Varustelekan Road Show: Tampere 24.-26.10.2019

Suomen taatusti prolein ja letkein kaupunki saa jälleen kerran meidät vieraiksensa, kun pelätty myyntikonttimme tiputetaan Tammelantorille lokakuun lopussa.

Kontti pystytetään Tammelantorille ja se on auki seuraavanlaisesti:

  • Torstaina 24.10. 10-18
  • Perjantaina 25.10. 10-18
  • Lauantaina 26.10. 10-18

Varataan oikeus muuttaa aukioloaikoja, koskaan ei tiedä mitä matkalla sattuu ja tapahtuu. Pistäkää naamakirja-eventti tilaukseen, niin tiedätte heti mahdollisista muutoksista!

Kontin sisältö vaihtelee aina vähän tapahtumasta riippuen, luonnollisestikaan ihan hirveän suurta kattausta ei pystytä yhdessä merikontissa mukana roudaamaan. Kontista on mahdollista tehdä tilauksia suoraan kotiin ilman toimituskuluja ja mukana kulkee hyvä määrä sovituskappaleita eri vaatemalleistamme.

Tervetuloa kontille!

Tällä pysähdyksellä mukanamme on mm. näitä tuotteita

Scho-Ka-Kola, 100 g peltirasiassa, Original (tumma) Scho-Ka-Kola, 100 g peltirasiassa, Maitosuklaa (täysmaito)
Scho-Ka-Kola, 100 g peltirasiassa
Scho-Ka-Kola, 100 g peltirasiassa
2.99 EUR
Tämä on nyt sitä etsimääsi saksalaista energiasuklaata! Scho-Ka-Kola piti jo toisessa maailmansodassa natsit hereillä, rasiakin on muuten samanlainen paitsi että näihin ei nykyään enää maalata pahojen puolulaisten merkkejä. Vaikuttava ainesosa on sentään vain kofeiini, eikä huhupuheista huolimatta reseptiin muuta koskaan kuulunut.
Särmä merinovillasukat
Särmä merinovillasukat
9.95 - 12.99 EUR 12.99 EUR
Tarina kertoo, että pääosin merinovillaiset sukat olis maailman parhaat. Nämä ovat paksuudeltaan tennissukkaa vastaavat, eli eivät mitkään mummonvillasukat! Toisin sanoen toimivat ympäri vuoden, vähän kylmemmällä kelillä vaikka kaksin kappalein tai paksumpien sukkien alla.
Scho-Ka-Kola, 100 g peltirasiassa, Original (tumma), 10-Pack Scho-ka-Kola, 100 g peltirasiassa, Maitosuklaa (täysmaito), 10-Pack
Scho-Ka-Kola, 100 g peltirasiassa, 10-Pack
Scho-Ka-Kola, 100 g peltirasiassa, 10-Pack
24.90 EUR 29.90 EUR
Tässä olisi sankarillinen annos sitä etsimääsi saksalaista energiasuklaata! Scho-Ka-Kola piti jo toisessa maailmansodassa natsit hereillä, rasiakin on muuten samanlainen paitsi että näihin ei nykyään enää maalata pahojen puolulaisten merkkejä. Vaikuttava ainesosa on sentään vain kofeiini, eikä huhupuheista huolimatta reseptiin muuta koskaan kuulunut.
Särmä TST L1 kypärähuppu, merinovillaa, vihreä Särmä TST L1 kypärähuppu, merinovillaa, musta Särmä TST L1 Kypärähuppu, merinovillaa, Khaki Särmä TST L1 kypärähuppu, merinovillaa, luonnonvalkoinen Särmä TST L1 kypärähuppu, merinovillaa, oranssi
Särmä TST L1 Kypärähuppu, merinovillaa
Särmä TST L1 Kypärähuppu, merinovillaa
24.99 EUR
Törkeän monikäyttöinen kevyt kypärähuppu eli balaclava; tilanteesta ja tarpeesta riippuen tämä taittuu joko koko kasvojen suojaksi, pipo-kauluri-yhdistelmäksi, pipoksi tai putkikauluriksi. Vähän kuin PV:n jakama "ville-viis-vee", mutta huomattavasti fiksumpi kaikilla osa-alueillaan. Materiaalina kevyt, ihoa vasten mukava ja tehokkaasti kosteutta siirtävä merinovillaseos.
Kalakalle kalakukko, 182 g säilyke
Kalakalle kalakukko, 182 g säilyke
4.99 EUR
Nyt hei, kunnon hyvää lohikukkoa purkissa. Säilyy 5 vuotta huoneenlämmössä, maistuu herkulliselta eikä sisällä lisäaineita. Tästä sissimuonien ykkösestä 30-luvun intissä osattiin vain haaveilla. Osta monta, sillä tämä kulinaristinen huipputuote on täydellinen retkieväs, mutta sopii myös himaan, toimistoon, autoon ja mökille. Huom! Ei sisällä kukkoa!
