Vartijan ampuma-aseen kertauskoulutus by Turvallisuuskoulutukset.fi

Koulutus on suunnattu vartijoille, jotka ovat suorittaneet vartijan ampuma-aseen peruskoulutuksen. Kertauskoulutus on suoritettava vuosittain. Muiden voimankäyttövälineiden kantaminen edellyttää erillistä kertauskoulutuksen suorittamista.

Liput täältä!

Vartijan ampuma-aseen kertauskoulutus

 • Hinta: 199€ (sis. alv 24%)
 • Kesto: 8 tuntia
 • Päivämäärä: 25.8.2019
 • Klo 10-18, Lopen ampumaradalla

Sisältö:

 • Vartija ampuma-aseen käyttäjänä ja haltijana
 • Ase- ja varustetekniikka
 • Aseen käsittely & ampumatekniikka
 • Näyttökokeessa osattavien asioiden harjoittelu
 • Kirjallinen koe ja näyttökoe
 • Kurssimaksu sisältää koulutuksen, ratamaksun, taulut sekä kurssitodistuksen.

Kurssilla tarvittavat välineet:

Palveluspistooli, 200 patruunaa, 3 lipasta, pistoolikotelo, lipastaskut, varustevyö, silmä- ja kuulosuojaimet, vähintään NIJ Level II suojaliivi. (Varusteita on myös mahdollista vuokrata Turvallisuuskoulutuksilta ilmoittamalla asiasta kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä)

Vaatimukset kurssille osallistumiseen:

 • Vartijan koulutus
 • Vartijan voimankäyttökoulutuksen yleinen osa / fyysisen voimankäytön perusteet
 • Vartijan ampuma-asekoulutus

KOULUTUKSEN JÄRJESTÄJÄ

Koulutuksen järjestää Turvallisuuskoulutukset.fi. Pääkouluttajana toimii Hemmo Päiveröinen, joka on toiminut ase- ja turvallisuuskouluttajana sekä turvallisuusalan työtehtävissä jo toistakymmentä vuotta. Päiveröinen on toiminut muun muassa turvallisuusalan vastuuopettajana, päätoimisena ampuma-asekouluttajana, vartijana, järjestyksenvalvojana ja yrittäjänä sekä suorittanut yli 50 kansainvälistä turvallisuuskoulutusta.

