Haix ja CPE puuhalauantai 17.11.2018

Haix ja CPE -edustajat rojahtavat törkeästi keskelle myymäläämme lauantaina 17.11.2018. Tarjolla tuotteita, ammattiapua kengän valinnassa ja sovittamisessa, vastauksia kysymyksiin CPE:n luotisuojalevyistä, olemisen tuskasta ja Haixeista.

Tarjolla myös testilaboratoriossa koeammuttuja luotisuojalevyjä nähtäväksi ja näpelöitäväksi. Valmistaja osaa vastata kiperimpiinkin kysymyksiin, mitä olet halunnut luotisuojalevyistä tietää. Luotisuojalevyjä tietysti myös myynnissä, kuten myös plate carriereitä, eli "levynkantolaitteita". Kengistä kiinnostuneille tarjotaan myös ILMAISIA KAHVIMUKEJA. Ei mikään lelukuppi, kuiteskin tarvitset, niitä hajoaa aina! Tule juttelemaan, älä pelkää! Mukiin saa ilmaista täydennystä Sotimasta.

  • Lauantaina 17.11.2018
  • Klo 10-17
CPE kyynärsuoja- / polvisuojainsertit
CPE kyynärsuoja- / polvisuojainsertit
8.99 EUR
Polvisuojia on kahta sorttia, vanhat kunnon remmeillä jalkaan sidottavat kovamuoviset kupit ja sitten työmaapöksyistäkin tutut housujen polvitaskuihin integroidut suojainsertit. Nämä kovemmalla ulkopinnalla ja pehmeämmällä sisuksella valmistetut suojainsertit sopivat täydellisesti mm. M05 maastohousuihin.
Loading...