Eeppinen Paskabasaari ja Hullu-Mikon Megatunkio

Hullu-Mikon Megatunkio


No oh hoh mikä päivä!

Hullu-Mikko sekos ja innostui järkkäämään eeppisen jätti-megatunkion keskelle meidän myymälää. Tunkio on vallannut lebensraumia ihan huolella, jotta ollaan saatu kaikenlainen varaston kätköistä löytynyt sekalainen tavara esille. Kaikki vuosien saatossa nurkkiin pyörimään jäänyt roina on nyt rahdattu päivänvaloon ja myytäväksi tunkiolle. Luvassa on uskomattomien tunkioreliikkien lisäksi ainakin omatuotannon mallikappaleita ja meidän puvustamomme rippeitä. Osa tuotteista lähtee nyt täysin pilkkahintaan.

Sotima


Voiko asiat muuttua vielä paremmaks? No joo! Sotima on laajennettu kans, baarin istumapaikkojen määrä on kaksinkertaistettu: tilaa löytyy jopa viidellekymmenelle janoiselle shoppailijalle! Käy kaljalla, osta sitten, näin säästät rahaa! Ja mitähän muuta löytyy Sotimassa? Kuivalihakundi, tietenkin! Ukko tulee heti aamusta paikalle jakamaan jerkkumaistiaisia - älä missaa!

Paskabasaari


Vanha kunnon Paskabasaari tekee myös paluun pienen hiljaiselon jälkeen. Varustelekan työntekijäarmadan omalta kirppikseltä löydät sekalaista militariaa ja muita harvinaisuuksia, joita porukalle on vuosien saatossa kaappeihin kertynyt, joten nyt kannattaa ehdottomasti saapua paikan päälle kokemaan löytämisen riemua ja tekemään hyviä diilejä.

"Tuu sovittaan!"

Kuvia aikaisemmista paskabasaareista ja sotakirpiksistä löydät Facebookista:


1
Joulu-Pati, Bob the Christmas Bullet

Mistletoe
💋
Loading...