Lisätietoa: hemmo(at)turvallisuuskoulutukset.fi

Mil-Tec vartijavyö
Mil-Tec vartijavyö
15.99 EUR
Poliisivarustevyöstä kopioitu, Mil-Tecin vartijamallistoon kuuluva erittäin jäykkä vyö.
Mil-Tec vartijavyön alusvyö
Mil-Tec vartijavyön alusvyö
9.99 EUR
Erittäin jäykkä, soljeton ja litteästi istuva housujen vyö. Erikoisominaisuutena Mil-Tecin vartijavyö kiinnittyy tähän tarralla.
Haix Airpower P3
Haix Airpower P3
169.99 EUR
Pirun. Hyvät. Maiharit. Ja sen lisäksi on toki myös aiheellista muistaa että sankarit käyttävät HAIXia.
Snigel Design Equipment Belt Police 09
Snigel Design Equipment Belt Police 09
89.99 EUR
Viranomaiskäyttöön suunniteltu jykevä varustevyö. Iso liuta hyviä ominaisuuksia korkealaatuisessa paketissa. Leveä, tukeva rakenne suojaa selkää rasitukselta ja auttaa painavammankin varustuksen kannossa.
Hoppe's Boresnake
Hoppe's Boresnake
17.99 - 19.99 EUR
Oikein näppärä kapistus, joka hoitaa piipun puhdistuksen nopeasti. Aika helvetin kätevä metsällä tai radalla ja erityisen suositeltava varusmiehille. Kyseessä on kärmes, jonka päässä on messinkipunnus, jota seuraa naru ja lopuksi pronssiharjalla varustettu puhdistusosa.
ESS Crossbow Suppressor 2X -suojalasit
ESS Crossbow Suppressor 2X -suojalasit, tummat ja kirkkaat linssit ESS Crossbow Suppressor 2X -suojalasit, punaiset ja kirkkaat linssit
ESS Crossbow Suppressor 2X -suojalasit
124.99 EUR
Huippuluokan suojalasit kaksin kappalein - toiset sangoiltaan kuulosuojainyhteensopivat, toiset "tavalliset". Mukana paketista riippuen myös kahdet linssit, tummat ja kirkkaat tai punaiset ja kirkkaat. Näitä voi tottakai yhdistellä miten haluaa. Aika kokonaisvaltainen paketti suojalasitarpeisiin, lisäksi näyttävät tosi nopeilta!
ESS Crossbow One ballistiset suojalasit
ESS Crossbow One ballistiset suojalasit, harmaa linssi ESS Crossbow One ballistiset suojalasit, kirkas linssi
ESS Crossbow One ballistiset suojalasit
59.99 EUR
MILSPEC-tason huippuluokan suojalasit, pätevä valinta mm. ammunnan harrastajille ja muuhun käyttöön jossa laseilta oikeasti vaaditaan hyvää suojatasoa.
CAT Combat Application Tourniquet kiristysside
CAT Combat Application Tourniquet kiristysside
37.99 EUR
Kiristysside on ehdottoman oleellinen osa ensiapupakkausta, hengenpelastusväline jolla tyrehdytetään henkeä uhkaavat raajaverenvuodot tehokkaasti. CAT on kevyt, yksinkertainen ja erityispiirteenään se on suhteellisen helppo asentaa yhdellä kädellä.
FirstCare Emergency Bandage paineside
FirstCare Emergency Bandage paineside, FCP-01 FirstCare Emergency Bandage paineside, FCP-02 FirstCare Emergency Bandage paineside, FCP-T3
FirstCare Emergency Bandage paineside
12.99 - 16.99 EUR
Legendaarinen israelilainen ensiside, eli "iipposide". Markkinoiden johtava painesidemalli, ihan syystäkin. Todella pieneen tilaan pakkautuvan iippositeen varsinainen erikoisuus on sen todella helppokäyttöinen ja kovaa painetta tuova "painekahva", muovinen härpäke jonka avulla haavakohtaan saadaan kohdistettua huomattavasti tavallista ensisidettä kovempi paine. Näitä on käytössä myös Puolustusvoimilla.
Särmä reisitaskuhousut
Särmä reisitaskuhousut, mustat Särmä reisitaskuhousut, vihreät Särmä reisitaskuhousut, khakit Särmä reisitaskuhousut, Woodland
Särmä reisitaskuhousut
39.99 EUR
Varustelekan viralliset reisitaskuhousut yleiskäyttöön! Tarkoituksena oli tehdä kevyet, fiksuilla käytännön ominaisuuksilla ja järkevällä taskumäärällä varustetut reisitaskupögät, niin suurella valmistusvolyymilla että hinta saadaan paukutettua sopivaksi. Nyt olis, eikä ominaisuuksiinsa nähden ollenkaan pahan hintaisina!
Peltor SportTac aktiivikuulonsuojaimet
Peltor SportTac Hunting aktiivikuulonsuojaimet
Peltor SportTac aktiivikuulonsuojaimet
159.99 EUR
Laadukkaat aktiivikuulonsuojaimet, suunniteltu erityisesti ampujille ja metsästäjille. Mukavat pitää päässä pitkiäkin aikoja.
Peltor Bull's Eye III kuulonsuojaimet
Peltor Bull's Eye III kuulonsuojaimet
24.99 EUR
Perinteiset kuppikuulonsuojaimet, mutta eivät mitkään rimpulat, vaan kunnon käyttöön tehtyä laatukamaa Peltorilta. Peltorin kamaa on käytössä mm. intissä.
Mechanix Original Glove
Mechanix Original Glove, Multicam Mechanix Original Glove, mustat mustalla tekstillä Mechanix Original Glove, Woodland
