Varustelekan Sotakirppis Vol. 4

Varustelekan Sotakirppis vol. 4

Varustelekan Sotakirppis vol. 4

Varustelekan Sotakirppis Vol. 4


30.11. pamahtaa ja Varusteleka levittää jälleen myyntitilansa varastohalliensa puolelle, missä asiakkaatkin pääsevät myymään ylijäämiänsä ja varusteita. Yrityksetkin ovat tervetulleita paikalle edustamaan tuotteitansa ja myymään. Tule sinäkin haistelemaan kutsuvasti tuoksuvaa militariaa ja öljyttyjä pyssyjä, sekä hypistelemään kaikenmaailman sotavehkeitä ja taktista nailonia!

UUTTA!Erikoistarjoukset

Sunnuntaina Sotakirppiksen ajan myymälässä ovat erikoistarjouksessa Alpina Tierra kalvomaiharit! Hinnasta lähtee vain tuona päivänä 20 % pois, eli normaalisti 139,99 € maksavat varsikengät lähtee nyt 111,99 € hintaan!

Muita Aika Hyviä tarjouksia on kakkoslaadun tummansiniset kipparitakit hintaan 29,99 € ja iso ylijäämäerä satunnaisia DPM-housuja hintaan 14,99 €. Nämä saatavilla vain paikanpäällä.

Myymälän sunnuntain aukiolot joulukuussa

Ooh, loppuvuodesta olemme auki myös sunnuntaisin! Palvelemme marraskuun viimeisestä sunnuntaista jouluaattoa edeltävään sunnuntaihin kello 1200-1800. Siis 30.11. sunnuntai, 7.12. sunnuntai, 14.12. sunnuntai, 21.12. sunnuntai. Noin muutenhan me ei olla sunnuntaisin auki. Katso lisätiedot myymälän aukioloajoista Myymälä-sivulta.

Warrior Coffee (soturin kahvibaari)

Kun väsymys iskee Sotakirppiksen kävijään niin kannattaa noutaa suomalaisen kahvipaahtimo Warrior Coffeen tiskiltä kuppi laadukasta mokkaa hintaan 1,50 €. Innokkaimmille kahviharrastajille on myynnissä kahvipapupusseja (340 g) Sotakirppiksen erikoishintaan 15 €. Keksejä tai pullaa ei ole, mutta tervetuloa maistamaan laatukahvia ja tarinoimaan kahvista!

Eerikin paska basaari

Paikalle tulevien kirpputorimyyjien joukossa on tälläkin kertaa perinteinen Eerikin isännöimä Varustelekan henkilökunnan kirpputori, joka tuttavallisemmin tunnetaan Eerikin paskana basaarina. Tule tekemään löytöjä!

Myymälän tunkiotuotteista -20 %

Myymälämme perällä on TUNKIO, josta löytyy tuotteita, jotka eivät ole esillä edes verkkokaupassamme: satunnaisia näytekappaleita ja muuta pientä hienoa ja huonoa, sekä mahdollisesti myös joitain pikkuvikaisia tuotteita. Kaikki lähtee jo entuudestaan suht hyvällä hinnalla, mutta lauantaina annamme näistä tuotteista lisäksi 20 % hinnanalennuksen kassalla!

Kuvia aikaisemmista kirpputoreista

Ensimmäisen Sotakirpputorin kuvat löydät Varustelekan Facebook-sivuilta:

Tässä myös pari kuvaa männävuosien Eeppisien Markkinalauantaiden henkilökunnan kirpputoreista, jotka tunnetaan myös Eerikin paskoina basaareina.


Kunnon hyvä valikoima maihareita ja saappaita.


Nopeat syövät parhaat kirppiskamat.

Haluatko myyjäksi?


Haluatko myyjäksi Sotakirppikseen? Osta paikkasi verkkokaupasta, mutta lue ensin alla oleva tiivis tietopaketti niin tiedät miten homma toimii!

Myyntipaikkavalikoima

Kuinka varaan paikan?

  1. Varataksesi paikan tulee sinun valita paikkatuotteet ostoskoriisi, valita toimitustavaksi nouto myymälästä ja maksutavaksi verkkopankkimaksu. Ennakkoon maksamalla varaat paikan itsellesi. Nettisivusofta ei osaa pakottaa verkkopankkimaksua ainoaksi maksutavaksi, joten ole tarkkana maksutavan kanssa - vain verkkopankissa ennakkoon maksetut varaukset hyväksytään.
  2. Sotakirppiksen myyntipöydät ja -paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä tämän kartan mukaisessa numerojärjestyksessä. Jos ostat ensimmäisen kulmapaikan, sinulle jaetaan myyntipaikka numero 1. Jos varaat useampia pöytiä, saat vierekkäiset pöydät. Paikkatoiveita voi esittää, mutta enkelikasvoinen myyntitirehtöörimme ei reagoi niihin. Jokainen myyjä sijoitetaan kullakin hetkellä ensimmäiselle ehdot täyttävälle paikalle!

Paikkoja saa varata enintään yhteensä kolme kappaletta.

Muista laittaa tilaukseen mahdollisimman tarkat yhteystiedot (erityisesti sähköposti!), jotta järjestäjämme voivat ottaa teihin yhteyttä paikastanne.

Kyselyt osoitteeseen: [email protected].

Mitä voit myydä?

Jotta tarjonta pysyy aiheeseen liittyvänä tulee myymiesi asioiden olla jotenkin militariaan, retkeilyyn, tai muuten vain Varustelekan henkeen sopivaa. Esimerkiksi armeijavaatteet ja -varusteet, erä- ja retkeilytarvikkeet, aseet (luvanvaraiset, deaktivoidut, replikat ja airsoftit ovat kaikki tervetulleita) ja kaikki näihin liittyvä jne. sopivat erinomaisesti tähän tapahtumaan.

Loading...