Varustelekan Etäsotilasmarssi, 28.–29.4.2023

Tervehdys, etäsotilaat! Kevät on tuloillaan, ja jälleen on aika laittaa reppu selkään ja pitää hauskaa omien jalkojen rankaisemisen muodossa. Etelä-Karjalan Sotilasmarssi järjestetään tänäkin vuonna, ja ajankohta on 28.-29.4.2023. Samana viikonloppuna voi myös suorittaa jo perinteeksi muodostuneen Varustelekan Etäsotilasmarssin!

Etäsotilasmarssi pistettiin alkujaan pystyyn korvaamaan peruuntunutta Etelä-Karjalan Sotilasmarssia. Kysyntä etämarssille on kuitenkin ollut niin kovaa, että siitä on nyt muodostunut ihan jokavuotinen luonnossa liikkumisen riemujuhla. Tänäkin vuonna se järjestetään virallisen EKS:n kylkeen, niin hauskuutta riittää etänä ympäri maailman. Tässä vaiheessa homman pitäisi olla jo kaikille tuttua: jokainen suorittaa marssin itsenäisesti (tai ryhmissä) ja jakaa hauskuuden sosiaalisesssa mediassa. Näin pidetään yllä marssikuntoa ja toimintavalmiutta. Tällaisesta saattaa joku nauttiakin, mutta se ei ole pakollista.

Haasteen suorittaneilla on mahdollisuus lunastaa himoittu Varustelekan Etäsotilasmarssi -merkki, ja marssiin osallistuneiden kesken arvotaan 1 kpl 100 € lahjakortteja ja 2 kpl 50 € lahjakortteja. Merkki on kaikille samanlainen riippumatta sarjasta ja marssimatkasta.

Huom: Jos osallistut ihan ruumiillisesti Etelä-Karjalan Sotilasmarssille, niin voit käyttää suoritustasi myös Etäsotilasmarssimerkin lunastamiseen. Merkin saadaksesi ilmoittaudu kuitenkin myös etämarssille!

Ennakkoilmoittautuminen ja marssimerkit

Ennakkoilmoittautuminen on suljettu.

Tällä kertaa etämarssille ilmoittaudutaan etukäteen. Tilaamme marssimerkkejä ennakkoon ilmoittautuneiden määrän mukaan, joten ilmoittaudu vain, jos osallistumisesi on vähintään lähes varmaa! Tällä tavoin minimoimme ylimääräisten merkkien määrän. Ilmoittaudu viimeistään 15.4.2023.

Mahdollisimman pian marssiviikonlopun jälkeen lähetämme ennakkoon ilmoittautuneille koodin, jolla voi lunastaa marssimerkkinsä joko tilauksen yhteydessä verkkokaupasta, tai noutaa sen ilmaiseksi myymälästä.

Marssikäsky

Missä ja milloin

Perjantai 28.4.2023 - lauantai 29.4.2023 haluamassasi paikassa.

Sarjat

  • Yleinen sarja: Vaatetus vapaa, jalkineet vapaat, vähintään 10 kg reppu koko matkan
  • Sotilassarja: Maastopuku, varsikengät (peittää kehräsluun reilusti), vähintään 10 kg reppu koko matkan
  • Tiedustelusarja: Samat minimivaatimukset kuin Sotilassarjassa. Lisäksi yöpyminen maastossa (kiepissä, tarppi, teltta, laavupaikka tai muu vastaava maastomajoite) ja marssi seuraavana päivänä takaisin. Päivittäiset marssimatkat voi vapaasti valita tarjolla olevista matkoista, esim. 50 + 50 km. HUOMIO! Tunne oma suorituskykysi ja toimi omalla vastuulla ja järjellä.

Marssimatkat

Voit valita matkaksi 25 km tai 50 km. Reitti on vapaavalintainen, mutta sen pitää sisältää sekä päällystettyä että päällystämätöntä tietä.

Suoritustapa

  • Ennakkoilmoittaudu viimeistään 15.4.2023
  • Marssi yksin ja itsenäisesti tai pienessä ryhmässä
  • Toivottavaa on, että jonkinlainen reitti / GPS-jälki syntyy hauskuudesta, eli pistä urheilukello laulamaan tai piirrä tussilla kartalle reittisi
  • Pistä fiiliksiä suorituksesta Instagramiin ja Facebookiin hashtageilla #varusteleka #VRMM23

Ei muuta kuin kiviä reppuun, maihareihin uudet nauhat ja menoksi!

Viihdykettä marssia odotellessa

Etäsotilasmarssien historia

  • Varustelekan Etäsotilasmarssi, 22.–24.4.2022
  • Varustelekan Etäsotilasmarssi, 23.–25.4.2021
  • Varustelekan Etäsotilasmarssi 25.-26.4.2020
Loading...