Eeppinen Markkinalauantai 6

Eeppinen Markkinalauantai ja Nettisunnuntaimaanantai  • Eeppinen Markkinalauantai 6 - 19.10.2013
  • EML6 kartta
  • Eeppinen Markkinalauantai 6 - 19.10.2013
  • Parkkipaikat
  • Eeppinen Nettisunnuntaimaanantai - 20.-21.10.2013

Eeppinen Markkinalauantai 6


Tänä syksynä päätettiin eka, ettei meillä ole nyt aikaa järkätä eeppistä markkinalauantaita. Sit me kelattiin, että ehkä me ei kuitenkaan haluta meidän asiakkaita pettää, ja kaikki tulee kuitenkin paikalle alennusten perässä. Nyt sitä sit olis - ei soppatykkimiestä, ei tiss..scho-ka-kolatyttöjä, eikä mitään muutakaan ylimäärästä, mutta se tärkein - Varustelekan jo valmiiksi halpaa tavaraa saa yhden päivän ajan vielä halvemmalla. 15% pois ihan jokasesta täyshintaisesta tuotteesta. Tule ja osta, ennenkuin muut ehtivät ensin!

Euron lastauslaituri / Ruotsisali


Lastauslaiturillamme tulee olemaan tapahtuman ajan hirveä määrä kaikennäköstä kamaa, joista jokainen maksaa vain euron kappale. Uskomattomia löytöjä!

Mystisiä erikoisalennuksia


Paikan päällä tulee olemaan lisäksi myynnissä kaikkea poikkeuksellista tavaraa, jota ei koskaan muutoin ole näkynyt tai tule näkymään Varustelekan verkkokaupan tai myymälän valikoimassa. Alustavien tietojen mukaan tiedossa olisi mm. kunnon hyviä isoja telttoja alkaen 100 €!

Normaalihintaiset tuotteet -15 %


Alennus voimassa 19.10.2013 ainoastaan myymälässä, - kaikista normaalihintaisista tuotteista 15 % alennusta! Tää on se kaikkein tärkein - ja tällä kertaa vissiin myös ainut - syy tulla paikalle!

Ja jos paikalle ei pääse tai on muuten vain valmis riskeeraamaan juuri sen haluamansa tuotteen loppumisen varastosta, siirtyy alennus verkkokauppaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, keskiyöllä, jolloin annamme verkkokaupassa kaikista normaalihintaisista tuotteista 15 % alennuksen. Tämä hinnanalennus on voimassa 20.-21.10.2013 ja ainoastaan verkkokaupassa.

Kantasikakortit ja muut hintaa alentavat edut eivät ole käytössä Eeppisen aikana. Hinnanalennus ei koske vuokratuotteita ja palveluita.

Eeppinen Nettisunnuntaimaanantai


Eeppinen Markkinalauntai 6 jatkuu sunnuntaina verkkokaupassa ja kestää maanantaihin asti. Tämä tarkoittaa 15% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista verkkokaupasta ostettaessa aikavälillä 20.-21.10. Kirjoita päivät ylös kalenteriin ja tule ostoksille kun yleisalennus tulee voimaan!

Kantasikaleimat ja muut alennukset eivät toimi Eeppisen Nettisunnuntaimaanantain aikana, mutta yli 100 € tilaukset toimitetaan ihan normaalisesti toimituskulutta!

Hinnanalennus ei koske vuokratuotteita ja palveluita.

Kuvia aikaisemmista Eeppisistä Markkinalauantaista


Loading...