Muovikassit, lepo. Muovikassit, asento! Muovikassit, poistukaa!
Tiedote 19.06.2018 Ajateltiin ottaa vähän etupeltoa muovikasseista luopumiselle ja poistaa tavalliset kertakäyttökassit käytöstä kokonaan tämän vuoden loppuun mennessä! Tässähän oli joku Kaupan liiton Green Deal -sopimus, johonka yhtymällä yritykset sitoutuvat viestimään ja toimimaan muovijätteen vähe
Näytä tiedote
Tiedote 19.06.2018. Ajateltiin ottaa vähän etupeltoa muovikasseista luopumiselle ja poistaa tavalliset kertakäyttökassit käytöstä kokonaan tämän vuoden loppuun mennessä!

Tässähän oli joku Kaupan liiton Green Deal -sopimus, johonka yhtymällä yritykset sitoutuvat viestimään ja toimimaan muovijätteen vähentämiseksi sillä tulemalla, että vuoden 2025 loppuun mennessä muovikasseja kulutettaisiin 40 kappaleen vuositahtia per henkilö. Me päätettiin, että meidän osalta kassien kulutus loppuu kokonaan jo tähän vuoteen.

Tällä hetkellä eletään kevyttä murrosvaihetta ja myymälän muovikassit on vaihdettu biohajoavaan malliin - askel parempaan, mutta huono ratkaisu sekin. Nämäkin hirvitykset tulevat poistumaan näillä näkymin marraskuun aikana, ehkä jo hieman aiemmin jos pääsevät loppumaan.

Muovikassien paikan vie jo tälläkin hetkellä valikoimassa oleva kestokassi, jonka saa itselleen hintaan 4,99 €. Hienointa tässä on se, että kyseinen kassi on pantillinen ja sen voi hyväkuntoisena palauttaa meidän myymälään, jolloinka siitä napsahtaa vastaavalla arvolla alennus ostoksiisi. Ruuvaillaan järjestelmää myös Kantasikojen osalta niin, että jossain kohtaa pantin tulee saamaan tililleen myös krediitteinä niin halutessaan. Näitä kiertäviä kestokasseja tulee olemaan muutamassa koossa ja kuosissa.

Tarjolla on myös kestokassi mallia Jämä, joka on valmistettu PV:n vihkoon menneestä M05 kuvioidusta sadekankaasta. Erittäin näppärän kokoinen nyssäkkä miksikä tahansa kauppakassiksi. Tässä tuotteessa ei tosin panttia ole.

Jos ei nappaa kassien ja nyssäköiden kanssa puliveivata, niin ota se sun Särmä Large Assault Pack aina mukaan kun vierailet meidän myymälässä, tai missä tahansa muussa kaupassa, ja pakkaa ostoksesi siihen. Pitäis mahtua!

Koska maailma on nykyään niin some, niin täällä sama postauksen muodossa, jos kommentteja tykkää kyttäillä!


📌 Näytä tiedote omalla sivullaan
Suosittelemme Näytä aina ensin
Särmä Zip-off housut

Särmä Zip-off housut

49.99 EUR

Myyty 15 viimeisen kahden viikon aikana. 12 arvostelua. Näytä kaikki Shortsit ja urheiluhousut.

Särmä 3/4 shortsit

Särmä 3/4 shortsit

39.99 EUR

Myyty 61 viimeisen kahden viikon aikana. 1 arvostelu. Näytä kaikki Shortsit ja urheiluhousut.

Särmä pikeepaita, merinovillaa

Särmä pikeepaita, merinovillaa

49.99 EUR

Myyty 19 viimeisen kahden viikon aikana. 12 arvostelua. Näytä kaikki Kauluspaidat ja pikeet.

Särmä reisitaskuhousut

Särmä reisitaskuhousut

39.99 EUR

Myyty 119 viimeisen kahden viikon aikana. 59 arvostelua. Näytä kaikki Maastohousut ja reisitaskuhousut.

Särmä Sadeviitta

Särmä Sadeviitta

19.99 EUR

Myyty 99 viimeisen kahden viikon aikana. 11 arvostelua. Näytä kaikki Sadeviitat.

Särmä viskoosibokserit, mustat

Särmä viskoosibokserit, mustat

9.99 EUR

Myyty 394 viimeisen kahden viikon aikana. 33 arvostelua. Näytä kaikki Alushousut.

Viimeisimmät muutokset Näytä aina ensin
  • Uutuuksia
  • Varastontäydennyksiä
  • Poistomyynti
  • Uusittua sisältöä
  • Artikkelit
Näytä kaikki uutuudet
Särmä TST L6 Hardshell-kuorihousut

Särmä TST L6 Hardshell-kuorihousut JULKAISTU TÄNÄÄN

199.99 EUR

Nopeasti muun vaatetuksen päälle kerrostettavaksi suunnitellut kalvohousut. Funktionaaliset yksityiskohdat palvelevat käyttötarkoitusta - sivuvetoketjujen avulla lämpökuormaa voidaan lievittää tuulettamalla ja näiden kautta pääsee myös helposti käsiksi alla olevien housujen sivu- ja reisitaskuihin. Materiaalina Puolustustusvoimienkin käyttämä laminoitu kolmikerroksinen kalvokangas.

