Taistelujäljittämisen perusteet, David Scott-Donelan, 22.-23.8.2019

Onko puoliso, lemmikkimarsu tai vaikka joukkueenjohtaja usein hukassa? Ei hätää, sillä IMTT järjestää taistelujäljittämisen perusteet -kurssin, joka varmasti auttaa näihin haasteisiin.

Jäljittäminen ja jälkien seuraaminen on erittäin hyödyllinen taito, oli kyseessä sitten reserviläinen, viranomainen tai muuten vain kaikkeen varautuva kansalainen. IMTT:n taistelujäljittämisen perusteet -kurssilla tähän taitoon pääsee vauhdilla kiinni.

Kurssi antaa hyvät pohjatiedot ja ymmärryksen taistelujäljittämisestä. Kurssilaiset oppivat perusteet jäljitysmenetelmistä, jäljittämisen yksin sekä toimimisen osana jäljittävää ryhmää.

Kurssin pääkouluttajana toimii David Scott-Donelan, joka on yksi merkittävimmistä vaikuttajista modernin taistelujäljittämisen kehittämisessä. Herran meriiteistä löytyy esimerkiksi USMC:n “Hunter Programin” kehittäminen. Tämän lisäksi hän on toiminut neuvonantajana Yhdysvaltain erikoisjoukoille sekä lukuisille muille valtionhallinnon toimijoille. David Scott-Donelan on tehnyt ansiokkaan 27 vuoden sotilasuran ja palvellut mm. Rhodesian Light Infantryssä, Rhodesian SAS:ssa, Selous Scoutseissa.

Hinta: 325,00 €

Aikataulu: tarkempi päiväohjelma toimitetaan ilmoittautuneille.

Kurssipaikka, majoittuminen ja huolto:

Kurssi järjestetään Loviisan alueella. Tarkemmat tiedot paikoista tiedotetaan ilmoittautuneille.

Ensimmäisen päivän (22.8.) luokkatilan yhteydessä on mahdollisuus nauttia kahvilatuotteita ja keittolounasta.

Toisena päivänä (23.8.) liikutaan enemmän maastossa, mutta pyritään järjestämään lounastauko.

10 km säteellä kurssipaikasta useita lounas-/kahvipaikkoja. Majoituspalvelut Porvoossa ja Loviisassa n.20 km koulutuspaikasta.

Kurssin sisältö kattaa mm:

  • Jäljen tunnistaminen ja tulkitseminen
  • Jäljen seuraaminen
  • Jäljen iän määrittäminen
  • Kadonneen jäljen löytäminen

Kurssimaksu sisältää:

  • Kurssimateriaalin
  • Teoria- ja käytännön koulutus
  • Todistus kurssin suorittamisesta

Kurssilla tarvittava varustus:

IMTT vastaa kurssin sisällöstä ja järjestelyistä. Jos kurssin suhteen tulee kysymyksiä, niin niihin saa vastauksen kysymällä osoitteesta: [email protected].

Training US Special Forces
Särmä TST vedenpitävä muistilehtiö
Särmä TST vedenpitävä muistilehtiö
9.99 EUR
Mustiinpanovälineet ovat yksi käytännöllisimpiä varusteita tilanteessa kuin tilanteessa. Tässä olisi sitten tavallistakin fiksumpi muistilehtiö suunniteltu erityisesti sotilaskäyttö mielessä. Mitään ihmeellistä nanoteknologiaa tämä ei ole, vihreät kannet ja nimikentät on silkkaa silmänkarkkia, mutta varsinaista käytännön nerokkuutta löytyy pintaa syvemmältä!
Source WXP juomarakko, 2L Source WXP juomarakko, 3L
Source WXP juomarakko
Source WXP juomarakko
37.99 EUR
Sourcen juomarakot on tehty sotilaskäyttöön ja laatu on sitä luokkaa. Tämä on juomajärjestelmän "varsinainen", ja jos markkinoiden parhaimpiin kuuluvaa saa tähän hintaan, kannattaa halpistavara unohtaa suoraan. Sourcen juomarakko menee käytännössä kaikkiin juomarakkovalmiisiin reppuihin ja muihin vekottimiin.
Suunto A-30 NH laattakompassi
Suunto A-30 NH laattakompassi
29.99 EUR
Kunnon kompassi on vähänkin pidemmän metsäreissun tärkeimpiä varusteita. Suunto A-30 on astetta edistyneempi laattakompassi muutamalla hienommalla ominaisuudella, ei silti mikään överivekotin, tämä on yhä niin yksinkertainen ja helppokäyttöinen kuin kompassin kuuluukin olla.
1
Joulu-Pati, Bob the Christmas Bullet

Mistletoe
💋
Loading...