Muut tapahtumat

Myymälän ja Sotiman tapahtumat Road Show -konttikiertueet Muut tapahtumat

Finnish Brutality, 24.–25.8.2024

Finnish Brutality Etusivu Bootcamp Divisioonat Säännöt UKK Historia Finnish Brutality 2024 Kaivakaahan kalenterit ylös! Finnish Brutality palaa Lopen ampumaurheilukeskukseen jälleen 24.–25.8.2024, isompana kuin koskaan. Lisää infoa seuraa pikimmiten, pysykää kuulolla!

Varustelekan Etäsotilasmarssi, 26.–28.4.2024

Tervehdys, etäsotilaat! On taas aika pistää maiharit jalkaan, kiviä reppuun ja marssia! Etäsotilasmarssi järjestetään jälleen Etelä-Karjalan Sotilasmarssin völjyssä 26.-28.4.2024. Pistäkää päivämäärät kalenteriin ja maiharit minttiin - pian marssitaan!

Varustelekan pääsiäisen munajahti, 28.3.–1.4.2024

Jälleen jahdataan munaa! Taiteilijamme käsissä muna sai tänä vuonna MultiCam-kuvioinnin. Ja tietäähän sen miten käy, kun MultiCamia päälleen laittaa. Kaivataan siis apuja etsintöihin.

Varustelekan Juhannusbingo 2023

Jaa Facebookissa Ei juhannusta ilman juhannusbingoa! Eli on jälleen aika arvailla juhannuksena hukkuneiden määrää. Palkintojakin on luvassa: Oikein vastanneiden kesken arvotaan Varustelekan lahjakortti sekä lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken tuotepalkintoja.

Lynx Brutality Sloveniassa, 27.–28.5.2023

Brutality-kisat jatkavat maailmanvalloitustaan! Lynx Brutality pidetään tänä vuonna 27.-28. toukokuuta Slovenian Kosevjessa sijaitsevassa Lynx Pro -harjoituskeskuksessa.

Monte Gouldin Designated Marksman Rifle -seminaari, 12.5.2023

IMTT:n Monte Gould pitää luennon ja keskustelutilaisuuden sisältävän seminaarin aiheena DMR-kivääri ja sen rooli sekä käyttö nykyaikana sotilas- ja siviilipuolen eri turvallisuustoiminnoissa. Seminaarissa mennään myös yksityiskohtiin liittyen DMR-kiväärin varustamiseen ja muiden välineiden käyttöön.

Night Visions x Varusteleka: Starship Troopers -yksityisnäytös, 28.3.2023

Nyt olisi kulttiherkkua tarjolla! Paul Verhoevenin ohjaama Starship Troopers -elokuva iskeytyy valkokankaalle yksityisnäytöksen muodossa 28.3.2023, ja juuri sinulla olisi mahdollisuus päästä meidän kanssa katsomaan tätä mestariteosta.

Pommijätkät Räjähdyksen anatomia LIVE, 25.-26.2.2023

Voimaeläimemme Orimattilasta järjestää Räjähdyksen Anatomia LIVE -kurssituksia, joissa pääsee oppimaan, noh, räjähdyksen anatomiaa, sekä kokemaan miltä moisen tymäykset tuntuvat ihan oikeasti.

Lynx Brutality Sloveniassa 16.-17.6.2022

Brutality-kisat jatkavat maailmanvalloitustaan! Lynx Brutality pidetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa 16.-17. kesäkuuta Slovenian Kosevjessa sijaitsevassa Lynx Pro -harjoituskeskuksessa. Liput Lynx Brutalityyn löytyvät Polenar Tacticalin verkkokaupasta.

ESA TRA-kurssi 14.-17.05.2020 (PERUTTU)

ESA Finland yhteistyössä Varustelekan kanssa järjestää nelipäiväisen TRA-kurssin Puolassa ESA:n fasiliteetissa. Kurssi on suunnattu suomalaisille reserviläisille.

Vartijan ja järjestyksenvalvojan voimankäyttövälineiden kertauskoulutus by Turvallisuuskoulutukset.fi

Koulutus on suunnattu vartijoille ja järjestyksenvalvojille, jotka kantavat työtehtävissään voimankäyttövälineitä (käsiraudat, patukka, teleskooppipatukka ja/tai kaasusumutin). Kertauskoulutus on suoritettava vuosittain. Ampuma-aseen kantaminen edellyttää erillisen kertauskoulutuksen suorittamista.

