Eeppinen Markkinalauantai X

Varustelekan uskomaton supertapahtuma on täällä taas isompana ja mahtavampana kuin koskaan! Tällä kertaa luvassa on tapahtuman kymmenes inkarnaatio ja se tarkoittaa sitä, että luvassa on ennennäkemätöntä karnevaalihumua ja erikoistarjouksia, joita et todellakaan halua missata! Ovet avataan kello 10:00 ja hulina jatkuu aina kello 22:00. asti. Päivän aikana riittää yhtä sun toista nähtävää ja koettavaa: panssarivaunu (T-55!!), kilpailut, livemusaa, ruokaa, airsoft ampumarata, kisailua, lekalla lyöntiä ja semmosia tarjouksia, että Hullu-Mikkokin on ihmeissään! Jos et ole vielä kokenut Eeppistä, niin nyt on se oikea hetki tulla paikalle. Ilmainen bussikuljetus Helsingin keskustasta läpi tapahtuman - ja edestakaisin!

Erikoistarjoukset


Jos tarjouksien perässä juokseminen on sun juttu, niin: Otettiin wanhat kunnon klassikkotuotteet ja lätkäistiin semmoinen hintalappu, että parruahan tästä hanuriin tulee, mutta koska menneiden aikojen - ja hintojen - muistelu, niin tästä lähtee:

BW kenttäpusero - Vanha kunnon "euron kenttäpusero" tekee paluun, vain 0,99€!

BW jääkärireppu, "wanha kunnon", 19,99€!

.50 cal ammuslaatikko, "wanha kunnon", 14,99€

100 kpl Hamekansan siniset farkut, vain 29,99€!

Särmä TST L2 poolopaita, merinovillaa, -15% (norm. 64,99€)

Kaikki Blå Bandit -20%

Tru-Specin 24/7 housut, -15% (norm. 59,99€)

Särmä Coolmax T-paidat, musta tai vihreä, -15% (norm. 19,99€)

Jalas Fantom Drylockin ostaajalle FX2 pohjalliset kaupan päälle.

Särmä Retkeilysukat, kaksi paria hintaan 10€

Inttistoren viimeiset rippeet aivan rapahalpaan hintaan! Nyt alkaa tosiaan Inttistoren varasto olla kaluttu viimeistä luuta myöten! Kaikki sekalainen sälä mitä arkun pohjalta vielä löytyi, on myymälässä suuren suurena alelaarina. Tule ajoissa paikalle ja tee todellisia löytöjä - nää tarjoukset on vomaissa VAIN EMLX:ssä lauantaina 2.9.2017. Lisää Eeppisiä tarjoustuotteita lymyilee vielä verhon takana, pysy kuulolla!

Ilmainen bussiyhteys keskustan ja Varustelekan välillä


Ilmainen bussiyhteys Helsingin keskustan ja Varustelekan välillä Onnibus tarjoaa helpon ja nopean tavan päästä pisteestä A (Kiasma) pisteeseen B (Varusteleka), ja toistappäin. Bussi lähtee Helsingin keskustassa ja kulkee klo 9:30 - 17:30 väliä keskusta - Varusteleka. Viimeinen bussi Lekalta kohti keskustaa lähtee klello 18:00. Bussi kulkee 30 minuutin välein. Mitä tämä lysti maksaa? No ei mitään! Hyppää kyytiin vaan!

Onnibusin ilmainen kuljetus Kiasman ja Varustelekan välillä:

KiasmaltaVarustelekalta
9:30 10:00
10:30 11:00
11:30 12:00
12:30 13:00
tauko tauko
14:30 15:00
15:30 16:00
16:30 17:00
17:30 18:00

Kuvia aikaisemmista Eeppisistä Markkinalauantaista


Oheistoiminta


Panssarivaunu!

Siis JOO! Mil-safarit Oy tuo paikalle T-55 panssarivaunun. Tule ja ihastu!

Moottorisahan jongleeraus

Janne Mustonen on taikuri ja tuliartisti, mutta tällä kertaa mies tulee jongleeraamaan moottorisahoilla. Oikeilla moottorisahoilla. Onko mies hullu? Ehkä. Onko tämä kuitenkin aikamoinen show? No on!

Sotima Baari ja Stadin Panimo

Sotima, meidän ihka oma baari, on auki tarjoillen kylmää olutta läpi tapahtuman. Stadin Panimo tulee tällä kertaa myös mukaan - kunnon käsin pantua hyvää tarjolla! Huom! Anniskeluaueelle mahtuu 70 henkeä!

