Monte Gouldin Designated Marksman Rifle -seminaari, 12.5.2023

IMTT:n Monte Gould pitää luennon ja keskustelutilaisuuden sisältävän seminaarin aiheena DMR-kivääri ja sen rooli sekä käyttö nykyaikana sotilas- ja siviilipuolen eri turvallisuustoiminnoissa. Seminaarissa mennään myös yksityiskohtiin liittyen DMR-kiväärin varustamiseen ja muiden välineiden käyttöön.

  • Seminaari maksaa 20 euroa per naama. Maksu suoritetaan Montelle.
  • Lisätiedot ja ilmoittautuminen seminaariin etukäteen sähköpostilla osoitteessa [email protected] – paikkoja on rajoitettu määrä.
  • Seminaari on englanninkielinen ja sopii kaikille asiasta kiinnostuneille
  • Seminaari järjestetään Varustelekan tiloissa 12.5.2023 kello 18.00-20.00. Osoite on Hankasuontie 11 A, 00390 Helsinki.
  • Saavu Varustelekan Bar Sotimaan viimeistään kello 18.00, josta väki ohjataan yläkertaan kuuntelemaan esitystä. Saa toki tulla aikaisemminkin ostoksille ja oluelle.
  • Esityksen jälkeen noin 19.30 alkaen on aiheeseen liittyvä vapaamuotoinen keskustelutilaisuus Bar Sotimassa.

Esityksestä ei saa ottaa taltiointeja (mukaanlukien esityksen materiaalit ja varusteet). Myöskään paikalla olevien henkilöiden kuvaaminen ei ole sallittua ilman heidän erikseen antamaansa lupaa.

Mikäs se DMR (designated marksman rifle) on?

Lähin vastine DMR:lle Suomi-meiningissä on tukiampujan kivääri. Tukiampuja toimii esim. jääkäriryhmän jäsenenä suurentavalla optiikalla varustettu itselataava kivääri työkalunaan. Tukiampujan avulla jääkäriryhmä pystyy vaikuttamaan tarkalla kivääritulella hieman kauemmas kuin tavallisilla rauta- tai punapistetähtäimillä varustetuilla kivääreillä olisi mahdollista. Erotuksena tarkka-ampujatoimintaan tukiampuja hoitaa ampumatoimintaansa itsenäisesti, ryhmän jäsenenä. Tarkka-ampujat toimivat lähes aina pareina (tähystäjä ja ampuja).

Jos sinua esimerkiksi kiinnostaa se, mitä tulevilla Sakon M23-kivääreillä saatettaisiin tehdä ryhmän tukiaseena jääkäriryhmäkokoonpanossa, tämä voi olla seminaari juuri sinulle!

Monte Gould

Monte on entinen poliisi, SWAT-ryhmän jäsen ja erikoisjoukkojen sotilas Yhdysvalloista vuosikymmenien kokemuksella. Hän on ollut mukana useissa taistelu- ja huumeidenvastaisissa tehtävissä kotimaassaan ja ulkomailla. Omien ja ulkomaisten erikoisjoukkojen kanssa operoimisen lisäksi hän on toiminut yksityisen puolen turvahenkilönä korkean riskin tehtävissä suojaamassa valtionpäämiehiä ja muita asiakkaita ympäri maailman.

International Mobile Training Team

IMTT järjestää ammattitason koulutusta asiakkailleen ympäri maailman. IMTT:n kouluttajat ovat tarkkaan valittuja ammattilaisia, joilla on tosielämän kokemusta kouluttamistaan asioista. Kouluttajilla on taustaa erikoisjoukoista ja/tai poliisiviranomais- sekä SWAT-toiminnasta.

Lisätietoja IMTT:n kotisivuilta.

1
Joulu-Pati, Bob the Christmas Bullet

Mistletoe
💋
Loading...