Uutuudet Näytä kaikki Uutuudet
BW Panzerfaust 3 kantohihna, ylijäämä
Uutuus

BW Panzerfaust 3 kantohihna, ylijäämä

5.99 EUR
Julkaistu 2018-09-19. Sota-ajoilta jäi elämään myös panssaritorjunta-aseen raflaava nimitys Panzerfaust. Länsi-Saksan Bundeswehrin käyttämää panssarinpenetroimisputkiloa kannettiin tällä hihnalla. Kestävä, leveä hihna sopii aika monen jutun raahaamiseen tai kaksin kappalein jopa reppuvaljaiksi. Kertaerä!
SA M63 suojelukäsineet
Uutuus

SA M63 suojelukäsineet 

2.99 EUR
Julkaistu 2018-09-17. Valmistettu Suomessa. Kumia koko rahalla! Intin järkyttävät tiskihanskat ovat pitkävartiset ja kolmisormitetut, näillä kaikki limainen ja kyseenalainen homma onnistuu näppärästi. Yksittäiserä!
Savotta Torrakko 2.5, M05 maastokuvio
Uutuus

Savotta Torrakko 2.5, M05 maastokuvio

189.99 EUR
Julkaistu 2018-09-13. Yksinkertainen, mukava ja toimiva aseenkantoreppu Savotalta.
Savotta Rekyyli panostasku R10
Uutuus

Savotta Rekyyli panostasku R10

39.99 EUR
Julkaistu 2018-09-13. MOLLE-kiinnitteinen patruunatasku kivääriampujille, jotka kaipaavat irtopatruunoita näppärästi saataville myös liikkuessaan.
Jämä sarkareppu
Uutuus

Jämä sarkareppu 

89.99 - 109.99 EUR
Julkaistu 2018-09-12. Valmistettu Suomessa. Jämän hipsterituotteiden jatkumon liekkiä valittiin kuljettamaan tämmöinen sarkareppu. Ehdottomasti samaa sarjaa aikaisemmin myymämme sarkaisen hipsterikassin kanssa (tietäjät tietää, massat eivät ole koskaan kuulleetkaan), tämä pieni reppu ottaa sisäänsä kaiken mitä urbaaniretkillään tarvitsee ja saattaa aiheuttaa kanssahipstereissä äkillistä housujenkostumista ja viiksienväpättämistä. Ja on itse asiassa ihan mukava, hyvin tehty reppu - sopii helposti herrasmiehen/rouvasnaisen selkään ihan yhtä kivasti.
Fenix ALB-10 pyöräpidike, pikakiinnitys
Uutuus

Fenix ALB-10 pyöräpidike, pikakiinnitys

16.99 EUR
Julkaistu 2018-09-10. Fenixin tukevampi valokiinnike polkupyörän ohjaustankoon. Laajentaa fikkarin käyttömahdollisuutta hyvin tai kohtalaisen hyvin toimivaksi polkupyörän valaisimeksi.
Fenix taskulampun kiinnike, erisuuntainen
Uutuus

Fenix taskulampun kiinnike, erisuuntainen

4.50 EUR
Julkaistu 2018-09-07. Erittäin yksinkertainen ja edullinen kiinnityspalikka taskulampun kiinnittämiseksi esim. polkupyörän ohjaustankoon tai muuhun putkimaiseen asiaan 90 asteen kulmassa. Soveltuu joustavasti erikokoisiin putkiin ja taskulamppuihin noin 2-3 cm haarukassa.
Fenix AOFS+ värisuodinlinssi PD-sarjaan
Uutuus

Fenix AOFS+ värisuodinlinssi PD-sarjaan

5.99 EUR
Julkaistu 2018-09-07. Fenix PD-sarjan taskulamppuihin sopiva suodinadapteri tuottaa tehokkaasti läpäisevän valokeilan. Helppo kiinnittää ja irroittaa. Kulmikas muoto ehkäisee vierimistä.
Suosittelemme
Särmä merinosormikkaat
Suosittelemme

