Varustelekan Sotakirppis Vol.11, 13.5.2023

Onko kaappeihin kertynyt turhaa rojua ja rompetta tai haluatko löytää uusia reliikkejä seiniesi koristeeksi? Varustelekan Sotakirppis tarjoaa jälleen mahdollisuuden päästä vanhoista militaria- ja ulkoilutarvikkeista ja -vaatteista eroon sekä haalia uusia tilalle! Tervetuloa!

Aika ja paikka

PYSÄKÖINTI

Sotakirppis valtaa normaalisti asiakaskäytössä olevan parkkihallimme, joten asiakkaita varten on pysäköintitilaa rakennuksen takapihalla (lastausalue, kaikki paikat), rakennuksen ylätasolla (Kalevala Korun paikat) sekä Hankasuontien varrella, josta löytyy viikonloppuisin tilaa arkipäiviä paremmin.

MITÄ SPESSUA ON TARJOLLA

Peevelin PASKA(basaari)

Tänne kasautuu henkilökunnan nurkkiin kertyneitä reliikkejä ja ties mitä ihanaa romua! Miksi? Noh, Lekan henkilökuntaan mahtuu aika paljon patologisia militariakeräilijöitä, ja heillä tulee ajoittain tarve rahoittaa olutharrastustaan myymällä romppeitansa pois. Paskabasaarissa käyvät maksutapoina Siirto, MobilePay sekä kylmä käteinen.

Megatunkio

Myymälässähän meillä on normaalistikin tunkio, johon yleensä heitetään pilkkahintaisia pikkuviallisia tuotteita, II-laatuisia kappaleita ja yksittäisiä outouksia, joita meidän laiskat tuotevelhot ei jaksa tuotteistaa intternettiin. Nyt ollaan kuiteski kerätty tätä tapahtumaa varten superturboplatinamegapaljon kaikkea tauhkaa ja ryönää tunkiolle, joten pengottavaa piisaa. Ja halvalla lähtee, joku nää ostaa kuitenki!

Gunpoint Helsinki

Sotakirppiksellä pääset myös tutustumaan naapurissa toimivaan Gunpoint Helsinkiin. Kyseessä on täyden palvelun sisäampumarata, jossa voi ampua kiväärillä ja pistoolilla.

Firman esittelypisteellä voit hioa pistooliotettasi kuntoon bluegunilla ja kysyä lisää toiminnasta. Päivän aikana pääset myös testaamaan pistooli- ja kivääriammuntaa Gunpointin radallla klo 12,14 ja 16 hintaan 15 €/10 laukausta/jompikumpi ase tai 10 patia molemmilla pyssyillä 20 €.

Lisäksi klo 13, 15 ja 17 voit osallistua hiukan laajempiin tutustumisammuntoihin. 50 minuutin sessio sisältää turvallisuuskoulutuksen, ohjauksen, vakuutukset sekä 20 laukausta pienoispistoolilla ja 10 laukausta 9 mm pistoolilla. Tarjoushinta 50 €/osallistuja (norm. 65 e). Yhdeksän henkeä mahtuu kullekin vuorolle ja ilmoittautua voi esittelypisteellä tai radalla.

Jämän kaavojen jäljennyspiste

Jäljennyspisteellä voit jäljentää Jämän poistuvien tuotteiden kaavoja itse kotona ommeltavaksi. Tarjolla on hieman kaavapaperia, mutta kantsii varautua omalla paprulla, etenkin jos tulee vasta päivemmällä. Piste on sisällä myymälässä. Luhkan ja Blanket Shirtin kaavoja ei ole saatavilla.

RUOKA JA JUOMA

Gorilla BBQ & Meat logo Kuivalihakundi logo Blå Band logo

Paikalla on Gorilla BBQ & Meat tyydyttämässä kurnivia vatsoja! Lisäksi pääset makustelemaan Kuivalihakundin tuotteita (Lue: ilmaisia maistiaisia!) ja myymälästä voit ostaa suosikkimakusi kotiin vietäväksi.

Paikalla on myös Blå Band maistattamassa retkiruokia, niin tiedät, mitä ottaa matkaan kairaan.

Sotakirppiksellä palvelee myös ihka aito Sotku-auto täyttämässä kahvin- ja sokerinhimoisten kirppistelijöiden tarpeet. Tule nauttimaan herkuista ja heittämään hylsytarinoita!

Sotiman terassikauden avajaiset

Ei pidä unohtaa meidän ikiomaa baaria, Sotimaa, joka palvelee iltakahdeksaan asti. Tarjolla holitonta ja holillista juotavaa, kylmää ja lämmintä!

Sotakirppiksien tunnelmaa

Peevelin paska basaari

Toukokuussa 2022 tuotteista kiinnostunutta väkeä oli mahdottomat määrät ja kauppa kävi hurjana heti päivän ensimmäisinä tunteina sekä Peevelin paskassa basaarissa että pöytäpaikan lunastaneilla kaupustelijoilla. Osa pöydistä myytiin tyhjäksi jo kahteentoista mennessä. Arvioiden mukaan päivän aikana kävijöitä oli 2000-3000.

Alla linkit kaikkiin Sotakirppis-tapahtumien kuvagallerioihin Varustelekan Facebook-sivulla.

Loading...