Varustelekan Etäsotilasmarssi VES 23.-25.4.2021

Varustelekan Etäsotilasmarssi (VES) tulee taas! Katso tapahtuma Facebookissa. Merkkien hakemiseen tarkoitettu lomake on sulkeutunut.

Arvontakone on laulanut ja 100 € lahjakortin voitti T. Kettunen! 50 € lahjakortit pääsee lunastamaan L. Lehtimäki sekä T. Rantanen. Voittajlle on ilmoitettu sähköpostitse.

Merkit saapuvat meille kesäkuun alussa ja koodilla merkkinsä tilanneet voivat niillä main odottaa saavansa koodin sähköpostiinsa. Merkin kotiansa tilanneet joutuvat odottelemaan hieman pidempään, mutta kyllä nekin sieltä perille löytää

Tapahtuma järjestetään toista kertaa, eli kyseessä on jo tuttu perinne: jokainen suorittaa marssin itsenäisesti ja jakaa hauskuuden sosiaalisesssa mediassa. Näin pidetään yllä marssikuntoa ja toimintavalmiutta. Kai tällaisesta joku saattaa nauttiakin.

Haasteen suorittaneilla on mahdollisuus lunastaa himoittu Varustelekan Etäsotilasmarssi -merkki, ja merkin lunastaneiden kesken arvotaan 1 kpl 100 € lahjakortteja ja 2 kpl 50 € lahjakortteja. Merkki on kaikille samanlainen riippumatta sarjasta ja marssimatkasta.

Milloin: Perjantai 23.4. - Sunnuntai 25.4.2021

Sarjat:

  • Yleinen sarja: Vaatetus vapaa, jalkineet vapaat, vähintään 10 kg reppu koko matkan
  • Sotilassarja: Maastopuku, varsikengät (peittää kehräsluun reilusti), vähintään 10 kg reppu koko matkan
  • Tiedustelusarja: Samat minimivaatimukset kuin Sotilassarjassa. Lisäksi yöpyminen maastossa (kiepissä, tarppi, teltta, laavupaikka tai muu vastaava maastomajoite) ja marssi seuraavana päivänä takaisin. Päivittäiset marssimatkat voi vapaasti valita tarjolla olevista matkoista, esim. 50 + 50 km. HUOMIO! Tunne oma suorituskykysi ja toimi omalla vastuulla ja järjellä.

Marssimatkat: 25 km tai 50 km. Vapaavalintainen reitti, mutta reitin pitää sisältää sekä päällystettyä että päällystämätöntä tietä. Lisäksi reitin pitää välttää alueita, joilla voi olla paljon ihmisiä.

Suoritustapa: Yksin ja itsenäisesti tai pienessä ryhmässä tilanteenmukaiset turvavälit huomioiden. Toivottavaa on, että jonkinlainen reitti / GPS-jälki syntyy hauskuudesta. Pistä fiiliksiä suorituksesta Instagramiin ja Facebookkiin hashtageilla: #varusteleka #etäsotilasmarssi #remotemilitarymarch #VES21 #VRMM21

Ei muuta kuin kiviä reppuun, maihareihin uudet nauhat ja menoksi!

Luettavaa marssia odotellessa

Miten haluat lunastaa merkkisi?
Etunimi
Sukunimi

Sähköposti
Linkki suoritteeseen

Osallistujien määrä

Osoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Maa

Suosittelemme

Loading...