Lähikamppailu- ja treenipäivä by Antti Nurmi & Petteri Kantola

Lähikamppailu- ja treenipäivä by Antti Nurmi & Petteri Kantola

Ohjelma ja aikataulu

- Lauantaina 7.9.2019 kello 10:00 - 16:00
- 2h lähikamppailu / veitsitreeni
- 2h "bootcamp / fysiikkatreeni"
- Jatkot telttasaunassa ja Sotimassa.

Liput ja sijainti

Liput: 59,99€ Lipun hintaan sisältyy kurssimerkki.
Missä: Varustelekan parkkipaikka / jätemäki / lähimetsikkö

Kurssikuvaus

Military Bootcamp by Spartan. Lähitaistelukoulutusta ja bootcamp-harjoittelua.

Lähitaistelukoulutuksessa opetellaan ensin se, miten taistelija pärjää pelkin käsin. Tästä jatketaan taistelutaitojen hiomista veitsen kanssa. Tehokasta, toimivaa ja sotilaallista lähitaistelua.

  • Lähitaistelu paljain käsin
  • Veitsen käyttö lähitaistelussa
  • Taktiikka- ja mentaaliosio

Bootcamp on osio, jossa ilma täyttyy hiestä ja huudosta. Ryhmässä yksilöinä on päivän johtoajatus. Bootcamp skaalautuu kaiken kuntoisille, joten mikään tekosyy ei ole riittävä jäädäksesi pois tästä kurimu... kokemuksesta.

  • Pari- ja ryhmäevakuointitekniikat
  • Military -henkiset haasteet ja ryhmätehtävät
  • Stressinsieto fyysisessä rasitteessa

Ennakkovaatimukset

Sopii kaikille. Ei edellytä aiempaa kokemusta kamppailulajeista tai fyysisestä harjoittelusta. Mitä enemmän sinulla on taustaa, sitä enemmän saat päivästä irti.

Varustus

Ulkona liikkumiseen sopiva, sään mukainen, armeijahenkinen varustus. Kenttäpullo ja juotavaa.

Kouluttajat

Antti Nurmi. Kamppailulajien ja toiminnallisen harjoittelun ekspertti Antti Nurmi, jolla on yli 25 vuoden kokemus kamppailulajeista. Antti on kouluttanut tuhansia sotureita niin Suomessa, kuin ulkomailla. Asiakkain on ollut armeijan erikoisjoukkoja, viranomaisia ja liikunta-alan ammattilaisia.

Petteri Kantola. Majuri (evp.). Yli 25 vuoden kokemus kamppailulajeista ja Puolustusvoimista. Defendo Green -lähitaistelun pääkouluttaja.

CAT Combat Application Tourniquet Gen 7 kiristysside
CAT Combat Application Tourniquet Gen 7 kiristysside
43.99 EUR
Kiristysside on ehdottoman oleellinen osa ensiapupakkausta, hengenpelastusväline jolla tyrehdytetään henkeä uhkaavat raajaverenvuodot tehokkaasti. CAT on kevyt, yksinkertainen ja erityispiirteenään se on suhteellisen helppo asentaa yhdellä kädellä.
FirstCare Emergency Bandage paineside, FCP-T3
FirstCare Emergency Bandage paineside
FirstCare Emergency Bandage paineside
21.99 EUR
Legendaarinen israelilainen ensiside, eli "iipposide". Markkinoiden johtava painesidemalli, ihan syystäkin. Todella pieneen tilaan pakkautuvan iippositeen varsinainen erikoisuus on sen todella helppokäyttöinen ja kovaa painetta tuova "painekahva", muovinen härpäke jonka avulla haavakohtaan saadaan kohdistettua huomattavasti tavallista ensisidettä kovempi paine. Näitä on käytössä myös Puolustusvoimilla.
Särmä TST L4 Kenttätakki, M05 metsäkuvio Särmä TST L4 Kenttätakki, M04 aavikkokuvio
Särmä TST L4 Kenttätakki
Särmä TST L4 Kenttätakki
169.99 EUR
Harmittavatko PV:n maastopuku-paraatikompromissit? Niin meitäkin, siksi tehtiin Särmä TST L4 Kenttätakki, puhtaasti käytännön sanelema maastotakki jossa majuriturvallisuutta ei olla mietitty pätkääkään. Fiksut materiaalit ja yksityiskohdat tekevät L4 Kenttätakista mukavan käyttää kaikenlaisten taistelu/kantolaitevarustusten kanssa.
Särmä TST Kiristyssidetasku, musta Särmä TST Kiristyssidetasku, vihreä
Särmä TST Kiristyssidetasku
Särmä TST Kiristyssidetasku
24.99 EUR
Särmä TST kiristyssidetasku, järkyttävän yksinkertaisesti rakennettu, mutta vallan toimiva ja pirun kestävä! Sisään sopii yleisimmät kiristyssiteet (CAT, SOF-T jne.).
Särmä TST RK Open Top lipastasku, M05 metsäkuvio Särmä TST RK Open Top lipastasku, vihreä Särmä TST RK Open Top lipastasku, M05 lumikuvio
Särmä TST RK Open Top lipastasku
Särmä TST RK Open Top lipastasku
26.95 EUR 34.99 EUR
RK:n muovilippaat ovat yleisimpiä rynnäkkökiväärin lippaita pulleampia, eivätkä tämän vuoksi tahdo sopia useimpiin open-top pikavetotaskuihin. Ratkaisu pulmaan: tämä tasku on suunniteltu varta vasten RK:n lippaille. Ei mitään ruudinkeksimistä, yleisen mallin pohjalta jalostettu tasku Suomen Erityisolosuhteisiin™
Särmä TST L4 Kenttähousut, M05 metsäkuvio Särmä TST L4 Kenttähousut, M04 aavikkokuvio
Särmä TST L4 Kenttähousut
Särmä TST L4 Kenttähousut
159.99 EUR
Harmittavatko PV:n maastopuku-paraatikompromissit? Niin meitäkin, siksi tehtiin Särmä TST L4 Kenttähousut, puhtaasti käytännön sanelemat maastohousut joissa majuriturvallisuutta ei olla mietitty pätkääkään. Fiksut materiaalit, hyvä istuvuus ja funktionaaliset yksityiskohdat tekevät L4 Kenttähousuista sen mitä maastohousujen pitäisi olla, mukavat ja toimivat.
1
Joulu-Pati, Bob the Christmas Bullet

Mistletoe
💋
Loading...