Särmä nukkakampa
Särmä nukkakampa
2.95 EUR 4.99 EUR
Nukkakampa, kakkanumba. Ehhehe! No mikäs se tämä on ja miksi tarvitset sellaisen? Jos käytät villaneuleita tai tekokuituisiakin, olet varmasti nähnyt pieniä pörröpalleroita kankaan pinnalla. Kauhealtahan ne näyttää, mutta tässä on ratkaisu!
Särmä merinopipo, laivastonsininen Särmä merinopipo, musta Särmä merinopipo, keltainen Särmä merinopipo, oliivinvihreä Särmä merinopipo, punainen Särmä merinopipo, tummanharmaa Särmä merinopipo, oranssi Särmä merinopipo, ruskea
Särmä merinopipo
Särmä merinopipo
26.99 EUR
Niin huippuunsa hiottu villapipo kuin vain voi olla - ostat kerralla tämmöisen ni et enää ikinä tartte muita, ellet hukkaa tätä. Just oikean kokoinen ja paksuinen peruspipoksi, ja tietysti tosta maailman parhaasta materiaalista eli merinovillasta.
Särmä Softshell-takki, Musta Särmä Softshell-takki, Ranger Green
Särmä Softshell-takki
Särmä Softshell-takki
99.99 EUR
Softshell vastaa nykyaikana suunnilleen sitä mitä villasarka oli ennenvanhaan, eli vähänkään viileämmällä ja mahdollisesti kosteammalla ilmalla erinomaisen hyvä yleiskäyttöinen kangas. Ei ihme että nykyään kaikki ulkoilukamppeet ovat siitä tehty. Siis softshellistä. Meidän takkimme on pelkkä kuori, eli alle voi pukea tai olla pukematta mitä tahansa.
BW kenttäpusero, Flecktarn, ylijäämä
BW kenttäpusero, Flecktarn, ylijäämä
12.99 EUR
Kevyt maastotakki halvalla, aitoa Saksan armeijan ylijäämää. Varmaan parhaiten myyviä paitojamme, vaikka hinta onkin aikojen saatossa noussut - ei sillä että tämä edelleenkään olisi kallis!
Särmä sadeviitta, vihreä Särmä sadeviitta, musta Särmä sadeviitta, oranssi
Särmä sadeviitta
Särmä sadeviitta
21.95 EUR 29.99 EUR
Sadeviitta on yksi monikäyttöisimpiä varusteita mitä ihminen voi omistaa. Helposti mukana kulkeva kevyt malli sopii niin kaupungille kuin metsäänkin. Kattava värivalikoima palvelee monenlaista käyttäjää, sen mukaan, haluatko pistää silmään vai olla vähän kadoksissa.
Särmä Sissipipo, merinovillaa, musta Särmä Sissipipo, merinovillaa, tummanharmaa Särmä Sissipipo, merinovillaa, oliivinvihreä Särmä Sissipipo, merinovillaa, keltainen Särmä Sissipipo, merinovillaa, oranssi Särmä Sissipipo, merinovillaa, punainen
Särmä Sissipipo, merinovillaa
Särmä Sissipipo, merinovillaa
24.99 EUR
Vanha kunnon armeijan "sissipipo", mutta huippuhienosta merinovillasta ja pikkasen viilatulla mitoituksella. Tavallista sivilistimyssyä särmikkäämpi malli, nokkela kaksikerrosrakenne eristää erinomaisesti vaikka neulos ei hirmu paksua olekaan. Jos et saannut intissä tarpeeksesi valtion tarjoamasta "myssy, villaa" ihanuudesta, niin tässä olisi oiva tilaisuus uusintakierrokselle! Tällainen Cousteau-pipo sopii toki myös sivareille.
Särmä merinokynsikkäät, mustat Särmä merinokynsikkäät, tummanharmaa
Särmä merinokynsikkäät
Särmä merinokynsikkäät
14.99 EUR
Kynsikkäät ovat se katu-uskottavin vaihtoehto käsineiksi, vaikket olisikaan puliukko. Meidän kynsikkäät ovat muita paremmat, valmistettu Tampereella merinovillasta kunnon hyvin.
Särmä merinohuppari, musta Särmä merinohuppari, Laivastonsininen Särmä merinohuppari, tummanharmaa Särmä merinohuppari, vihreä Särmä merinohuppari, Petrooli
Särmä merinohuppari
Särmä merinohuppari
149.99 EUR
Maailman paras huppari – sopii lämpimäksi välikerrokseksi tai päällitakiksi rankkaankin säähän silloin, kun on liikkeessä. Kangas on paksummanpuoleista merinovillaa, ja leikkaus jumalainen!
