Varustelekan Sotakirppis Vol. 8

Wanha kunnon Sotakirppis Paskabasaareineen tulee taas! Nyt on mahdollisuus kaivaa kaikki militaria- ja ulkoiluhenkiset vaatteet ja varusteet kaappien pohjalta ja tulla myymään ja ostamaan niitä Varustelekan tiluksille. Niille jotka eivät itse saavu myymään avautuu hyvä mahdollisuus löytää kaikenlaisia reliikkejä ja kamppeita hyvään hintaan. Jos meinaat tänä vuonna vierailla vain yhdellä kirpputorilla, on tämä sinun valintasi.

Aika ja paikka:

Pöytäpaikat

Osta myyntipöytä ja tule myymään kaappiesi sisältö! Tarjolla on 60 myyntipöytää. Kaikki myyntipöydät ovat keskenään samanlaisia 210 x 70 cm pöytiä ja järjestys jaetaan saapumisjärjestyksessä. Sijainti tulee olemaan Varustelekan myymälän katetulla asiakasparkkipaikalla. Vaikka katettu parkkihalli suojaakin sateelta, kannattaa varautua syyskuiseen säähän lämpötilojen osalta.

Pysäköinti

Tapahtuma valtaa normaalisti asiakaskäytössä olevan parkkihallimme, joten asiakkaita varten on pysäköintitilaa rakennuksen takapihalla (lastausalue, kaikki paikat), rakennuksen ylätasolla (Kalevala Korun paikat) sekä Hankasuontien varrella, joka arkisin on aika täysi mutta viikonloppuisin tilaa löytyy paremmin.

Mitä muuta on tarjolla:

KIERTO-tiski

Meillä on tää maailman paras kiertotalousjärjestelmä, josta kukaan ei ole kuullut. Ai sä oot kuullu vai? No hyvä, tuuhan sit kokeilemaan! Myymälän puolella nimittäin palvelee Sotakirppistapahtuman ajan KIERTO-tiski, jonne voit näppärästi palauttaa meiltä ostettuja kiertotaloustuotteita ja saada niistä 20-50% krediitteinä takas! Nämä krediitit voit sitten ryypätä Sotimas... eiku siis käyttää uusiin tarpeellisiin varusteisiin ja vaatteisiin meidän myymälässä.

PEEVELIN PASKA(basaari)

Tänne kasautuu henkilökunnan nurkkiin kertyneitä reliikkejä ja ties mitä ihanaa romua! Miksi? Noh, Varustelekan henkilökuntaan mahtuu aika paljon patologisia militariakeräilijöitä ja heillä tulee ajoittain tarve rahoittaa olutharrastuksiansa myymällä romppeitansa pois.

Gorilla BBQ & Meat

Paikalla Gorilla BBQ & Meatin ruokakoju, josta saa uskomattoman kovaa mättöä rahaa vastaan. Nälkä kyllä lähtee näillä vaikka tulisit koko päiväksi hengailemaan.

Megatunkio

Myymälässähän meillä on normaalistikin Megatunkio, johon yleensä heitetään pilkkahintaisia pikkuviallisia tuotteita, II-laatuisia kappaleita ja yksittäisiö outouksia, joita meidän laiskat tuotevelhot ei jaksa tuotteistaa intternettiin. Nyt ollaan kuiteski kerätty tätä tapahtumaa varten erityisen paljon kaikkea tauhkaa ja ryönää tunkiolle, joten pengottavaa piisaa. Ja halvalla lähtee, joku nää ostaa kuitenki!

Sotima

Ei pidä unohtaa meidän ikiomaa baaria, Sotimaa, jo palvelee normaalisti koko tapahtuman ajan. Ja terassikin on auki! Herran jestas, mikä sun tekosyysi on olla tulematta. Ja ne Kierto-krediitit voi siis ihan oikeasti käyttää tänne, ei ollu vitsi.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Aiempien Sotakirppiksien tunnelmaa:

Tervetuloa!

Loading...