Lowa & Särmä TST kenkäesittely 18.-19.10.2019

Tule ihastelemaan uutta tulokasta sotilaallisten ja modernien varsikenkien saralla: Lowa Z-8N:n (lausutaan "Zeitan") pohjalta muunneltu Särmä TST -versio, jota voi kutsua myös M19 taistelijan jalkineeksi.

Jotta uutuuskenkä saisi asianmukaiset fanfaarit pian myynnin alettua, olemme kutsuneet valmistajan edustajan Varustelekan myymälään kertomaan Lowan tuotteista, kengänhoidosta, kenkien sovittamisesta ja muusta asiaankuuluvasta. Nyt on tilaisuus tulla jututtamaan jalkinepuolen ammattilaista.

Eikä siinä vielä kaikki: ensimmäiset 200, jotka tulevat tähän tapahtumaan ja hankkivat Z-8N GTX - Särmä TST M19 kenkäparin, saavat mukaansa pienen purtilon Lowa Active Cremeä, koska mitäpä hoito-ohjeilla ilman oikeita aineita tekee.

Lowa-kenkäedustaja on Varustelekan myymälässä seuraavasti:

  • Pe 18.10. klo. 15-19
  • La 19.10. klo. 12-16

Osoite: Hankasuontie 11A

Tapahtuma Facebookissa.

Tervetuloa!

P.S. Lowa Z-8N GTX - Särmä TST M19 taistelijan jalkineiden mukana jaettavia hoitoaineita on varattu 200 kpl, tuotteen arvo 6 euroa. Lowan työntekijä tuo nämä meille mukanaan, eli ovat saatavilla vain myymälästä 18.10. klo. 15 alkaen siihen asti kunnes loppuvat. Yksi purtilo per asiakas.

Lowa Water Stop Pro, 300 ml
Lowa Water Stop Pro, 300 ml
11.99 EUR
Hoitospray kalvokengille. Muodostaa vettä, öljyä ja likaa hylkivän kerroksen ja auttaa pitämään nahan hengittävänä. Toimii myös kankaiden kanssa.
Lowa Active Creme, 75 ml
Lowa Active Creme, 75 ml
9.99 EUR
Lowa Active Creme on väritön hoitoaine kaikille kengille ja saappaille. Se säilyttää nahan notkeuden ajan kuluessa ja suojaa kuivumiselta sekä halkeilulta. Yhdessä Lowa Water Stop Pro:n kanssa saat suojattua ja hoidettua kenkäsi täydellisesti.
1
Joulu-Pati, Bob the Christmas Bullet

Mistletoe
💋
Loading...