Varustelekan Etäsotilasmarssi, 22.–24.4.2022

Kevätaurinko ja sulavan lumen alta paljastuvat pökäleetkin sen kertoo: kohta olis taas aika pistää marssien. Etelä-Karjalan Sotilasmarssi palaa areenalle parin vuoden koronatauon jälkeen 23.-24.4.2022. Samana viikonloppuna voi myös suorittaa jo perinteeksi muodostuneen Etäsotilasmarssin!

Etäsotilasmarssi pistettiin alkujaan pystyyn korvaamaan peruuntunutta Etelä-Karjalan Sotilasmarssia. Kysyntä etämarssille on kuitenkin ollut niin kovaa, että päätettiin järkätä se myös tänä vuonna fyysisen marssin kylkeen, niin hauskuutta riittää ympäri maailman. Tässä vaiheessa homman pitäisi olla jo kaikille tuttua: jokainen suorittaa marssin itsenäisesti ja jakaa hauskuuden sosiaalisesssa mediassa. Näin pidetään yllä marssikuntoa ja toimintavalmiutta. Kai tällaisesta joku saattaa nauttiakin.

Haasteen suorittaneilla on mahdollisuus lunastaa himoittu Varustelekan Etäsotilasmarssi -merkki, ja merkin lunastaneiden kesken arvotaan 1 kpl 100 € lahjakortteja ja 2 kpl 50 € lahjakortteja. Merkki on kaikille samanlainen riippumatta sarjasta ja marssimatkasta.

Jos osallistut Etelä-Karjalan Sotilasmarssille, niin voit käyttää suoritustasi myös Etäsotilasmarssimerkin lunastamiseen. Saat kaksi kärpästä yhdellä kivellä (vai miten tämä sanonta nyt menikään)!

Katso tapahtuma Facebookissa.

Missä ja milloin

Perjantai 22.4. - sunnuntai 24.4.2022 haluamassasi paikassa.

Sarjat

  • Yleinen sarja: Vaatetus vapaa, jalkineet vapaat, vähintään 10 kg reppu koko matkan
  • Sotilassarja: Maastopuku, varsikengät (peittää kehräsluun reilusti), vähintään 10 kg reppu koko matkan
  • Tiedustelusarja: Samat minimivaatimukset kuin Sotilassarjassa. Lisäksi yöpyminen maastossa (kiepissä, tarppi, teltta, laavupaikka tai muu vastaava maastomajoite) ja marssi seuraavana päivänä takaisin. Päivittäiset marssimatkat voi vapaasti valita tarjolla olevista matkoista, esim. 50 + 50 km. HUOMIO! Tunne oma suorituskykysi ja toimi omalla vastuulla ja järjellä.

Marssimatkat

Voit valita matkaksi 25 km tai 50 km. Reitti on vapaavalintainen, mutta sen pitää sisältää sekä päällystettyä että päällystämätöntä tietä. Lisäksi reitin pitää välttää alueita, joilla voi olla paljon ihmisiä.

Suoritustapa

  • Marssi yksin ja itsenäisesti tai pienessä ryhmässä tilanteenmukaiset turvavälit huomioiden.
  • Toivottavaa on, että jonkinlainen reitti / GPS-jälki syntyy hauskuudesta, eli pistä urheilukello laulamaan tai piirrä tussilla kartalle reittisi.
  • Pistä fiiliksiä suorituksesta Instagramiin ja Facebookkiin hashtageilla #varusteleka #VRMM22
  • Suorituksen jälkeen täytä osallistumislomake. Lomake ilmestyy tänne sivulle viimeistään marssiviikonloppuna.
  • Lunasta merkkisi haluamallasi tavalla ja kanna sitä ylpeydellä!

Ei muuta kuin kiviä reppuun, maihareihin uudet nauhat ja menoksi!

Luettavaa marssia odotellessa

Lunasta ansaitsemasi merkki

Lomake on suljettu. Täytä alla oleva lomake viimeistään 8.5.2022. Tilaamme merkit 9.5.2022. Täyttämällä lomakkeen osallistut samalla lahjakorttien arvontaan. Lähetettyäsi lomakkeen ei sen tietoja enää jälkeenpäin voi muokata.

Täytä vaaditut tiedot ja lunasta merkkisi


Etunimi
Sukunimi

Sähköposti
Linkki suoritteeseen

Miten haluat lunastaa merkkisi?
Loading Pieni hetki, kiitos!