Särmä merinosormikkaat 

9.99 EUR
Valmistettu Suomessa. Ohuet, näppärät kotimaiset neulesormikkaat maailman parhaasta materiaalista. Hyvät semikylmille keleille sellaisenaan, toimivat myös paksumpien kuorihanskojen vuorina. Kuin voi tehdä näin edulliset merinovillasormikkaat Suomessa?
Särmä merinosukat
Suosittelemme

Särmä merinosukat 

9.99 EUR
Valmistettu Suomessa. Tarina kertoo, että pääosin merinovillaiset sukat olis maailman parhaat. Nämä ovat paksuudeltaan tennissukkaa vastaavat, eli eivät mitkään mummonvillasukat! Toisin sanoen toimivat ympäri vuoden, vähän kylmemmällä kelillä vaikka kaksin kappalein tai paksumpien sukkien alla.
Varusteleka-lahjakortti, 100 euroa
Suosittelemme

Varusteleka-lahjakortti, 100 euroa 

100.00 EUR
Valmistettu Suomessa. Varustelekan useamman tuhatta tuotetta on sen verran iso valikoima, että sopivaa lahjaa on vaikea keksiä - varsinkin kuulapyssynuorisolle, jolle tietyt maastokuviot ovat kaikki kaikessa. Lahjakortti poistaa ihmettelyt! Voimassa yhden vuoden ostopäivämäärästä, käy sekä nettikaupassa että myymälässä.
Särmä TST L1 bokserit, merinovillaa
Suosittelemme

Särmä TST L1 bokserit, merinovillaa

29.99 EUR
Puhtaasti käytännön sanelemat alushousut vaativaan aktiivikäyttöön. Pitkät, tiukat lahkeet ja tukeva vyötärö istuvat tukevasti kovassakin menossa. Merinovilla huolehtii kosteudensiirrosta ja tuntuu ihoa vasten mukavalta pitkilläkin reissuilla ja vaihtelevissa olosuhteissa.
Särmä TST L1 Kypärähuppu, merinovillaa
Suosittelemme

Särmä TST L1 Kypärähuppu, merinovillaa

19.99 EUR
Törkeän monikäyttöinen kevyt kypärähuppu, tilanteesta ja tarpeesta riippuen tämä taittuu joko koko kasvojen suojaksi, pipo-kauluri-yhdistelmäksi, pipoksi tai putkikauluriksi. Vähän kuin PV:n jakama "ville-viis-vee", mutta huomattavasti fiksumpi kaikilla osa-alueillaan. Materiaalina kevyt, ihoa vasten mukava ja tehokkaasti kosteutta siirtävä merinovillaseos.
Särmä rynnäkköreppu
Suosittelemme

Särmä rynnäkköreppu

34.99 EUR
Revisioitu, omasuunnitteinen rynnäkköreppumme on tosi fiksu, käytännöllinen päiväreppu oikeastaan mihin vain käyttöön - nyssäkkää on helppo litistää tai paisuttaa, se on vikkelä käyttää ja se pysyy aina yhtä särmänä pakkauksena tiukasti mukana. Nyt on hyvää reppua tarjolla!
Särmä merinovillapaita, hihaton
Suosittelemme

Särmä merinovillapaita, hihaton

29.99 EUR
Perinteinen vaimari on paras aluspaita oikeastaan aina silloin, kun ei ole tarvetta pitkähihaiselle ja t-paitakin olis vähän niin ja näin. Harmi vaan, että ne ovat usein puuvillaa - ei siinä varsinaista vikaa ole, mutta ne voisivat olla paljon parempiakin, kuten vaikka merinovillaisia. Niin kuin tää meidän versiomme. Tavallaan aika unisex-vaate, kiitos superhyvän istuvuuden!
SA miehistövyö
Suosittelemme

SA miehistövyö

29.99 EUR
Armeijan kaksipiikkinen nahkavyö lienee intin "hukatuimpia" varusteita eikä syyttä: onhan se karun tyylikäs, kestävä ja runsaasti rakkaita ja kunniakkaita muistoja huokuva asuste.
VARUSTELEKA FACEBOOK
Varusteleka
2018-09-19

Hei jengi!
Meidän Valtteri lausui painavia mielipiteitä irtisanomislaista Uuden Suomen haastattelussa ja täydensi sanomaansa vielä omassa julkaisussaan. Pelottelun sijaan yrittäjiä pitäisi rohkaista palkkaamaan työntekijöitä.

