Varustelekan Road Show: Seinäjoki 11.-13.7.

Kun nahkamaiharit polkevat kepeästi parkettia, manttelin helmat hulmuavat viettelevästi - taitaa olla tangomarkkinat tulossa! Nähdään siis Seinäjoella 11.-13.7.!

Kontti pystytetään Seinäjoen Kauppatorille ja se on auki seuraavanlaisesti:

  • torstaina 11.7. klo 10:00-18:00
  • perjantaina 12.7. klo 10:00-18:00
  • lauantaina 13.7. klo 10:00-18:00

Varataan oikeus muuttaa aukioloaikoja, koskaan ei tiedä mitä matkalla sattuu ja tapahtuu. Pistäkää naamakirja-eventti tilaukseen, niin tiedätte heti mahdollisista muutoksista!

Kontin sisältö vaihtelee aina vähän tapahtumasta riippuen, luonnollisestikaan ihan hirveän suurta kattausta ei pystytä yhdessä merikontissa mukana roudaamaan. Kontista on mahdollista tehdä tilauksia suoraan kotiin ilman toimituskuluja ja mukana kulkee hyvä määrä sovituskappaleita eri vaatemalleistamme.

Tervetuloa kontille!

Tällä pysähdyksellä mukanamme on mm. näitä tuotteita

Särmä iso rynnäkköreppu, Vihreä Särmä iso rynnäkköreppu, Harmaa Särmä iso rynnäkköreppu, Musta
Särmä iso rynnäkköreppu
Särmä iso rynnäkköreppu
59.99 EUR
Ovatko muut reput arkeesi vähän liian pieniä, mutta et halua rinkkaa? Tässä olisi päivittäiseen käyttöön sopiva reppu hieman isompana.
Särmä TST L1 T-paita, merinovillaa, vihreä Särmä TST L1 T-paita, merinovillaa, musta
Särmä TST L1 T-paita, merinovillaa
Särmä TST L1 T-paita, merinovillaa
39.99 EUR
Vaativaan toiminnalliseen tekemiseen suunniteltu tavallista parempi T-paita, ja kunnon laadukasta tekoa! Istuva leikkaus, pitkä helma ja raglan-hihat takaavat erinomaisen käyttömukavuuden kaikenlaisessa toiminnassa. Ja mikä parasta - merinovillasta tehtynä, parasta mitä voit ihoa vasten pukea.
Särmä merinovillasukat
Särmä merinovillasukat
9.95 - 12.99 EUR 12.99 EUR
Tarina kertoo, että pääosin merinovillaiset sukat olis maailman parhaat. Nämä ovat paksuudeltaan tennissukkaa vastaavat, eli eivät mitkään mummonvillasukat! Toisin sanoen toimivat ympäri vuoden, vähän kylmemmällä kelillä vaikka kaksin kappalein tai paksumpien sukkien alla.
Särmä shortsit, khakit Särmä shortsit, Woodland
Särmä shortsit
Särmä shortsit
21.95 EUR 39.99 EUR
Shortsit, joissa mahtuu liikkumaan ja joissa taskut eivät ole vain koristeita! Tarkoituksena oli tehdä kevyet, fiksuilla käytännön ominaisuuksilla ja järkevällä taskumäärällä varustetut reisitaskushortsit, niin suurella valmistusvolyymilla että hinta saadaan sopivaksi - ratkaisu oli pätkäistä sotilastyylisistä housuista lahjetta vähän pois!
Särmä rynnäkköreppu, Musta Särmä rynnäkköreppu, Vihreä Särmä rynnäkköreppu, harmaa
Särmä rynnäkköreppu
Särmä rynnäkköreppu
49.99 EUR
Revisioitu, omasuunnitteinen rynnäkköreppumme on tosi fiksu, käytännöllinen päiväreppu oikeastaan mihin vain siviilikäyttöön - nyssäkkää on helppo litistää tai paisuttaa, se on vikkelä käyttää ja se pysyy aina yhtä särmänä pakkauksena tiukasti mukana. Nyt on hyvää reppua tarjolla!
Särmä varrettomat merinovillasukat
Särmä varrettomat merinovillasukat
7.95 - 9.99 EUR 9.99 EUR
Kevyt ja lyhyt sukka on täydellinen kesäkäytössä! Aina siitä lähtien kun ruvettiin myymään meidän omaa merinosukkaa on meiltä myös kyselty kevyempää nilkkasukkaa. Nää on just sellaiset!
Särmä merinohuppari, musta Särmä merinohuppari, Laivastonsininen Särmä merinohuppari, tummanharmaa Särmä merinohuppari, vihreä Särmä merinohuppari, Petrooli
Särmä merinohuppari
Särmä merinohuppari
149.99 EUR
Maailman paras huppari – sopii lämpimäksi välikerrokseksi tai päällitakiksi rankkaankin säähän silloin, kun on liikkeessä. Kangas on paksummanpuoleista merinovillaa, ja leikkaus jumalainen!
Särmä risukeitin, Regular Särmä risukeitin, Large
Särmä risukeitin
Särmä risukeitin
34.99 - 44.99 EUR
Suomessa valmistettu risukeitin! Uljas esine, joka on edullinen, kestävä, toimiva ja pakkautuu pieneen tilaan. Saatavilla kaksi kokoa: normaaleihin ja isompiin tulistelutarpeisiin. Mukana jämäkkä M05-kuvioitu kuljetuspussi.
Särmä villaflanellipaita, vihreä Särmä villaflanellipaita, punainen Särmä villaflanellipaita, luumu
Särmä villaflanellipaita
Särmä villaflanellipaita
119.99 EUR
Nyt yhdistetään kaksi hienoa juttua: villa ja flanelli. Ennenvanhanajan kunnollisina mustavalkoisina päivinä olivat tämän tyyliset villakankaiset kauluspaidat ihan tavallinen juttu, koska silloin kaikki tehtiin villasta - mitä luksusta! Nyt muovin aikana ne ovat aika spesiaalia tavaraa ja me ollaan tosi ylpeitä että voidaan paikata tätä ongelmaa.
Särmä TST Lierihattu, M05 metsäkuvio Särmä TST Lierihattu, vihreä Särmä TST Lierihattu, musta
Särmä TST Lierihattu
Särmä TST Lierihattu
44.99 EUR
Puolustusvoimain M05 lierihattuun perustuva malli lisätyllä naamiolenkkinauhalla. Tämä seikkailuhattunakin tunnettu päähine on suht majuriturvallinen, jos semmoset asiat huolettaa. Sotilaskäytössä erinomaisen kenttäkelpoinen vaihtoehto melkein ympärivuotiseen käyttöön niille jotka eivät kypärää käytä.
Source WLPS juomarakko, 3L
Source WLPS juomarakko, 3L
37.99 EUR
Widepac Low Profile System - leveä ja matalaprofiilinen, yksinkertaisen nerokas rakkomalli joka on suunniteltu varta vasten repuissa ja taisteluliiveissä kannettavaksi. Ihan normaalisti sotakäyttöön tarkoitettua laatukamaa, tähän voit luottaa kovimmassakin menossa!
Loading...