Suosittelemme

Särmä merinosukat
Särmä merinosukat
12.99 EUR
Tarina kertoo, että pääosin merinovillaiset sukat olis maailman parhaat. Nämä ovat paksuudeltaan tennissukkaa vastaavat, eli eivät mitkään mummonvillasukat! Toisin sanoen toimivat ympäri vuoden, vähän kylmemmällä kelillä vaikka kaksin kappalein tai paksumpien sukkien alla.
Särmä TST L1 T-paita, merinovillaa, vihreä Särmä TST L1 T-paita, merinovillaa, musta
Särmä TST L1 T-paita, merinovillaa
Särmä TST L1 T-paita, merinovillaa
36.99 EUR
Vaativaan toiminnalliseen tekemiseen suunniteltu tavallista parempi T-paita, ja kunnon laadukasta tekoa! Istuva leikkaus, pitkä helma ja raglan-hihat takaavat erinomaisen käyttömukavuuden kaikenlaisessa toiminnassa. Ja mikä parasta - merinovillasta tehtynä, parasta mitä voit ihoa vasten pukea.
Särmä rynnäkköreppu, musta Särmä rynnäkköreppu, vihreä Särmä rynnäkköreppu, harmaa
Särmä rynnäkköreppu
Särmä rynnäkköreppu
39.99 EUR
Revisioitu, omasuunnitteinen rynnäkköreppumme on tosi fiksu, käytännöllinen päiväreppu oikeastaan mihin vain käyttöön - nyssäkkää on helppo litistää tai paisuttaa, se on vikkelä käyttää ja se pysyy aina yhtä särmänä pakkauksena tiukasti mukana. Nyt on hyvää reppua tarjolla!
Kuivalihakundi Beef Jerky Original, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Five Peppers, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Mild Habanero, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Hot Naga, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Smoked, 150 g
Kuivalihakundi Beef Jerky, 150 g
Kuivalihakundi Beef Jerky, 150 g
12.99 EUR
Sanotaan nyt ihan ekana että tämä on parasta "valmista" kuivalihaa mitä ollaan koskaan maistettu, piste. Lisäksi se tulee verrattain isoissa 150 g pusseissa ja on tehty Suomessa.
Särmä TST L4 Kenttätakki, M05 metsäkuvio Särmä TST L4 Kenttätakki, M04 aavikkokuvio
Särmä TST L4 Kenttätakki
Särmä TST L4 Kenttätakki
159.99 EUR
Harmittavatko PV:n maastopuku-paraatikompromissit? Niin meitäkin, siksi tehtiin Särmä TST L4 Kenttätakki, puhtaasti käytännön sanelema maastotakki jossa majuriturvallisuutta ei olla mietitty pätkääkään. Fiksut materiaalit ja yksityiskohdat tekevät L4 Kenttätakista mukavan käyttää kaikenlaisten taistelu/kantolaitevarustusten kanssa.
Särmä TST L4 Kenttähousut, M05 metsäkuvio Särmä TST L4 Kenttähousut, M04 aavikkokuvio
Särmä TST L4 Kenttähousut
Särmä TST L4 Kenttähousut
149.99 EUR
Harmittavatko PV:n maastopuku-paraatikompromissit? Niin meitäkin, siksi tehtiin Särmä TST L4 Kenttähousut, puhtaasti käytännön sanelemat maastohousut joissa majuriturvallisuutta ei olla mietitty pätkääkään. Fiksut materiaalit, hyvä istuvuus ja funktionaaliset yksityiskohdat tekevät L4 Kenttähousuista sen mitä maastohousujen pitäisi olla, mukavat ja toimivat.
Särmä retkeilysukat, merinovillaa
Särmä retkeilysukat, merinovillaa
17.99 EUR
Anatomisesti muotoillut sukat vaativille käyttäjille - tai ihan vaan mukavuudenhaluisille. Särmä retkeilysukat siirtävät kosteutta, eristävät ilmavasti ja istuvat täsmällisesti, jotta vältyt rakoilta ja voit kävellä vaikka koko päivän.
Lowa Z-8N GTX - Särmä TST M19 taistelijan jalkine
Lowa Z-8N GTX - Särmä TST M19 taistelijan jalkine
209.99 EUR
Lowan ja Varustelekan yhteistyönä ylpeänä esittelemme Z-8N / M19 varsikengät! Kyseessä on vedenpitävällä kalvolla varustettu moderni maihari, jossa on iskunvaimennettu pohja ja kunnon hyvä istuvuus. Tilasimme näitä niin paljon, että saimme tehdä malliin pari pikku muutosta ja näin syntyi "M19 taistelijan jalkine". Tätä versiota saa vain ja ainoastaan meiltä!
Loading...