Vartijan ampuma-aseen kertauskoulutus by Turvallisuuskoulutukset.fi

Koulutus on suunnattu vartijoille, jotka ovat suorittaneet vartijan ampuma-aseen peruskoulutuksen. Kertauskoulutus on suoritettava vuosittain. Muiden voimankäyttövälineiden kantaminen edellyttää erillistä kertauskoulutuksen suorittamista.

Vartijan ampuma-aseen kertauskoulutus

  • Hinta: 199€ (sis. alv 24%)
  • Kesto: 8 tuntia
  • Päivämäärä: 25.8.2019
  • Klo 10-18, Lopen ampumaradalla

Sisältö:

  • Vartija ampuma-aseen käyttäjänä ja haltijana
  • Ase- ja varustetekniikka
  • Aseen käsittely & ampumatekniikka
  • Näyttökokeessa osattavien asioiden harjoittelu
  • Kirjallinen koe ja näyttökoe
  • Kurssimaksu sisältää koulutuksen, ratamaksun, taulut sekä kurssitodistuksen.

Kurssilla tarvittavat välineet:

Palveluspistooli, 200 patruunaa, 3 lipasta, pistoolikotelo, lipastaskut, varustevyö, silmä- ja kuulosuojaimet, vähintään NIJ Level II suojaliivi. (Varusteita on myös mahdollista vuokrata Turvallisuuskoulutuksilta ilmoittamalla asiasta kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä)

Vaatimukset kurssille osallistumiseen:

  • Vartijan koulutus
  • Vartijan voimankäyttökoulutuksen yleinen osa / fyysisen voimankäytön perusteet
  • Vartijan ampuma-asekoulutus

KOULUTUKSEN JÄRJESTÄJÄ

Koulutuksen järjestää Turvallisuuskoulutukset.fi. Pääkouluttajana toimii Hemmo Päiveröinen, joka on toiminut ase- ja turvallisuuskouluttajana sekä turvallisuusalan työtehtävissä jo toistakymmentä vuotta. Päiveröinen on toiminut muun muassa turvallisuusalan vastuuopettajana, päätoimisena ampuma-asekouluttajana, vartijana, järjestyksenvalvojana ja yrittäjänä sekä suorittanut yli 50 kansainvälistä turvallisuuskoulutusta.