"99% suomalaisista yrityksistä mahtuu hallituksen esittämään alle 20 henkeä työllistävään joukkoon. On aika erikoista työllisyyspolitiikkaa, että melkein kaikille firmoille kerrotaan, että älkää nyt ihan ketä tahansa palkatko."

- Valtteri Lindholm
Varusteleka
2018-09-17

Hei jengi!
Yhdistimme Varustelekan ja InRange TV:n voimat ja toimme maailmanvalloitusretkeltämme jotain Suomeen. Toiminnallinen 2-gun-ampumakisa poikkeaa ennestään tuntemistamme SRA:sta ja IPSC:stä erityisesti siten, että fyysinen haastavuus näyttelee merkittävää osaa rastisuorituksessa. Vähän kuten ampumahiihdossa, näissä kisoissa pelkällä ampumataidolla ei pärjää.

Kaksipäiväisen Finnish Brutalityn kuudesta rastista esitellään tällä videolla ensimmäinen. Ampujan tehtävänä oli raahata aloitusmerkistä yhteensä 48 kilon geishakuulat merkkiviivan yli, minkä jälkeen käytiin liikennekartioiden luona makuulla kilauttamassa sadan metrin päähän ripustettua teräsmaalia. Makuulta ammuttavien paikkojen jälkeen oli yksi pakollinen kiväärimaali seisten, minkä jälkeen juostiin vähän lisää ja vaihdettiin pistooliin. Kello käy koko ajan tasaista tahtia, ampujan sydänkäyrästä ja hengityksestä ei voi sanoa samaa.

Rymytessä varusteiden toimivuus tulee kokeiltua karvaiden opetusten saattelemana. Katso kuinka yhdysvaltalaiset Ian ja Karl selvisivät itse juonimastaan haasteesta M05-univormuihin tälläytyneinä, aseinaan totta kai kotimainen Sako M92S, eli RK95:n siviiliversio, ja Glock 17. Onko ampuja valmis? Huomio…
Varusteleka
2018-09-15

No nyt se alkaa, nimittäin joulun odotus!

Kaupalliset toimijat aloittavat jouluhössötyksen vuosi vuodelta pari päivää aiemmin, vähän kuten lumentulo viivästyy vuosi vuodelta ja kesät muuttuvat lämpimämmiksi. Onko jotain meneillään? No selvästikin, ja me päätettiin ottaa asiassa harppauksia muiden edelle.

Lineaariset muutokset ovat mielestämme amatöörien neppailua vähän kuten 5,56-milliset rynkyt, joten laitoimme laskentahatut päähän ja lumipallon liikkeelle: tästä eteenpäin aloitamme joulumarkkinoinnin ennakolta Fibonaccin lukujonon mukaisesti. Yleissivistyksen nimissä kerrottakoon, että Fibonacci-Saksassa marssittiin tahdissa näin: "Eins, Eins, Zwei, Drei, Fünf, Acht, Dreizehn…"

Laskelmiemme mukaan vuoden 2038 joulun odotus piti aloittaa 10 946 päivää etuajassa, joten nyt on korkea aika kaivaa kulkuset esiin ja menköön vuosi 2018 tässä samalla. Pitäiskö tulevaan varautua ostamalla shortsit ja aurinkorasvaa vai täydentää säilyketölkit, patruunat ja saunasokeri, sitä emme tässä kohtaa osaa ennustaa. Paras kuitenkin pitää magnumit aina valmiina.

Julkaisemme tässä #varusteleka ja #lekalooks-tägeillä varustettuja kuvia Instagramista.


Poistomyynti Näytä kaikki Poistomyynti
Artikkelit Näytä kaikki Artikkelit
Loading...