Haix ja CPE puuhalauantai 17.11.2018

Haix ja CPE -edustajat rojahtavat törkeästi keskelle myymäläämme lauantaina 17.11.2018. Tarjolla tuotteita, ammattiapua kengän valinnassa ja sovittamisessa, vastauksia kysymyksiin CPE:n luotisuojalevyistä, olemisen tuskasta ja Haixeista.

Tarjolla myös testilaboratoriossa koeammuttuja luotisuojalevyjä nähtäväksi ja näpelöitäväksi. Valmistaja osaa vastata kiperimpiinkin kysymyksiin, mitä olet halunnut luotisuojalevyistä tietää. Luotisuojalevyjä tietysti myös myynnissä, kuten myös plate carriereitä, eli "levynkantolaitteita". Kengistä kiinnostuneille tarjotaan myös ILMAISIA KAHVIMUKEJA. Ei mikään lelukuppi, kuiteskin tarvitset, niitä hajoaa aina! Tule juttelemaan, älä pelkää! Mukiin saa ilmaista täydennystä Sotimasta.

  • Lauantaina 17.11.2018
  • Klo 10-17
CPE Diamond luotisuojalevy, NIJ IV Stand Alone
CPE Diamond luotisuojalevy, NIJ IV Stand Alone
269.99 EUR
Keraaminen luotisuojalevy liiveihin ja plate carriereihin, täyttää NIJ Level IV standardin, eli pysäyttää yleisimpien kiväärikaliiperien panssaria läpäisevät luodit. Helppo valinta kun haluat suojan kaikelta eikä ICW-levyjen pehmeitä lisäsuojia tarvitse stressata.
CPE Diamond luotisuojapaneeli, NIJ IIIA
CPE Diamond luotisuojapaneeli, NIJ IIIA
119.99 EUR
NIJ IIIA standardin täyttävä pehmeä ballistinen dyneemapaneeli. Yleisen SAPI-luotisuojalevyn muotoinen leikkaus, tarkoitettu plate carrier tyyppisiin suojaliiveihin. Sopii luonnollisesti yhtä lailla rintaan kuin selkään.
CPE kevyt luotisuojalevy, NIJ III+ Stand Alone
CPE kevyt luotisuojalevy, NIJ III+ Stand Alone
269.99 EUR
Erittäin kevyt NIJ III+ luotisuojalevy, pysäyttää yleisimmät rynnäkkökivääri- ja kiväärikaliiperien luodit. Mikä tästä tekee niin erinomaisen on järkyttävän kevyt paino, vain 1,67 kg! Verrattuna yleisiin keraamisiin IV-tason levyihin säästät siis levyparissa jopa 3 kg painoa, merkittävä tekijä kun halutaan pysyä reippaana pidempään. Toinen kiva ominaisuus on vedenpitävyys, eli kosteus ei heikennä levyn rakennetta.
CPE Diamond luotisuojalevy, NIJ III++ ICW
CPE Diamond luotisuojalevy, NIJ III++ ICW
269.99 EUR
Keraaminen luotisuojalevy liiveihin ja plate carriereihin, NIJ Level III++ suojataso yhdessä NIJ IIIA tasoisen pehmeän suojan kanssa. Multicurved-muotoilu, istuu suoraa tönkkölevyä mukavemmin kehoa vasten. Ovela vaihtoehto NIJ IV levyille jos astetta matalampi suojataso vain riittää.
CPE kyynär/polvisuojainsertti, pari
CPE kyynär/polvisuojainsertti, pari
8.99 EUR
Polvisuojia on kahta sorttia, vanhat kunnon remmeillä jalkaan sidottavat kovamuoviset kupit ja sitten työmaapöksyistäkin tutut housuihin integroidut suojainsertit. Nämä kovemmalla ulkopinnalla ja pehmeämmällä sisuksella valmistetut suojainsertit sopivat täydellisesti mm. M05 maastohousuihin.
Loading...