Kesäretkeily

Varustelekassa olemme monikäyttöisyyden ystäviä. Saat usein säästettyä rahaa ja vähennettyä kantamustesi painoa, kun mietit ostoksesi tarkkaan ja yksi esine palvelee useampaa käyttötarkoitusta retken aikana. Päiväretkelle on hyvin helppo lähteä kun sopivia varusteita löytyy arjesta! ...

Näytä koko ryhmäkuvaus
Kaikki

Varustelekassa olemme monikäyttöisyyden ystäviä. Saat usein säästettyä rahaa ja vähennettyä kantamustesi painoa, kun mietit ostoksesi tarkkaan ja yksi esine palvelee useampaa käyttötarkoitusta retken aikana. Päiväretkelle on hyvin helppo lähteä kun sopivia varusteita löytyy arjesta!

Toinen tärkeä kriteeri meille on toimintavarmuus ja helppokäyttöisyys, eli sanalla sanoen kenttäkelpoisuus. Retkeilijän ei kannata rasittaa itseään monimutkaisilla härpättimillä tai kertakäyttöroskalla. Jo puukolla, Paracordilla ja erätaidoilla pääsee pitkälle.

Kesäajan haasteet liittyvät etenkin kuumuuteen (nesteytys!) ja hyönteisiin. Suosittelemme kantamaan enemmän vettä kuin luulet tarvitsevasi, ötököiden osalta jokainen tekee mitä tarpeelliseksi katsoo.

Mikään ei voita nuotialla tehtyä ruokaa!

Loading...