Kenkäviikot - Haix, 1.–7.11.2021

"Heroes wear Haix!" eli suomeksi suunnilleen "hän soutaa missä patikoi". Haix on vähän niinkuin Saksan Jalas, eli erilaisiin työ-, turva- ja viranomaisjalkineisiin keskittynyt valmistaja. Tämmöisiä näkee monenlaisten Arjen sankarien käytössä ja vähän vähemmänkin tavanomaisissa hommissa. Hyvän laadun lisäksi Haix tuo monille mieleen tavanomaista kapeamman lestin (poislukien erikoismallit), joten näistä saattaa löytyä parempi istuvuus niille, joiden jalassa monet muut kengät lonksuvat.

Varustelekan neljännellä kenkäviikolla Haix Combat GTX pudottaa hintaansa 10 % ja minkä hyvänsä uusien Haixien ostaja saa pakettiin mukaan kolmiosaisen Haix kenkäharjasetin (Arvo 12 €, paketteja riittää 200 ensimmäiselle, koskee seuraavia jalkineita: Airpower P3, Airpower Pro R ja Haix Combat GTX, ei koske ylijäämää, voimassa kampanjaviikon ajan eli 07.11. asti.)

Kenkäviikon perjantaina (05.11.) klo. 10-20 välisenä aikana Varustelekan myymälästä löytyy kaksi Haixin tuote-esittelijää hihasta nyittäväksi ja Sotimassa voi nauttia kahvia ja pullaa - talo tarjoaa.

Varustelekan kenkäviikot?

Ihan tämmöstä läpikaupallista kampanjointia vaan, ei sen kummempaa. Hulinaa kestää 14.11. asti ja joka viikolla on omat etuutensa. Viikot löytyy myös Facebookista. Jos tämän viikon tarjous ei napannut, katso viimeisen viikon edut tosta alta!

 
Kengät ja niiden hoito kansalle ymmärrettäväksi
Nykypäivän kulutuskulttuurissa on valitettavaa, että kenkien - kuin myös monien muidenkin asioiden - huolto on yhä useammalle immeiselle vierasta hommaa. Tästä syystä me täällä Varustelekassa ajattelimme täyttää kansalaisvelvollisuutemme ja levittää hieman tietoa ja valaistusta asiaan liittyen, jotta jälkipolvilla olisi mahdollisuus nauttia hyvin huolletuista ja särmän näköisistä kengistä.
Haix kalvokenkien lankki, 75 ml, musta
Haix kalvokenkien lankki, 75 ml, musta
9.99 EUR
Mustat nahkakengät menevät aika rivon näköisiksi käytössä, ja siihen auttaa kenkälankki. Kalvokengille ei vältsiin kannata sotkea tavallista lankkia, sillä se saattaa tukkia kalvon. Tässä varma vaihtoehto Gorekenkien huoltoon, ja vielä HAIXin tekemänä.
BW KS2005 / Haix DMS varsikengät, ylijäämä
BW KS2005 / Haix DMS varsikengät, ylijäämä
49.99 - 99.99 EUR
Saksalaisen uudemmanmalliset taistelukengät käytettynä. Valmistaja Haix, mallina DMS, eli suoraan valetulla pohjalla varustettu kalvoton, pehmustettu kokonahkakenkä, jolla on tosi mukava marssia. Saksan armeijan ylijäämää.
Haix Airpower Pro R
Haix Airpower Pro R
229.99 EUR
Näitä et saa ulkomailta - Haixin Airpower Pro R on suunniteltu suomalaisille tyypilliseen jalkaan ja pohjoisiin olosuhteisiin. Ehkä Haixin paras malli, etenkin just tänne leveyspiireille ihan ympärivuotiseen käyttöön.
Haix Combat GTX Black varsikengät
Haix Combat GTX Black varsikengät
249.99 EUR
Haixin upouusi korkeavartinen ja vedenpitävä kalvokenkä. Fiksun rakenteensa ansiosta erittäin kestävä mutta silti kevyt ja miellyttävä kävellä. Suunniteltu kovaan ammattikäyttöön säässä kuin säässä, mutta soveltuu mainiosti myös vaativaan vapaa-ajan rymyämiseen sekä jokapäiväiseen dallailuun, jos jalkaasi kelpaavat pelkästään synninmustat maiharit.
Loading...