Suosittelemme Näytä aina ensin
Viimeisimmät muutokset Näytä aina ensin
  • Uutuuksia
  • Varastontäydennyksiä
  • Poistomyynti
  • Uusittua sisältöä
  • Artikkelit
Näytä kaikki uutuudet
BH-kyynelkaasukotelo L/MK4

BH-kyynelkaasukotelo L/MK4 JULKAISTU TÄNÄÄN

15.95 EUR

Jos haluat laatua ilman turhaa hifistelyä, niin tässä on just sulle sopiva tuote. Blackhawk sumutinkotelo. Tää on ammattimaisen näköinen sumutinkotelo ammattikäyttöön.

ASP käsirautakotelo

ASP käsirautakotelo JULKAISTU TÄNÄÄN

23.99 EUR

Jos johonkin voi vielä nykypäivänä luottaa, niin siihen, että ASP osaa kyllä tehdä välineitä viranomaiskäyttöön. ASP:n käsirautakotelo on sekä tyylikäs, että laadukas. Harvoin näkee näin mageeta mustaa ja kiiltävää, ainakaan viranomaistuotteena.

Volksmarine kansitakki, tummansininen, ylijäämä

Volksmarine kansitakki, tummansininen, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

59.99 EUR

Hämmentävää! Ooh! Itä-Saksassa olikin värejä, sillä tämä tuhdista sarkakankaasta valmistettu kansitakki on ihan oikeasti sininen, eikä esim. perinteinen teollisuusviemärinruskeanharmaa. Aika hieno, jopa vähän leikkisän näköinen malli messinkinapeilla, joiden kiiltävyysastetta ei ole edes ylilyöty. Näitä ei varmaankaan paljoa maailmalla liiku.

Sveitsiläinen kenttäalttari, ylijäämä

Sveitsiläinen kenttäalttari, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

899.99 EUR

Jos vastuullasi on tosi monta ihmistä hengen hädässä, tarvitset vahvan uskon lisäksi tällaisen. Sielujen joukkosidontapaikan perustamisen kulmakivi on sveitsiläinen kenttäalttari!

SOG Flint

SOG Flint JULKAISTU TÄNÄÄN

23.99 EUR

Pienikokoinen ja kevyt selviytymisväline täynnä ominaisuuksia, joiden tarve voi hyvinkin realisoitua jos satut vaikkapa vähän eksymään. Yksittäiserää, meille ei näitä enää lisää tule.

Vaasan SA näkkileipä, 50 kpl laatikko

Vaasan SA näkkileipä, 50 kpl laatikko  JULKAISTU TÄNÄÄN

54.50 EUR 74.50 EUR

Valmistettu Suomessa. Just tasan samaa näkkäriä kuin intin muonapakkauksissa! Ilmatiiviiksi pakattuna nämä säilyvät nelisen vuotta. Sen lisäksi että näillä on SA-tunnearvoa, niin tämä on oikeasti aika erinomainen tapa terästää retkieväitä, siis kuperkeikkaliemen lisäksi. Nyt kätevissä 300 kappaleen satseissa!

Särmä TST L7 Naamioanorakki

Särmä TST L7 Naamioanorakki JULKAISTU TÄNÄÄN

149.99 EUR

Ulkovaatteiden ja taisteluvarusteiden päälle puettavaksi suunniteltu moderni Naamioanorakki tarjoaa lisättyä suojaa niin maastolta ja säältä kuin tähystykseltäkin.

Näytä kaikki täydennykset
Näytä kaikki poistotuotteet
Sosiaalinen media Näytä aina ensin
Varustelekan julkaisuja Facebookissa Näytä lisää
Varusteleka FACEBOOK Jos olet viimeisen vuoden aikana vieraillut meidän myymälässä, et ole voinut välttyä törmäämästä meidän Pojuun. Poju on aika massasta erottuva mallinukke ja moni on varmasti miettinyt että kukas se Poju oikeen on miehiään? Annetaas Pojun itsensä kertoa oma tarinansa: "Hei, olen Poju. Villi mutta lempeä sielu saksalaisesta Großröhrsdorfin kylästä. Pidän pitkistä kävelyistä rannoilla, survivalismista ja kauneudenhoidosta. Synnyin maanviljelijöiden sukuun heinäpaalien keskelle. Valitettavasti kärsin jo lapsena pahasta timotei-allergiasta. Tämän takia löysin metsästä itselleni turvapaikan ja opin onnekseni kommunikoimaan oravien kanssa. Harrastuksiini kuuluu eräily ja pidän myös klubeilla tanssimisesta. Urheilu ollut aina intohimoni, matkani melkein vei minut olympialaisiin keihäänheiton jalossa lajissa, mutta traaginen soutuveneonnettomuus tuhosi heittokäteni hermoston ja samalla unelmani ammattiurheilun parissa. Mutta koska nautin retkeilystä ja eräilystä, löysin itseni uudestaan myyjän/mallin ammatissa Varustelekassa. Ystäväni sanovat heti ensimmäisenä että olen toivoton romantikko- heittäydyn rakkauteen kuin currywurst brötchenin väliin, mutta valitettavasti ei ole vielä löytynyt sitä oikeaa kultaa rinnalleni. Kaikesta huolimatta olen kiitollinen elämästäni ja erityisesti tuesta jota olen saanut läheisiltäni, kiitos heidän tiedän että parhaat vuoteni ovat vielä edessäni! Lempi - Biisi: Mo-do Super Gut - Elokuva: Top Gun - Kirja: Sweet valley high kirjat - Urheilija: Björn Borg
#VARUSTELEKA-postauksia Instagramissa Näytä lisää
Loading...