Lähikamppailu- ja treenipäivä by Antti Nurmi & Petteri Kantola

Lähikamppailu- ja treenipäivä by Antti Nurmi & Petteri Kantola

Ryan Hoover -itsepuolustusseminaari (PERUTTU)

TAPAHTUMA ON VALITETTAVASTI PERUTTU. Amerikkalainen itsepuolustuskouluttaja Ryan Hoover saapuu syyskuussa Suomeen kouluttamaan pari hätävarjelukoulutusta ammattilaisille ja siviileille. Onnistuimme nappaamaan Hooverin tunnin ajaksi lainaan. Siispä 14.9.2019 kello 11.00-12.00 Ryan Hooverin ILMAINEN itsepuolustusseminaari järjestetään Varustelekan myymälässä! Tätä et todellakaan halua missata!

Vartijan ampuma-aseen kertauskoulutus by Turvallisuuskoulutukset.fi

Koulutus on suunnattu vartijoille, jotka ovat suorittaneet vartijan ampuma-aseen peruskoulutuksen. Kertauskoulutus on suoritettava vuosittain. Muiden voimankäyttövälineiden kantaminen edellyttää erillistä kertauskoulutuksen suorittamista.

Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus by Turvallisuuskoulutukset.fi

Järjestyksevalvojakortti tulee uusia viiden vuoden välein suorittamalla Sisäministeriön hyväksymä 8 tunnin mittainen kertauskoulutus sekä hakemalla uusi hyväksyntä poliisilaitokselta. Uusi hyväksyntä tulee hakea kuuden kuukauden sisällä kertauskoulutuksen suorittamisesta.

Teleskooppipatukkakoulutus by Turvallisuuskoulutukset.fi

Koulutus on suunnattu vartijoille ja järjestyksenvalvojille, jotka voivat tarvita teleskooppipatukkaa työtehtävissään.

Kaasusumutinkoulutus by Turvallisuuskoulutukset.fi

Tarvitseeko yrityksesi tai yhteisösi Kaasusumutinkoulutusta? Järjestämme yksityiskoulutuksia ryhmille myös kurssiaikataulumme ulkopuolella.

IMTT Historialuento: Rhodesian puskasota operaattorin näkökulmasta 24.8.2019

Afrikan lähihistoria 60- ja 70-luvulta on poliittisesti ja sotilaallisesti erittäin ristiriitaista ja synkkää aikaa, jonka vaikutukset näkyvät tänäkin päivänä mantereella. Yksi kiistellyimmistä konflikteista tuolta ajalta on epäilemättä Rhodesian puskasota joka lopulta johti Rhodesian poistumiseen maailmankartalta ja Zimbabwen syntyyn. Sotahistorialliselta näkökannalta Rhodesian konfilkti on ollut erittäin merkityksellinen mm. modernien erikoisjoukkojen kehittymisen ja helikopterioperaatioiden kannalta.

Taistelujäljittämisen perusteet, David Scott-Donelan, 22.-23.8.2019

Onko puoliso, lemmikkimarsu tai vaikka joukkueenjohtaja usein hukassa? Ei hätää, sillä IMTT järjestää taistelujäljittämisen perusteet -kurssin, joka varmasti auttaa näihin haasteisiin.

Polenar Tactical kiväärikurssi Lopella 7.4.2019

Polenar Tactical saapuu Suomeen koko konkkaronkan voimin! Jos et ole tästä kolmikosta koskaan mitään kuullut, niin tässä osviittaa, aitoa menoa luvassa!

Polenar Tactical kiväärikurssi Lopella 6.4.2019

Polenar Tactical saapuu Suomeen koko konkkaronkan voimin! Jos et ole tästä kolmikosta koskaan mitään kuullut, niin tässä osviittaa, aitoa menoa luvassa!

Desert Brutality 2019

Meillä täällä käy harjoitusohjelmat jo kuumina ensi vuoden koitosta varten, nimittäin Desert Brutality tulee jälleen. 2.-3.2.2019 Utahissa tärähtää, kun pistetään taas piiput kuumiksi ja kahvakuulat ilmaan! Kisan järjestää InRange TV ja ollaan tiukasti menossa mukana, luonnollisesti.

Loading...