n näkemys aiheesta, mutta tietenkin taktisemmin.

AustriAlpin Cobra Original Buckle

AustriAlpin Cobra Original Buckle JULKAISTU TÄNÄÄN

22.99 - 24.99 EUR

Ehkä maailman kuuluisin vyönsolki, AustriAlpinin Cobra, on viime vuosina levinnyt laatuvarusteiden markkinoilla kuin kulovalkea. Törkeän laadukas ja fiksun mallinen vyönsolki joka sopii monenlaiseen käyttöön ja tilanteeseen. Original on se ns. tavallinen malli, urospuoli säädettävä, naaraspuolessa umpilenkki, kestää 9/18 kN kuormituksen.

Tsekkiläinen sadekaapu, ylijäämä

Tsekkiläinen sadekaapu, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

12.99 EUR

Kismittääkö kun mistään vaatekaupasta ei enää löydy miesten vedenpitävää matkaviittaa? Lopeta seikkailusi, sillä ongelmaan tulee ratkaisu Tsekkilästä! Nämä "kostajaviitat" ovat ehtaa kumitettua nailonia sopivan epämääräisen värisenä ja pitävät taatusti kovatkin myrskyt poissa iholta.

MOLLE/PALS velcropohja

MOLLE/PALS velcropohja JULKAISTU TÄNÄÄN

4.99 EUR

Tämän helpompaa ja nopeampaa tapaa kiinnittää merkkejä reppuun tai muihin kamoihin ei ole. Sujautetaan PALS-lenkkien tai vastaavien taakse ja suljetaan etupuolelta, lopuksi päälle lätkäistään merkki.

Särmä Zip-off housut

Särmä Zip-off housut JULKAISTU TÄNÄÄN

49.99 EUR

Tässä olis Suomeen sopivat todella kevyet housut, jotka kesä saa koettaa kastella ja onnistuessaan sitten kuivaa myös hyvin nopeasti. Lahkeet saa lyhennettyä siltä varalta, ettei juhannuksena sadakaan lunta, mutta ne ylettyvät silti polvien yli.

PVC-kirjasinmerkki

PVC-kirjasinmerkki JULKAISTU TÄNÄÄN

3.99 EUR

Jos oot aina halunnut omaa tekstiä reppuun, takinhihaan tai muualle mistä velcropohjaa sattuu löytymään, tässä olis aakkosia sun muita merkkejä tarjolla. Jätettiin asteriski pois, joten hävyttömyydet voi kirjoittaa ihan ilman peittelyitä.

Särmä Lippalakki

Särmä Lippalakki JULKAISTU TÄNÄÄN

14.99 EUR

Sanokoot mitä kukin sanoo, tavalliselle lippalakille on aina kysyntää. Mitä tahansa halpaa tauhkaa ei kannata ostaa, sillä sen kyllä huomaa käytössä. Tässä hyvä peruslippis kahdessa värissä!

Särmä Lippalakki verkolla

Särmä Lippalakki verkolla JULKAISTU TÄNÄÄN

14.99 EUR

Rekkakuskin lippis kahdessa värissä. Sanokoot mitä kukin sanoo, tavalliselle lippalakille on aina kysyntää. Mitä tahansa halpaa tauhkaa ei kannata ostaa, sillä sen kyllä huomaa käytössä. Tässä ns. rekkakuskimalli verkkoperällä!

Näytä kaikki täydennykset
Näytä kaikki poistotuotteet
Sosiaalinen media Näytä aina ensin
#VARUSTELEKA-postauksia Instagramissa

kellan_ghs INSTAGRAM #moraofsweden #varusteleka #teräväjääkäripuukko #terävä #jääkäripuukko

pitkospuilla INSTAGRAM Heading into the woods this weekend. Contents of my rucksack look pretty much the same as two weeks ago in Isojärvi national park. However, this time my 3 x 3 meter tarp will replace the smaller plash palatka as an accommodation for the night. Also, no sleeping bag. Warmth against the chill of the night will be provided by wool clothes, wool blanket and of course the plash palatka canvas. I'll probably wear it as a poncho (as seen here) underneath the blanket. Another option would be to use it as a covering bivy bag for the blanket, making the setup sort of a primitive sleeping bag. One cannot help but love this kind of simple and rugger, yet almost endlessly versatile camping gear. #traditionalhiking #campinggear #plashpalatka #perinneretkeily #varusteleka

saari.tuomas INSTAGRAM #varusteleka

palsieetu INSTAGRAM Downed a goddamn #karhu #blowgun #coldsteel #bigbore #varusteleka #m05
#LEKALOOKS-postauksia Instagramissa Näytä lisää

peeveli INSTAGRAM Koska iltapäivälehdet ovat uutisoineet ettei cargoshortsit ole muodissa vaan pitäisi käyttää chinoshortseja tai rompereita, tein eilen brittien dpm-housuista shortsit. #diy #lekalooks #varusteleka #dpm

riku.p.a.karkkainen INSTAGRAM Tyttäreni ja Bellan kanssa samoilemassa. Tyttäreni nappaama kuva :) 🌲☀ #365klubi #partioaitta #realtreecamo #marmot #meindl #martiini #varusteleka #lekalooks #m63 #villakangashousut #henkselit #hurttacollection

rampester INSTAGRAM Pittää sitä vissiin kerran elämässä käyä Venetsiassa asti kattomassa kanaalia sun muuta. Lämmintäki oli juuri nokko #venice #beach #beard #italy #lekalooks #beer

mikko.vaan INSTAGRAM Squad goal achieved #itsokayson#onkseliikaa#eihomollatavalla#lekalooks#bassoristeilyvol2#fuckvivaldi @likainen_sonni @varusteleka @bassoradio
Loading...