Varustelekan Juhannusbingo 2023

Jaa Facebookissa Jaa Facebookissa

Ei juhannusta ilman juhannusbingoa! Eli on jälleen aika arvailla juhannuksena hukkuneiden määrää. Palkintojakin on luvassa: Oikein vastanneiden kesken arvotaan Varustelekan lahjakortti sekä lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken tuotepalkintoja.

Älä ole tilasto!

Juhannusbingo on meidän tapa yrittää estää turhia hukkumiskuolemia, joita Suomessa tapahtuu erityisesti juhannuksen aikaan. Monesti hukkuminen ois estettävissä, jos me vaan käyttäydyttäis vähän fiksummin. Siis kun lähdetään veneilemään, niin laitetaan pelastusliivit päälle, ja uintireissulle otetaan kaveri mukaan. Tilastot myös kertoo, että yli 50 % hukkumisista sattuu alkoholin vaikutuksen alaisena. Eli, jos et pysty pysymään erossa Gambinasta, niin kannattaa sitten pysyä kuivalla maalla. Ei päädytä hukkumistilastoon!

Koska Suomen kesäinen juhannussää on yleensä arvaamaton ja takatalven mahdollisuus roikkuu ilmassa, niin muista varustautua asianmukaisesti. Suosittelemme erityisesti merinovillaa, nyt juhlavuoden kunniaksi 20% alennuksella! Siihen päälle kun varaat vielä jotain sateen ja itikat loitolla pitävää, niin oot valmis rientoihin! Jos ja kun olet kuitenkin suuntaamassa mökille keskikesän juhlaa viettämään, niin muista tsekata myös mökkihöperön must-have tuotteet.

Palkinnot

Oikein vastanneiden kesken arvotaan Lekan lahjakortti, jonka summakin on melko mehevä 1000 €, jos kukaan ei huku. Muutoin arvo määräytyy hukkuneiden määrän mukaan seuraavalla kaavalla:

Hukkuneiden määräPalkinto
0 kpl 1000 € lahjakortti
1 kpl 750 € lahjakortti
2 kpl 500 € lahjakortti
3 kpl 350 € lahjakortti
4 kpl 150 € lahjakortti
5 kpl 100 € lahjakortti
yli 5 kpl 50 € lahjakortti

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan lisäksi Särmä merinohuppareita ja Särmä TST CP15 taistelureppuja pehmustetuilla olkaviilekkeillä, 2 kappaletta kutakin. Koon ja värin saat valita itse.

Mies istuu metsässä päällään petroolinvärinen Särmä Merinohuppari

Osallistu Bingoon

Nimi:
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero:
Hukkuneiden määrä:

(vapaaehtoinen)Ohjeet ja ehdot

  • Kirjoita lomakkeeseen nimesi, yhteystietosi ja arvauksesi tänä juhannuksena Suomessa hukkuneiden määrästä. Arvontaan osallistuminen ei edellytä mitään muuta.
  • Osallistuneista kerätään tilapäinen yhteystietorekisteri, ja näitä tietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan selvittämiseen ja tulosten ilmoittamiseen. Rekisteri tyhjennetään palkinnonjaon jälkeen.
  • Osallistumisaika päättyy torstaina 22.6.2023 klo 16:00. Osallistua voi vain kerran.
  • Virallisen hukkuneiden määrän kertoo luotettavin tuntemamme uutislähde, Iltalehden nettisivut. Arvonnassa käytetään 26.6.2023 maanantaina saatavilla olevaa tietoa.
  • Lahjakortti arvotaan oikein vastanneiden kesken, ja sen summa määräytyy yllä olevan taulukon mukaisesti. Mikäli oikeita arvauksia ei tule, arvomme voittajan kaikkien osallistuneiden kesken - lahjakortin arvo on tällöin 100 €. Lisäpalkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken. Voittajiin ollaan yhteydessä sähköpostin välityksellä heti arvonnan jälkeen.
  • Voittajien etunimet ja sukunimen ensimmäinen kirjain voidaan julkaista Varustelekan viestintäkanavissa (verkkosivut, some, uutiskirje).
  • Hukkuneiden määrään saa itse vaikuttaa pelastamalla hukkuvia, mutta toisten hukuttaminen tai itse hukkuminen kilpailun voittamiseksi on ankarasti kiellettyä. Jos makaat arvonnan jälkeen tutkintavankeudessa epäiltynä taposta/murhasta/avunnannosta hukkumiseen tai ruumishuoneella, arvonta suoritetaan uudestaan.
Kuva
Loading...