Eeppinen Markkinalauantai 5

Eeppinen Markkinalauantai 5

Eeppinen Markkinalauantai 5

Eeppinen Markkinalauantai 5


Mahdollisesti kevään tärkein juttu Stadissa, Eeppinen Markkinalauntai 5! Eeppiset markkinalauantait ovat aina olleet menestyksiä, ja tänä vuonna meno vaan kasvaa!

  • 18.5.2013 klo 10-18 Varustelekan myymälä ja lähimaasto, Ruosilantie 2, Helsinki

Kaikki normaalihintaiset tuotteet -15%


Kaikista normaalihintaisista tuotteista -15%

Ainoastaan myymälässä, ainoastaan lauantaina 18.5. - kaikista normaalihintaisista tuotteista 15 % alennusta! Tää on se kaikkein tärkein - ja tosi hyvä - syy tulla paikalla! Osta jotain!

Eerikin paska kirpputori


Kirpputori

Tunnetaan myös henkilökunnan kirpputorina - täältä niitä löytöjä tehdään jos mistään! Hinnatkin ovat takuulla aivan liian kalliit halvat!

Hernekeittoa, pannukahvia, patukkamuonaa, kofeiinisuklaata jne.


Ruokatarjoilua

Tapahtumassa tarjoillaan ilmaista hernekeittoa ja kahvia The Soppatykkimiehen toimesta. Myymälässä on paikalla myös aiemmista tapahtumista tuttu Bullet Meal -Pauli tarjoilemassa uusia herkullisia Bullet Mealeja mauissa Chilli Beef ja Curry Chicken.

Samaan aikaan ravintolapäivän ansiosta olemme saaneet paikalle myös Studioravintola Paksun edustuksen kokkaamaan uskomattomia ja kuuluisia ribsejään! Näistä pitää vähän maksaa, mutta ovat hintansa arvoisia!

Paikalla ovat myös kauniit Scho-ka-kola-tyttömme jakamassa ilmaisia Scho-ka-kola-maistiaisia!

Varustelekan muovipussin kanssa 10% Aminopörssi-etu


Aminopörssi

Voimamiehet huomio! Vastapäisellä pihalla olevasta Aminopörssistä saa lauantaina EML5-tapahtuman ajan 10% alennuksen ostoksistaan kun esittää oston yhteydessä Varustelekan muovipussin!

Tule paikalle!


Kerro kavereillesi ja osallistu myös Facebookissa EML5-tapahtumaan - autat meitä jakamaan ilosanomaa! Sanomattakin lienee selvää, että se olis tosi kiva juttu, ja vaikka ei sitä myönnetäkään, ollaan siitä salaa tosi kiitollisia.

Osallistu paikanpäällä 50 € lahjakortin arvontaan! Lahjakorttien määrän (1-20 kpl) määrittää Facebookissa jakamamme kuvan tykkäyksien, kommenttien ja jakamisien lukumäärä.

Mukana myös


Arman Alizad

Arman Alizad tulee paikalle juttelemaan mukavia, kertomaan uudesta Arman ja viimeinen ristiretki -televisiosarjastaan sekä modaamaan muutamalle nopeimmalle liivin BW kenttäpuserosta!

Päivitys 15.5. - Arman saapuu paikalle lauantaina iltapäivällä kello yhden aikaan.

Pertti Jarla, Petri Hiltunen ja Anssi Rauhala

Koko liuta eturivin suomalaisia sotasarjakuvataitelijoita edustamassa albumeitaan ja jakamassa nimmareita! Myös sarjakuvat myynnissä, kuinka ollakaan, 15 % alennuksella!

Scho-ka-kola-tytöt

Kauniita naisia ja ilmaista suklaata.

Ilmainen kyyditys Helsingistä


Tarjoamme yhdessä Myllymäen Kuljetuksen kanssa ilmaisen kyydin Eeppiseen Markkinalauantaihin Helsingin keskustasta, sekä ostosinnon laannuttua, takaisin Helsingin keskustaan.

Bussi liikennöi väliä Rautatieaseman turistipaikat (Casinoa vastapäätä) - Varusteleka.

Paikkoja ei ole mahdollista varata kumpaakaan suuntaan etukäteen, joten varaudu odottamaan mikäli bussi on täynnä! Vaihtoehtoisen reitin löydät helposti Reittiopas.fi-palvelusta.

Aikataulu, lähtöaika
RautatieasemaVarusteleka
10:0011:00
12:0013:00
14:0015:00

Eeppisen viralliset jatkot Paksussa


Kun ostohalut on toteutettu ja päivä lähenee loppuaan, on hyvä hetki siirtyä Helsingin keskustaan Studioravintola Paksuun jatkamaan iltaa.

Paksu sijaitsee aivan rautatieaseman lähellä, osoitteessa Yliopistonkatu 5, Helsinki (Google Maps).

Paikalle tulijoiden kannattaa ehdottomasti maistaa Paksun kuuluisia ribsejä!

Ikäraja Paksussa on K-18 alkaen klo 20:00. Narikkamaksu koko illan ajan 2,50 €. Klubi avataan klo 18 ja ikäraja on klubipuolella K-18.

Tapahtuma Facebookissa

Osallistu jatkotapahtumaan Facebookissa: Eeppisen Markkinalauantain EEPPISET jatkot!

Ohjelma

Kuvia aikaisemmista Eeppisistä Markkinalauantaista


Loading...