Varustelekan Sotakirppis Vol.10, 15.10.2022

Onko kaappeihin kertynyt turhaa rojua ja rompetta tai haluatko löytää uusia reliikkejä seiniesi koristeeksi? Varustelekan Sotakirppis tarjoaa mahdollisuuden päästä vanhoista militaria- ja ulkoilutarvikkeista ja -vaatteista eroon sekä haalia uusia tilalle! Syksyn Sotakirppis pidetään 15.10. tutulla paikalla Varustelekan parkkihallissa osoitteessa Hankasuontie 11 A. Tervetuloa!

Osta pöytäpaikka ja tule myymään kaapin pohjalle jääneet rojusi! Myyntipaikka oikeuttaa yhteen 210 x 70 cm kokoiseen pöytään Varustelekan katetussa parkkihallissa.

Aika ja paikka

  • Sotakirppis lauantaina 15.10.2022 klo 10:00 - 18:00
  • Varusteleka, Hankasuontie 11 A, Helsinki
  • Myymälä ja Sotima palvelevat klo 10:00-20:00
  • Tapahtumaan on vapaa pääsy
  • Tapahtumasivu Facebookissa

Pysäköinti

Tapahtuma valtaa normaalisti asiakaskäytössä olevan parkkihallimme, joten asiakkaita varten on pysäköintitilaa rakennuksen takapihalla (lastausalue, kaikki paikat), rakennuksen ylätasolla (Kalevala Korun paikat) sekä Hankasuontien varrella, joka arkisin on aika täysi mutta viikonloppuisin tilaa löytyy paremmin.

RUOKA JA JUOMA

Gorilla BBQ & Meat logo Kuivalihakundi logo
Paikalla on Gorilla BBQ & Meat tyydyttämässä kurnivia vatsoja! Kuivalihakundin tuotteita pääset tapahtumassa myös makustelemaan (Lue: ilmaisia maistiaisia!) ja myymälästä voit ostaa ihan kotiakin asti viemisiä. Jos meinaa tulla vilpo, niin lämmintä juotavaa ja kaljaa saa Sotimasta.

Mitä muuta on tarjolla

Vailla Vakinaista Asuntoa Ry tavarakeräys

17.10. vietetään Asunnottomien Yötä, ja me päätettiin ottaa tähän pieni varaslähtö. Vailla Vakinaista Asuntoa ry tulee Sotakirppikselle keräyspisteensä kanssa. Lisätietoa hyväksytyistä tavaroista tulee lähempänä tapahtumaa.

PEEVELIN PASKA(basaari)

Tänne kasautuu henkilökunnan nurkkiin kertyneitä reliikkejä ja ties mitä ihanaa romua! Miksi? Noh, Varustelekan henkilökuntaan mahtuu aika paljon patologisia militariakeräilijöitä ja heillä tulee ajoittain tarve rahoittaa olutharrastuksiansa myymällä romppeitansa pois. Paskabasaarissa käy maksutapoina Siirto, MobilePay sekä kylmä käteinen.

MEGATUNKIO

Myymälässähän meillä on normaalistikin Megatunkio, johon yleensä heitetään pilkkahintaisia pikkuviallisia tuotteita, II-laatuisia kappaleita ja yksittäisiä outouksia, joita meidän laiskat tuotevelhot ei jaksa tuotteistaa intternettiin. Nyt ollaan kuiteski kerätty tätä tapahtumaa varten erityisen paljon kaikkea tauhkaa ja ryönää tunkiolle, joten pengottavaa piisaa. Ja halvalla lähtee, joku nää ostaa kuitenki!

Edellisen Sotakirppiksen tunnelmaa

Peevelin paska basaari

Tuotteista kiinnostunutta väkeä oli mahdottomat määrät ja kauppa kävi hurjana heti päivän ensimmäisinä tunteina sekä Peevelin paskassa basaarissa että pöytäpaikan lunastaneilla kaupustelijoilla. Osa pöydistä myytiin tyhjäksi jo kahteentoista mennessä. Arvioiden mukaan päivän aikana kävijöitä oli 2000-3000. Katso Sotakirppis Vol. 9 kuvagalleria Facebookissa.

Aiempien Sotakirppiksien tunnelmaa

Loading...