Mechanix Original Glove
29.99 EUR
Original-mallin hanskat on suunniteltu ja valmistettu kestämään kovaa käyttöä ja rasitusta ollakseen niin näppärät kuin ovat. Alkuperäinen käyttötarkoitus oli NASCAR-mekaanikkojen työhanska mutta ovat sittemmin löytäneet tyytyväisiä käyttäjiä monista muistakin ammatti- ja harrastusryhmistä, mm. sotilaspiireistä.
Salomon XA Forces MID GTX, mustat
Salomon XA Forces MID GTX, mustat
129.95 EUR 179.99 EUR
Tässä olisi taktiset maastolenkkarit sotilaskäyttöön sopivassa kuosissa, pikimustina. Helvetin hyvä tuntuma, kestävät materiaalit, eikä räikeistä väreistä tietoakaan. Tämä Gore-Tex-kalvoitettu malli on suunniteltu kosteille keleille, eli tollai yleispätevästi sopivat Suomen olosuhteissa lähes ympärivuotiseen käyttöön.
Särmä TST Kiristyssidetasku
Särmä TST Kiristyssidetasku, vihreä Särmä TST Kiristyssidetasku, musta
Särmä TST Kiristyssidetasku
19.99 EUR
Särmä TST kiristyssidetasku, järkyttävän yksinkertaisesti rakennettu, mutta vallan toimiva ja pirun kestävä! Sisään sopii yleisimmät kiristyssiteet (CAT, SOF-T jne.).
Esstac KYWI pouch, Single Pistol
Esstac KYWI pouch, Single Pistol, Ranger Green Esstac KYWI pouch, Single Pistol, Multicam
Esstac KYWI pouch, Single Pistol
19.99 EUR
Erittäin nopea lipastasku yhdelle pistoolin lippaalle. Esstacin kehittämään KYWI-inserttiin perustuva tasku on loistava yhdistelmä nopeutta ja varmuutta ilman monimutkaisia rakenteita ja roikkuvia kuminyörikiristyksiä.
Esstac KYWI pouch, Double Pistol
Esstac KYWI pouch, Double Pistol, Ranger Green Esstac KYWI pouch, Double Pistol, Multicam
Esstac KYWI pouch, Double Pistol
34.99 EUR
Erittäin nopea lipastasku kahdelle pistoolin lippaalle. Esstacin kehittämään KYWI-inserttiin perustuva tasku on loistava yhdistelmä nopeutta ja varmuutta ilman monimutkaisia rakenteita ja roikkuvia kuminyörikiristyksiä.
Esstac KYWI belt loop
Esstac KYWI belt loop, 1.75" Esstac KYWI belt loop, 2.00"
Esstac KYWI belt loop
3.99 EUR
Esstacin omat KYWI vyölenkit ovat helpot asentaa ja kiinnittävät taskut tukevasti vyölle.
Salomon Quest 4D GTX Forces 2 EN
Salomon Quest 4D GTX Forces 2 EN, mustat
Salomon Quest 4D GTX Forces 2 EN
219.99 EUR
Perinteisen vuoristokengän ja lenkkarin ristisiitos sopii eri hyvin vaikka mimmoiseen maastoon, ja voipa näillä päräyttää juoksuksikin jos tarve vaatii. Kengästä löytyy Gore-Tex-kalvo ja pikkasen varttakin, eli ynnäämällä yks plus yks, mono sopii Suomen olosuhteisiin ympäri vuoden.
CPE Pro Diamond suojaliivi, NIJ IIIA
CPE Pro Diamond suojaliivi, NIJ IIIA
479.99 EUR
Suojaa torsosi vahingoilta ja väkivallalta vaativaan ammattikäyttöön tehdyllä suojaliivillä! Pro Diamond on suunniteltu "piilotettavaksi", eli vaatteiden alla pidettäväksi huomaamattomaksi suojaliiviksi.
Kaasusumutinkoulutus by Turvallisuuskoulutukset.fi
Kaasusumutinkoulutus by Turvallisuuskoulutukset.fi
0.00 EUR
Tarvitseeko yrityksesi tai yhteisösi Kaasusumutinkoulutusta? Järjestämme yksityiskoulutuksia ryhmille myös kurssiaikataulumme ulkopuolella.
Teleskooppipatukkakoulutus by Turvallisuuskoulutukset.fi
Teleskooppipatukkakoulutus by Turvallisuuskoulutukset.fi
0.00 EUR
Koulutus on suunnattu vartijoille ja järjestyksenvalvojille, jotka voivat tarvita teleskooppipatukkaa työtehtävissään.
Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus by Turvallisuuskoulutukset.fi
Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus by Turvallisuuskoulutukset.fi
0.00 EUR
Järjestyksevalvojakortti tulee uusia viiden vuoden välein suorittamalla Sisäministeriön hyväksymä 8 tunnin mittainen kertauskoulutus sekä hakemalla uusi hyväksyntä poliisilaitokselta. Uusi hyväksyntä tulee hakea kuuden kuukauden sisällä kertauskoulutuksen suorittamisesta.
Vartijan ja järjestyksenvalvojan voimankäyttövälineiden kertauskoulutus by Turvallisuuskoulutukset.fi
Vartijan ja järjestyksenvalvojan voimankäyttövälineiden kertauskoulutus by Turvallisuuskoulutukset.fi
0.00 EUR
Koulutus on suunnattu vartijoille ja järjestyksenvalvojille, jotka kantavat työtehtävissään voimankäyttövälineitä (käsiraudat, patukka, teleskooppipatukka ja/tai kaasusumutin). Kertauskoulutus on suoritettava vuosittain. Ampuma-aseen kantaminen edellyttää erillisen kertauskoulutuksen suorittamista.
Loading...