Hyvää joulua 2038!

No nyt se alkaa, nimittäin joulun odotus!

Kaupalliset toimijat aloittavat jouluhössötyksen vuosi vuodelta pari päivää aiemmin, vähän kuten lumentulo viivästyy vuosi vuodelta ja kesät muuttuvat lämpimämmiksi. Onko jotain meneillään? No selvästikin, ja me päätettiin ottaa asiassa harppauksia muiden edelle.

Lineaariset muutokset ovat mielestämme amatöörien neppailua vähän kuten 5,56-milliset rynkyt, joten laitoimme laskentahatut päähän ja lumipallon liikkeelle: tästä eteenpäin aloitamme joulumarkkinoinnin ennakolta Fibonaccin lukujonon mukaisesti. Yleissivistyksen nimissä kerrottakoon, että Fibonacci-Saksassa marssittiin tahdissa näin: "Eins, Eins, Zwei, Drei, Fünf, Acht, Dreizehn…"

Laskelmiemme mukaan vuoden 2038 joulun odotus piti aloittaa 10 946 päivää etuajassa, joten nyt on korkea aika kaivaa kulkuset esiin ja menköön vuosi 2018 tässä samalla. Pitäiskö tulevaan varautua ostamalla shortsit ja aurinkorasvaa vai täydentää säilyketölkit, patruunat ja saunasokeri, sitä emme tässä kohtaa osaa ennustaa. Paras kuitenkin pitää magnumit aina valmiina.

Tuoteryhmät  
Suodattimet  

Väri
Vihreä
Musta
Punainen
Sininen
Harmaa
Oranssi

Tuotetyyppi
Ylijäämä
Muut merkit
Omat merkit

Valmistaja
Särmä
Scho-ka-kola
Suomi
Italia
Ukkomatti
Kaikki
Loading...