Varustelekan Sotakirppis Vol.13, 18.5.2024

Onko kaappeihin kertynyt turhaa rojua ja rompetta tai haluatko löytää uusia reliikkejä seiniesi koristeeksi? Varustelekan Sotakirppis tarjoaa jälleen mahdollisuuden päästä vanhoista militaria- ja ulkoilutarvikkeista ja -vaatteista eroon sekä haalia uusia tilalle! Tervetuloa!

Aika ja paikka

  • Lauantaina 18.5.2024
  • Myyntipöydät ovat auki klo 10-17
  • Myymälä palvelee klo 10-19 ja Sotima klo 10-22
  • Osoite: Varusteleka, Hankasuontie 11 A, Helsinki
  • Tapahtumaan on vapaa pääsy
  • Osta myyntipaikka täältä

PYSÄKÖINTI

Sotakirppis valtaa normaalisti asiakaskäytössä olevan parkkihallimme, joten asiakkaita varten on pysäköintitilaa rakennuksen takapihalla (lastausalue, kaikki paikat), rakennuksen ylätasolla (Kalevala Korun paikat) sekä Hankasuontien varrella, josta löytyy viikonloppuisin tilaa arkipäiviä paremmin.

MITÄ SPESSUA ON TARJOLLA

Sotakirppis on ensisijaisesti kirppistapahtuma, jossa tavara vaihtaa omistajaa suoraan ensiseltä omistajalta seuraavalle. Parkkihalliin pykätään yhteensä 30 kirppispöytää, joissa asiakkaamme myyvät omia aarteitaan. Sen lisäksi tarjolla on seuraavaa.

Peevelin PASKA(basaari)

Tänne kasautuu henkilökunnan nurkkiin kertyneitä reliikkejä ja ties mitä ihanaa romua! Miksi? Noh, Lekan henkilökuntaan mahtuu aika paljon patologisia militariakeräilijöitä, ja heillä tulee ajoittain tarve rahoittaa olutharrastustaan myymällä romppeitansa pois. Paskabasaarissa käyvät maksutapoina Siirto, MobilePay sekä kylmä käteinen.

Megatunkio

Myymälässähän meillä on normaalistikin tunkio, johon yleensä heitetään pilkkahintaisia pikkuviallisia tuotteita, II-laatuisia kappaleita ja yksittäisiä outouksia, joita meidän laiskat tuotevelhot ei jaksa tuotteistaa intternettiin. Nyt ollaan kuiteski kerätty tätä tapahtumaa varten superturboplatinamegapaljon kaikkea tauhkaa ja ryönää tunkiolle, joten pengottavaa piisaa. Ja halvalla lähtee, joku nää ostaa kuitenki!

Gunpoint Helsinki

Sotakirppiksellä pääset myös tutustumaan naapurissa toimivaan Gunpoint Helsinkiin. Kyseessä on täyden palvelun sisäampumarata, jossa voi ampua kiväärillä ja pistoolilla. Gunpointin pisteellä pääset kokeilemaan Laser-ammuntaa.

Testaa pistooliammuntaa Gunpointin radalla:
Testaamaan pääset klo 10, 12 ja 14. Hinta: 15 € / 10 laukausta. Osoite: Hankasuontie 5.

Tutustu ammuntaan Gunpointin radalla:
Kello 11, 13, 15 ja 16 voit osallistua hiukan laajempiin tutustumisammuntoihin. 50 minuutin sessio sisältää turvallisuuskoulutuksen, ohjauksen, vakuutukset, kuulosuojaimet, suojalasit sekä 20 laukausta .22 kal pienoispistoolilla ja 10 laukausta 9 mm pistoolilla. Tarjoushinta 50 €/osallistuja (norm. 65 €). Seitsemän henkeä mahtuu kullekin vuorolle ja ilmoittautua voi esittelypisteellä tai radalla.

Tapahtumapäivän liittymistarjous:
Jäsenyys + 10 kerran sarjakortti (sis. ratavuoron,taulun ja aseen) 279€ (norm. 345€). Koskee vain uusia jäsenyyksiä.

Kalevala Korun Outlet on auki

Meidän yläkerrasta löydät Kalevara Korun Outlet myymälän, joka on tapahtumapäivänä avoinna kello 10-16. Myynnissä muun muassa hyvä valikoima Pidetty-kierrätyskoruja sekä arkistojen aarteita.

Kenkäesittelyt

Jos kaipaat ihan uutuuttaan kiiltävää kenkää, niin nyt on oikea aika poiketa myymälään, sillä paikalle saapuu Haixin, AKUn ja Lowan asiantuntijat esittelemään kenkiään. Jotain pientä ämpäriäkin on luultavasti luvassa.

Pubivisa

Kirppistelyn ja ostosten jälkeen kannattaa suunnata Sotimaan ja ottaa osa Sotakirppis-henkiseen pubivisaan (vinkki: tutustu kumppaneihin heidän pisteillään - saatat hyötyä siitä visassa). Visan voittajalle on tarjolla mainetta, kunniaa sekä 20€ lahjakortti Varustelekaan! Pubivisa alkaa Sotimassa kello 18.

RUOKA JA JUOMA

Mike's Diner logo

Paikalla jälleen Myyrmäen lahja maailmalle, Mike’s Diner. Luvassa liiallista kuolan eritystä aiheuttavia burgereita lisukkeineen.

Kuivalihakundi logo

Lisäksi pääset makustelemaan Kuivalihakundin tuotteita (Lue: ilmaisia maistiaisia!) ja myymälästä voit ostaa suosikkimakusi kotiin vietäväksi.

Sotilaskotiauto

Sotakirppiksellä palvelee myös ihka aito Sotku-auto täyttämässä kahvin- ja sokerinhimoisten kirppistelijöiden tarpeet. Tule nauttimaan herkuista ja heittämään hylsytarinoita!

Kaljaa!

Samalla vietetään epävirallisen virallisia Sotiman Terassin avajaisia. Suuntaa siis sisään joko myymälän tai takapihan terassin kautta ja vietä ansaittu lepohetki huurteisen äärellä.

Sotakirppiksien tunnelmaa

Peevelin paska basaari

Toukokuussa 2022 tuotteista kiinnostunutta väkeä oli mahdottomat määrät ja kauppa kävi hurjana heti päivän ensimmäisinä tunteina sekä Peevelin paskassa basaarissa että pöytäpaikan lunastaneilla kaupustelijoilla. Osa pöydistä myytiin tyhjäksi jo kahteentoista mennessä. Arvioiden mukaan päivän aikana kävijöitä oli 2000-3000.

Alla linkit kaikkiin Sotakirppis-tapahtumien kuvagallerioihin Varustelekan Facebook-sivulla.

Loading...