Varustelekan Etäsotilasmarssi 25.-26.4.2020

Koska ruton takia Etelä-Karjalan Sotilasmarssi ja muut vastaavat on peruttu, niin päätettiin laittaa pystyyn Varustelekan Etäsotilasmarssi (VES). Katso tapahtuma Facebookissa. Homma menee yksinkertaisuudessaan niin, että jokainen taistelija suorittaa marssin itsenäisesti ja jakaa hauskuuden sosiaalisesssa mediassa. Näin pidetään yllä marssikuntoa ja toimintavalmiutta ja saadaan positiivisia viboja näihin synkkiin aikoihin.

Haasteen suorittaneille ja kokemuksia somessa jakaneille pläjäytetään matkaan himoittu Varustelekan Etäsotilasmarssi-merkki sekä osallistujien kesken arvotaan 1 kpl 100 € lahjakortteja ja 2 kpl 50 € lahjakortteja.

Milloin: Lauantai 25.4.2020 - Sunnuntai 26.4.2020

Sarjat:

  • Sotilas: Maastopuku, varsikengät (peittää kehräsluun reilusti), vähintään 10 kg reppu koko matkan
  • Yleinen: Vaatetus vapaa, jalkineet vapaat, vähintään 10 kg reppu koko matkan
  • Korona: Sama kuin Sotilassarja, mutta suojanaamari päässä koko matkan. Naamarin saa riisua vain nesteytystä ja huoltoa varten. HUOMIO! Tunne oma suorituskykysi ja jos ei kondis kestä, älä lähde pelleilemään. Omalla vastuulla ja järjellä.

Marssimatkat: 25 km tai 50 km. Vapaavalintainen reitti, mutta reitin pitää sisältää sekä päällystettyä, että päällystämätöntä tietä. Lisäksi reitin pitää välttää alueita, joilla voi olla paljon ihmisiä.

Suoritustapa: Yksin ja itsenäisesti tai pienessä ryhmässä pitäen riittävät turvavälit ja sosiaalisen etäisyyden. Toivottavaa on, että jonkinlainen reitti / gps-jälki syntyy hauskuudesta. Pistä fiiliksiä suorituksesta Instagramiin ja Facebookkiin hashtageilla sillain julkisesti, että saadaan naarattua ne nippuun ja laitettua merkit matkaan: #varusteleka #etäsotilasmarssi #remotemilitarymarch #ves #vrmm

Ei muuta kuin kiviä reppuun, maihareihin uudet nauhat ja menoksi!

Luettavaa marssia odotellessa:

Suosittelemme

Särmä TST CP15 Taistelureppu litteillä olkaviilekkeillä, M05 lumikuvio Särmä TST CP15 Taistelureppu litteillä olkaviilekkeillä, M05 metsäkuvio Särmä TST CP15 Taistelureppu litteillä olkaviilekkeillä, vihreä Särmä TST CP15 Taistelureppu litteillä olkaviilekkeillä, musta
Särmä TST CP15 Taistelureppu litteillä viilekkeillä
Särmä TST CP15 Taistelureppu litteillä viilekkeillä
199.98 EUR
15-litrainen taistelureppu, monipuolisesti mukautettavissa ja muokattavissa käyttäjän tarpeiden mukaan. Runsaasti laajennus/organisointimahdollisuuksia sekä käyttäjän mieltymyksen mukaan valittavat olkaviilekkeet. Tässä mallissa on vakiona litteät viilekkeet.
Loading...