Soppatykkimies

Ihan niinkuin intissä, eli ilmaiset safkat, mutta vaan ensimmäiseksi ehtiville. Aikaisemmista markkinalauantaista tuttu soppatykkimies jakaa ilmaista hernekeittoa, näkkileipää ja mehua 500:lle ensimmäiselle nälkäiselle ihmisolennolle! Valitettavasti toisin kuin intissä, tässä soppatykissä eivät spadet ole kylpeneet, eikä ruokaa jäädytetä ennen tarjoilua, mutta eiköhän nää silti kelpaa, hä.

Airsoft Ampumarata

ProAirsoft.com kaverit palaa meidän pihaan ja pistää taas ampumaradan pystyyn. Tuu kokeilemaan tarkkuuttasi! Myynnissä on myös aiheeseen liittyviä tuotteita.

Savotta Saunaosasto

Savotan saunateltta oli aika iso hitti viime tapahtumassa ja pyysimme oikein nätisti, että tulisko pitämään tähänkin hulinaan Saunaosastoa. Sanoivat kyllä. Miten usein pääset shoppailemaan ja saunomaan samassa paikassa? Pyyhe mukaan!

Jälleenmyyjät esittäytyvät

Meillä on erittäin lämpöisät välit meidän tavarantoimittajiin, jopa niin hyvät, että saapuvat paikalle ja esittelevät tuotteita ja vastailevat kysymyksiin. Luvassa myös tarjoushintoja.

Varusteleka Road Show konttimyymälä

Meidän kontin eka Road Show on nyt ohi ja kohta on aika ottaa vähän lepiä ennen seuraava keikkaa. Ennen sitä me kuitenkin lastataan kontti vielä täyteen erikoistarjousia, jotka julkaistaan EMLX:n aikana.

Stand up koomikko Harri Soinila

Legendaarinen Harri Soinila, Suomen toiseks hauskin mies, tulee esiintymään Sotimassa klo 18 heti myymälän sulkemisen jälkeen. Luvassa itkuja, nauruja, ja ehkä jotain ihan muuta.

Miekannielijä Lucky Hell

Miekannielijä Lucky Hell tulee illalla klo 19 näyttämään teille mihin ei kannata laittaa teräviä esineitä!

"Varustelekan" bändi, Les Depressants

Meillähän on aina ollut kova pyrkimys tuottaa kaikki materiaali talon sisäisin voimin, niin miksei myös musapuoli? Meiltä löytyy talosta aika monta muusikon renttua jotka soittavat bändissä jos toisessakin. Les Depressants on yks näistä, jossa nähdään meidän omia tähtiä. Jätkät ovat saavuttaneet suosiota Sotimassa soitetuilla akustisilla keikoillaan ja tällä kertaa annetaan tyypeille sähköt kitaraan ja katotaan mitä tapahtuu! Bändi aloittaa kello 21:00

Kilpailut


Oho! Innostuimme ja tehtiin sellanen juttu että laitettiin KOLME kilpailua pystyyn nyt Eeppisen aikana. Nyt on siis kolme mahdollisuutta voittaa lahkortteja tai tuotteita - sweet prizes!

Voimaleka

Kaikki osallistujat jotka saavat kellon soimaan, voittavat ilmaisen Scho-ka-kola purkin, ettei energia loppuisi kesken (huom. 1/asiakas), sekä kaikkien kellon soimaan saaneiden kesken arvotaan 50€ lahjakortti ja vihreä ruotsalainen leka! Voittaja julkaistaan illalla klo 18:45. Jos voittaja ei ole paikalla, ollaan häneen yhteydessä henkilökohtaisesti myöhemmin.

Arvonta!

Koko tapahtuman ajan voit osallistua yleisarvontaan jättämällä yhteystietosi arvontaboksiin. Boxi sijaitsee Sotimassa! Arvomme kolme voittajaa, joille lähtee jokin seuraavista tuotepalkinnoista Salomonin kengät, Särmä Merinohuppari, tai Savotan jääkärireppu M05-kuviolla.

Instagram kilpailu

Nappaa kuva EML X:n huikeasta meiningistä ja postaa Instagramiin, käytä hashtagit #eml ja #varusteleka. Kuva, joka parhaiten kiteyttää Eeppisen Markkinalauantain fiilistä, voittaa 75€ lahjakortin. Valitsemme voittajan 7.9.

Loading...