Kuivalihakundi Beef Jerky Original kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Five Peppers kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Mild Habanero kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Hot Naga kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Smoked kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Garlic kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Teriyaki kuivaliha, 150 g
Kuivalihakundi Beef Jerky kuivaliha, 150 g
Kuivalihakundi Beef Jerky kuivaliha, 150 g
12.99 EUR
Sanotaan nyt ihan ekana että tämä on parasta "valmista" kuivalihaa mitä ollaan koskaan maistettu, piste. Lisäksi se tulee verrattain isoissa 150 g pusseissa ja on tehty Suomessa.
Kalakalle kinkkukukko, 182 g säilyke
Kalakalle kinkkukukko, 182 g säilyke
4.99 EUR
Kukon konsepti on erinomainen temmellyskenttä erilaisille variaatioille - tässä possuversio, eli käytännössä sikaa ja ruisleipää! Ihan oikeata kotimaista ruokaa peltipurkissa, säilyy huoneenlämmössä 5 vuotta eikä sisällä lisäaineita. Osta monta, sillä tämä kulinaristinen huipputuote on täydellinen retkieväs, mutta sopii myös himaan, toimistoon, autoon ja mökille.
SA kenttäpullo, 1 l
SA kenttäpullo, 1 l
7.99 EUR
Litran vetoinen Suomen armeijan kenttäpullomalli. Ehkä eniten perushyvä kenttäpullo mitä on tehty. Kulmikkaan muotonsa ansiosta näitä on tosi näppärä pakata rinkkaan ja isosta suuaukosta täyttö on helppoa! Uutena, kotimaisena tavarana tän kanssa ei tartte pelätä homesieniä tai kinkkitehtaiden kemikaaleja.
Särmä Windproof Fishtail Parka, Musta Särmä Windproof Fishtail Parka, vihreä
Särmä Windproof Fishtail Parka
Särmä Windproof Fishtail Parka
119.99 EUR
Tämmöisiä aktivistien ja modien suosimia kalanpyrstötakkeja on monenlaisia, tässä oma näkemyksemme. Yleisön pyynnöstä kyseessä on kivasti istuva, lämpimällä vuorilla varustettu ja muutenkin paranneltu kunnianosoitus takkivanhukselle. Tämän sisällä olet suojassa viimalta ja kylmältä!
Terävä nahkatuppi 85R, musta Terävä nahkatuppi 110R, musta Terävä nahkatuppi 110R, ruskea Terävä nahkatuppi 110L, musta Terävä nahkatuppi 140R, musta Terävä nahkatuppi 140R, ruskea Terävä nahkatuppi 140L, musta
Terävä nahkatuppi Jääkäripuukolle
Terävä nahkatuppi Jääkäripuukolle
29.99 - 36.99 EUR
Jääkäripuukon nahkatuppi, yksinkertainen, toimiva ja Suomessa valmistettu kuten Jääkäripuukkokin. Varman päälle turvallisen puukonkannon takaa muotoiltu suuaukko ja nepparivarmistus.
Särmä risukeitin, Regular Särmä risukeitin, Large
Särmä risukeitin
Särmä risukeitin
34.99 - 44.99 EUR
Suomessa valmistettu risukeitin! Uljas esine, joka on edullinen, kestävä, toimiva ja pakkautuu pieneen tilaan. Saatavilla kaksi kokoa: normaaleihin ja isompiin tulistelutarpeisiin. Mukana jämäkkä M05-kuvioitu kuljetuspussi.
Särmä vaatevaha
Särmä vaatevaha
9.99 EUR
Uskokaa tai älkää, toimivia ulkoiluvaatteita on ollut olemassa myös aikana ennen muoveja ja käsittelyaineita spray-pulloissa. Parafiiniin ja mehiläisvahaan perustuva vaatevaha sopii puuvillalle ja sekoitekankaille tarjoamaan suojaa tuulelta ja sateelta. Tee mistä tahansa asiasta vedenpitävä, juuri niistä kohdista mistä haluat!
Source WLPS juomarakko, 3L
Source WLPS juomarakko, 3L
37.99 EUR
Widepac Low Profile System - leveä ja matalaprofiilinen, yksinkertaisen nerokas rakkomalli joka on suunniteltu varta vasten repuissa ja taisteluliiveissä kannettavaksi. Ihan normaalisti sotakäyttöön tarkoitettua laatukamaa, tähän voit luottaa kovimmassakin menossa!
Loading...