Varustelekan Sotakirppis Vol. 6

Varusteleka levittää jälleen myyntitilansa varastohalliensa puolelle, missä asiakkaatkin pääsevät myymään ylijäämiänsä ja varusteita. Yrityksetkin ovat tervetulleita paikalle edustamaan tuotteitansa ja myymään. Tule sinäkin haistelemaan kutsuvasti tuoksuvaa militariaa ja öljyttyjä pyssyjä, sekä hypistelemään kaikenmaailman sotavehkeitä ja taktista nailonia! Tradesoft Oy tulee myymälän eteen myymään tavaraa.

Ravintolapäivä

Lauantaina on myös Ravintolapäivä, ja tottakai meillä on jotain tarjottavaa! Lángos, ötökkäbaari, TukTuk Travellers, Kainuun Sotilasperinneseuran kenttäkanttiini, Helsinki Wildfoods, ja Bullet Mealin tyypit ovat mukana. Tapahtumassa anniskelualue! Mahdollisuus maistella Pyynikin käsityöläispanimon tuoteperhettä, johonka meidänkin omat tuotokset kuuluvat. Anniskelu on K-18.

#SOTAKIRPPIS

Haluutko tietää mitä kaikkea sotakirppis tarjoaa? Myyjät, ruoka-autot ja miks et vaikka sinä, käyttävät häshtägiä #sotakirppis Instagramissa. Tee löytöjä jo ennen tapahtumaa ja kipitä hakemaan ovien avauduttua. Nopeat syövät hitaat!

Kuvia aikaisemmista kirpputoreista

Ensimmäisen Sotakirpputorin kuvat löydät Varustelekan Facebook-sivuilta:

Tässä myös pari kuvaa meidän 4th of July-sotakirppiksesta:Haluatko myyjäksi?


Haluatko myyjäksi Sotakirppikseen? Osta paikkasi verkkokaupasta, mutta lue ensin alla oleva tiivis tietopaketti niin tiedät miten homma toimii!

Myyntipaikkavalikoima

Kuinka varaan paikan?

  1. Varataksesi paikan tulee sinun valita paikkatuotteet ostoskoriisi, valita toimitustavaksi nouto myymälästä ja maksutavaksi verkkopankkimaksu. Ennakkoon maksamalla varaat paikan itsellesi. Nettisivusofta ei osaa pakottaa verkkopankkimaksua ainoaksi maksutavaksi, joten ole tarkkana maksutavan kanssa - vain verkkopankissa ennakkoon maksetut varaukset hyväksytään.
  2. Sotakirppiksen myyntipöydät ja -paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä tämän kartan mukaisessa numerojärjestyksessä. Jos ostat ensimmäisen kulmapaikan, sinulle jaetaan myyntipaikka numero 1. Jos varaat useampia pöytiä, saat vierekkäiset pöydät. Paikkatoiveita voi esittää, mutta enkelikasvoinen myyntitirehtöörimme ei reagoi niihin. Jokainen myyjä sijoitetaan kullakin hetkellä ensimmäiselle ehdot täyttävälle paikalle!

Paikkoja saa varata enintään yhteensä kolme kappaletta.

Muista laittaa tilaukseen mahdollisimman tarkat yhteystiedot (erityisesti sähköposti!), jotta järjestäjämme voivat ottaa teihin yhteyttä paikastanne.

Kyselyt osoitteeseen: [email protected]< /a>.

Mitä voit myydä?

Jotta tarjonta pysyy aiheeseen liittyvänä tulee myymiesi asioiden olla jotenkin militariaan, retkeilyyn, tai muuten vain Varustelekan henkeen sopivaa. Esimerkiksi armeijavaatteet ja -varusteet, erä- ja retkeilytarvikkeet, aseet (luvanvaraiset, deaktivoidut, replikat ja airsoftit ovat kaikki tervetulleita) ja kaikki näihin liittyvä jne. sopivat erinomaisesti tähän tapahtumaan.

Loading...