Lisätietoa: hemmo(at)turvallisuuskoulutukset.fi

Särmä reisitaskuhousut, Musta Särmä reisitaskuhousut, Vihreä Särmä reisitaskuhousut, Khaki Särmä reisitaskuhousut, Woodland Särmä reisitaskuhousut, Tigerstripe
Särmä reisitaskuhousut
Särmä reisitaskuhousut
49.99 EUR
Varustelekan viralliset reisitaskuhousut yleiskäyttöön! Tarkoituksena oli tehdä kevyet, fiksuilla käytännön ominaisuuksilla ja järkevällä taskumäärällä varustetut reisitaskupögät, niin suurella valmistusvolyymilla että hinta saadaan paukutettua sopivaksi. Nyt olis, eikä ominaisuuksiinsa nähden ollenkaan pahan hintaisina!
CAT Combat Application Tourniquet Gen 7 kiristysside
CAT Combat Application Tourniquet Gen 7 kiristysside
43.99 EUR
Kiristysside on ehdottoman oleellinen osa ensiapupakkausta, hengenpelastusväline jolla tyrehdytetään henkeä uhkaavat raajaverenvuodot tehokkaasti. CAT on kevyt, yksinkertainen ja erityispiirteenään se on suhteellisen helppo asentaa yhdellä kädellä.
Mechanix The Original hanskat, Covert Mechanix The Original hanskat, Multicam Mechanix The Original hanskat, kojootinruskea
Mechanix The Original hanskat
Mechanix The Original hanskat
29.99 EUR
Original-mallin hanskat on suunniteltu ja valmistettu kestämään kovaa käyttöä ja rasitusta ollakseen niin näppärät kuin ovat. Alkuperäinen käyttötarkoitus oli NASCAR-mekaanikkojen työhanska mutta ovat sittemmin löytäneet tyytyväisiä käyttäjiä monista muistakin ammatti- ja harrastusryhmistä, mm. sotilaspiireistä.
Haix Airpower Pro R
Haix Airpower Pro R
179.95 EUR 199.99 EUR
Näitä et saa ulkomailta - Haixin Airpower Pro R on suunniteltu suomalaisille tyypilliseen jalkaan ja pohjoisiin olosuhteisiin. Ehkä Haixin paras malli, etenkin just tänne leveyspiireille ihan ympärivuotiseen käyttöön.
FirstCare Emergency Bandage paineside, FCP-T3
FirstCare Emergency Bandage paineside
FirstCare Emergency Bandage paineside
21.99 EUR
Legendaarinen israelilainen ensiside, eli "iipposide". Markkinoiden johtava painesidemalli, ihan syystäkin. Todella pieneen tilaan pakkautuvan iippositeen varsinainen erikoisuus on sen todella helppokäyttöinen ja kovaa painetta tuova "painekahva", muovinen härpäke jonka avulla haavakohtaan saadaan kohdistettua huomattavasti tavallista ensisidettä kovempi paine. Näitä on käytössä myös Puolustusvoimilla.
Salomon Quest 4D GTX Forces 2 EN, mustat
Salomon Quest 4D GTX Forces 2 EN
Salomon Quest 4D GTX Forces 2 EN
229.99 EUR
Onko nämä vaelluskengät vai lenkkarit? Näiden jalkineiden tuhti ristisiitos sopii eri hyvin vaikka mimmoiseen maastoon, ja voipa näillä päräyttää juoksuksikin jos tarve vaatii. Kengästä löytyy Gore-Tex-kalvo ja pikkasen varttakin, eli ynnäämällä yks plus yks, mono sopii Suomen olosuhteisiin ympäri vuoden.
Peltor SportTac aktiivikuulosuojaimet
Peltor SportTac aktiivikuulosuojaimet
159.99 EUR
Laadukkaat aktiivikuulonsuojaimet, suunniteltu erityisesti ampujille ja metsästäjille. Mukavat pitää päässä pitkiäkin aikoja.
ESS Crossbow One ballistiset suojalasit, kirkas linssi ESS Crossbow One ballistiset suojalasit, harmaa linssi
ESS Crossbow One ballistiset suojalasit
ESS Crossbow One ballistiset suojalasit
69.99 EUR
MILSPEC-tason huippuluokan suojalasit, pätevä valinta mm. ammunnan harrastajille ja muuhun käyttöön jossa laseilta oikeasti vaaditaan hyvää suojatasoa.
Särmä TST Kiristyssidetasku, vihreä Särmä TST Kiristyssidetasku, musta
Särmä TST Kiristyssidetasku
Särmä TST Kiristyssidetasku
24.99 EUR
Särmä TST kiristyssidetasku, järkyttävän yksinkertaisesti rakennettu, mutta vallan toimiva ja pirun kestävä! Sisään sopii yleisimmät kiristyssiteet (CAT, SOF-T jne.).
Hoppes Boresnake
Hoppe's Boresnake
17.99 - 19.99 EUR
Oikein näppärä kapistus, joka hoitaa piipun puhdistuksen nopeasti. Aika helvetin kätevä metsällä tai radalla ja erityisen suositeltava varusmiehille. Kyseessä on kärmes, jonka päässä on messinkipunnus, jota seuraa naru ja lopuksi pronssiharjalla varustettu puhdistusosa.
ESS Crossbow Suppressor 2X -suojalasit, tummat ja kirkkaat linssit ESS Crossbow Suppressor 2X -suojalasit, punaiset ja kirkkaat linssit
ESS Crossbow Suppressor 2X -suojalasit
ESS Crossbow Suppressor 2X -suojalasit
149.99 EUR
Huippuluokan suojalasit kaksin kappalein - toiset sangoiltaan kuulosuojainyhteensopivat, toiset "tavalliset". Mukana paketista riippuen myös kahdet linssit, tummat ja kirkkaat tai punaiset ja kirkkaat. Näitä voi tottakai yhdistellä miten haluaa. Aika kokonaisvaltainen paketti suojalasitarpeisiin, lisäksi näyttävät tosi nopeilta!
Snigel Police Equipment Belt -09
Snigel Police Equipment Belt -09
99.99 EUR
Viranomaiskäyttöön suunniteltu jykevä varustevyö. Iso liuta hyviä ominaisuuksia korkealaatuisessa paketissa. Leveä, tukeva rakenne suojaa selkää rasitukselta ja auttaa painavammankin varustuksen kannossa.
Peltor Bulls Eye III kuulosuojaimet
Peltor Bull's Eye III kuulosuojaimet
24.99 EUR
Perinteiset kuppikuulonsuojaimet, mutta eivät mitkään rimpulat, vaan kunnon käyttöön tehtyä laatukamaa Peltorilta. Peltorin kamaa on käytössä mm. intissä.
Loading...