Varustelekan Sotakirppis Vol.9, 7.5.2022

Wanha kunnon Sotakirppis Paskabasaareineen tulee taas! Nyt on mahdollisuus kaivaa kaikki militaria- ja ulkoiluhenkiset vaatteet ja varusteet kaappien pohjalta ja tulla myymään ja ostamaan niitä Varustelekan tiluksille. Niille jotka eivät itse saavu myymään avautuu hyvä mahdollisuus löytää kaikenlaisia reliikkejä ja kamppeita hyvään hintaan. Jos meinaat tänä vuonna vierailla vain yhdellä kirpputorilla, on tämä sinun valintasi.

Aika ja paikka

Pöytäpaikat

Osta myyntipöytä ja tule myymään kaappiesi sisältö! Tarjolla on 50 myyntipöytää. Kaikki myyntipöydät ovat keskenään samanlaisia 210 x 70 cm pöytiä ja järjestys jaetaan saapumisjärjestyksessä. Sijainti tulee olemaan Varustelekan myymälän katetulla asiakasparkkipaikalla. Vaikka katettu parkkihalli suojaakin sateelta, kannattaa varautua toukokuiseen säähän lämpötilojen osalta.

Pysäköinti

Tapahtuma valtaa normaalisti asiakaskäytössä olevan parkkihallimme, joten asiakkaita varten on pysäköintitilaa rakennuksen takapihalla (lastausalue, kaikki paikat), rakennuksen ylätasolla (Kalevala Korun paikat) sekä Hankasuontien varrella, joka arkisin on aika täysi mutta viikonloppuisin tilaa löytyy paremmin.

Sotiman terassikauden avajaiset

Jotta saadaan kunnon megahulabaloot, niin samaan syssyyn pidetään myös Sotiman terassikauden avajaiset! Nyt kaljaa voi nauttia myös keväisen auringon alla takapihan terassilla sekä tapahtuman aikana anniskelualueella parkkihallissa. Sotima palvelee janoista kansaa klo 10-20. Eli kun turhat rojut on myyty pois, niin tuotot voi muuttaa kaljaksi. Aivan kuin pistäis rahaa pankkiin! Kierto-krediitit voi myös ihan oikeasti käyttää tänne, ei ollu vitsi.

Tarjolla lisäksi

Sotakirppis x AutaUkrainaa.fi

Sotakirppiksen yhteydessä järjestetään myös tarvikekeräys Ukrainan vastarinnan tukemiseksi klo 10-18 Auta Ukrainaa -palvelun kautta.

Vastaan otetaan majoitus-, ensiapu- ja suojaustarvikkeita sekä elektroniikkaa. Ruokaa ja vaatteita ei siis kerätä tällä kertaa, pelkästään taistelua tukevaa materiaalia. Tsekkaa tiedotteesta, mitä voit tuoda keräykseen ja miten voit auttaa, jos et pääse paikalle.

Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa toimittaa kerätyt tarvikkeet eteenpäin sinne, missä niitä eniten tarvitaan omia luotettavia kanaviaan pitkin. Kiireisimmät tarvikkeet lähtevät eteenpäin jo seuraavana päivänä.

KIERTO-tiski

Meillä on tää maailman paras kiertotalousjärjestelmä, josta kukaan ei ole kuullut. Ai sä oot kuullu vai? No hyvä, tuuhan sit kokeilemaan! Myymälän puolella nimittäin palvelee Sotakirppistapahtuman ajan KIERTO-tiski, jonne voit näppärästi palauttaa meiltä ostettuja kiertotaloustuotteita ja saada niistä 20-50% krediitteinä takas! Nämä krediitit voit sitten ryypätä Sotimas... eiku siis käyttää uusiin tarpeellisiin varusteisiin ja vaatteisiin meidän myymälässä.

PEEVELIN PASKA(basaari)

Tänne kasautuu henkilökunnan nurkkiin kertyneitä reliikkejä ja ties mitä ihanaa romua! Miksi? Noh, Varustelekan henkilökuntaan mahtuu aika paljon patologisia militariakeräilijöitä ja heillä tulee ajoittain tarve rahoittaa olutharrastuksiansa myymällä romppeitansa pois. Paskabasaarissa käy maksutapoina Siirto, MobilePay sekä kylmä käteinen.

Ruoka ja juoma

Paikalla on Gorilla BBQ & Meat tyydyttämässä kurnivia vatsoja! Kuivalihakundin tuotteita pääset tapahtumassa myös makustelemaan (Lue: ilmaisia maistiaisia!) ja myymälästä voit ostaa ihan kotiakin asti viemisiä. Jos meinaa tulla vilpo, niin lämmintä juotavaa ja kaljaa (!) saa myös parkkihallin puolelta.

Tunkio

Myymälässähän meillä on normaalistikin tunkio, johon yleensä heitetään pilkkahintaisia pikkuviallisia tuotteita, II-laatuisia kappaleita ja yksittäisiä outouksia, joita meidän laiskat tuotevelhot ei jaksa tuotteistaa intternettiin. Nyt ollaan kuiteski kerätty tätä tapahtumaa varten erityisen paljon kaikkea tauhkaa ja ryönää tunkiolle, joten pengottavaa piisaa. Ja halvalla lähtee, joku nää ostaa kuitenki!

Aiempien Sotakirppiksien tunnelmaa:

Tervetuloa!

Loading...