Varusteleka <3 Savotta

Uskomattomat bakkanaalit tiedossa! Lyötiin Savotan kanssa päitä yhteen ja päätettiin tehdä tämmöinen oikein kunnon hyvä tapahtumapäivä 3.6. täällä meidän Ruosilantien tiloissa ja lähimaastossa!

Luvassa on saunomista telttasaunan muodossa, hernekeittoa, tarjouksia, kilpailuja, arvontoja, pubivisaa, livemusaa, laajennettua anniskelua, suklaatyttöjä (ehkä myös poikia) ja ylistävää mieltä.

Tekemistä ja katseltavaa

Saunateltta kuumana koko päivän

Myymälän edustalla Savotan luotsaama saunateltta, jonka yhteydessä on mahdollisuus nauttia raikkaita saunajuomia (maksua vastaan). Peseytymismahdollisuus saunomisen aikana on rajallinen, mutta eiköhän Savotan edustaja teille suihkutelineenä toimi ja lapo vettä niskaan. Saunojille jaetaan ilmainen ihana sydämen muotoinen, M05-kuvioitu pefletti. Sen saat viedä kotios!

Soppatykkimies

Ilmaista hernaria tarjolla Soppatykkimiehen toimesta, tuttuun tapaan. 750:lle ensimmäiselle ehkä maan parhaat hernerokat!

Airsoft ampumarata

ProAirsoft.com:in tiimi tuo paikalle repertuaarinsa, sekä airsoft-ampumaradan! Jos liipasinsormea kouristelee, niin nyt olis hyvä hetki tulla puristaa löysät pois!

Palsankylän Kyläseppä Iivari

Oooh, aito seppä! Kyläseppä Iivari tulee kilkuttelemaan alasintaan ja pitämään muutaman takomisnäytöksen. Iivarilta voi ostaa myös kunnon aitoja käsin taottuja tuotteita. Aikataulu: 10-18

Kilpailut ja arvonnat

Roiku repusta -kilpailu

Kello 15:00-18:00 Kuka pystyy roikkumaan pisimpään Savotan M05 Rajajääkäristä. Meillä on tätä varten myös TANKKI, ja sen piipun nokkaan reppu ripustetaan. Jos pystyt roikkumaan repussa yli 1,5 min, saat palkinnoksi pussillisen kuivalihaa. Kaikkien osallistujien ajat kellotetaan ja pisimpään roikkunut saa palkinnoksi Savotta M05 Rajajääkärirepun, juuri sen, jossa just roikuit. Pääpalkinto jaetaan kello 18:00. Tankin paikalle tuo Mil-safarit Oy.

Sotiman Pubivisa

Illan hämärtyessä täräytetään Sotimassa käyntiin kunnon pubivisa! Kysymykset liittyvät Varustelekan, Savotan ja Sotiman historiaan. Osallistua voi pienissä ryhmissä - voittajatiimin jokainen jäsen palkitaan!

Osallistu ilmaiseksi arvontaan

Koko tapahtuman ajan voit osallistua yleisarvontaan jättämällä yhteystietosi arvontaboksiin. Jaossa olisi muutama lahjakortti, yksi Savotan tuote ja yksi Varustelekan tuote. Palkintotuotteet julkaistaan myöhemmin, pysy kuulolla!

Tarjoukset

  • Kaikki Salomonin kengät 15 % alennuksessa
  • BW Makuupussi Defence 4, ylijäämä 79,99 € (norm. 109,99 €)
  • Minkä tahansa Savotta-repun ostajalla uskomaton Savotta MPP Foam Mat kaupan päälle. Arvo 19,99 €. Markkinoiden ainut NIR-suojattu pyllynalunen. Toimii myös loistavasti hiirimattona tai repun selkävahvikkeena!

Lisätietoa

Koska rapatessa saattaa aina roiskua, niin varataan oikeus tämän tapahtuman sisällön muutoksiin.

Lisää tietoa tapahtumasta löytyy Facebookista.

Loading...