Särmä TST L6 Hardshell-kuoritakki

Särmä TST L6 Hardshell-kuoritakki JULKAISTU TÄNÄÄN

249.99 EUR

Moderniin tyyliin tehty sotilasmallinen kalvotakki, varteenotettava luksusvaihtoehto tavallisille kumisadetakeille! Tuuletusvetoketjut helpottavat lämpökuorman säätelyä ja funktionaalinen taskulajitelma mahdollistaa pientavaroiden kantamisen helposti saatavilla. Materiaalina Puolustustusvoimienkin käyttämä laminoitu kolmikerroksinen kalvokangas

Huono jenkkilippu

Huono jenkkilippu JULKAISTU TÄNÄÄN

1.99 EUR

Oletko patrioottinen ja halutko näyttää sen! Haluatko sen halvalla! Osta tämä! Kätevä kiinnitys esim. ajoneuvon ikkunaan tai johonkin kodin tasoon, tai ihan vaan kädessä pidettäväksi.

Jämä Softshell-Luhka

Jämä Softshell-Luhka  JULKAISTU TÄNÄÄN

89.99 EUR

Valmistettu Suomessa. Luhka, mutta kesäisen mustana ja tosi paljon vettähylkivänä! Kompakti, hauskalla tavalla perinteinen vaihtoehto sateen- ja tuulenpitäväksi vaatteeksi. Ei mikään inhoittava ja suhiseva ohut suihkuverho, vaan pehmoista ja paksua softshell-tyyppistä kangasta, melkein kuin samettia olisi. Rullautuu huppuunsa ja ottaa suojiinsa pienen repunkin.

Kaira Arctic taitettava makuualusta, 52 x 185 x 1 cm

Kaira Arctic taitettava makuualusta, 52 x 185 x 1 cm  JULKAISTU TÄNÄÄN

26.99 EUR

Valmistettu Suomessa. Simppeli Suomessa tehty kevyt solumuovialusta kolmen vuodenajan retkeilyyn. Taittomalli pakkautuu ja levittyy nätisti. Tätä voi huoletta retuuttaa pitkin tantereita ilman pelkoa sen tuhoutumisesta.

Kaira XL-makuualusta, 60 x 195 x 1 cm

Kaira XL-makuualusta, 60 x 195 x 1 cm  JULKAISTU TÄNÄÄN

11.99 EUR

Valmistettu Suomessa. Simppeli ja kunnon hyvä Suomessa tehty kevyt solumuovialusta kolmen vuodenajan retkeilyyn. Perinteinen rullautuva alusta, isommanpuoleinen malli. Tätä voi huoletta retuuttaa pitkin tantereita ilman pelkoa sen tuhoutumisesta.

Kaira -polvisuojainsertti, pari, 15 x 22 x 1,5 cm

Kaira -polvisuojainsertti, pari, 15 x 22 x 1,5 cm  JULKAISTU TÄNÄÄN

4.99 EUR

Valmistettu Suomessa. Halvat ja pehmoiset - näillä säästät polviasi. Mitoitettu duunihaalareiden polvitaskuihin, mutta saksilla ja mielikuvituksella pystyt muotoilemaan ne käytännössä mihin vain.

Näytä kaikki täydennykset
Näytä kaikki poistotuotteet
Sosiaalinen media Näytä aina ensin
Varustelekan julkaisuja Facebookissa Näytä lisää
Varusteleka FACEBOOK Muovikassit, lepo. Muovikassit, asento! Muovikassit, poistukaa! Ajateltiin ottaa vähän etupeltoa muovikasseista luopumiselle ja poistaa tavalliset kertakäyttökassit käytöstä kokonaan tämän vuoden loppuun mennessä! Tässähän oli joku Kaupan liiton Green Deal -sopimus, johonka yhtymällä yritykset sitoutuvat viestimään ja toimimaan muovijätteen vähentämiseksi sillä tulemalla, että vuoden 2025 loppuun mennessä muovikasseja kulutettaisiin 40 kappaleen vuositahtia per henkilö. Me päätettiin, että meidän osalta kassien kulutus loppuu kokonaan jo tähän vuoteen. Tällä hetkellä eletään kevyttä murrosvaihetta ja myymälän muovikassit on vaihdettu biohajoavaan malliin - askel parempaan, mutta huono ratkaisu sekin. Nämäkin hirvitykset tulevat poistumaan näillä näkymin marraskuun aikana, ehkä jo hieman aiemmin jos pääsevät loppumaan. Muovikassien paikan vie jo tälläkin hetkellä valikoimassa oleva kestokassi, jonka saa itselleen hintaan 4,99 €. Hienointa tässä on se, että kyseinen kassi on pantillinen ja sen voi hyväkuntoisena palauttaa meidän myymälään, jolloinka siitä napsahtaa vastaavalla arvolla alennus ostoksiisi. Ruuvaillaan järjestelmää myös Kantasikojen osalta niin, että jossain kohtaa pantin tulee saamaan tililleen myös krediitteinä niin halutessaan. Näitä kiertäviä kestokasseja tulee olemaan muutamassa koossa ja kuosissa. Tarjolla on myös kestokassi mallia Jämä, joka on valmistettu PV:n vihkoon menneestä M05 kuvioidusta sadekankaasta. Erittäin näppärän kokoinen nyssäkkä miksikä tahansa kauppakassiksi. Tässä tuotteessa ei tosin panttia ole. Jos ei nappaa kassien ja nyssäköiden kanssa puliveivata, niin ota se sun Särmä Large Assault Pack aina mukaan kun vierailet meidän myymälässä, tai missä tahansa muussa kaupassa, ja pakkaa ostoksesi siihen. Pitäis mahtua!
#VARUSTELEKA-postauksia Instagramissa Näytä lisää
Loading...