Kielletyt tuotteet

Täältä niitä nyt saa! Kaikkea, mitä veisbook ja/tai guugel eivät halua sinun saavan käsiisi! Näytä koko ryhmäkuvaus

Täältä niitä nyt saa! Kaikkea, mitä veisbook ja/tai guugel eivät halua sinun saavan käsiisi!

Meidän myymämme kädessä pidettävät terävät kapineet hyvällä kahvalla eivät ole mitään ihmisenmurhaamispiikkejä tai pohjanmaalaisten välienselvittelyvälineitä, vaan ihka oikeita työkaluja esimerkiksi niinkin vaaralliseen touhuun kuin puiden kurmoottamiseen ja vuolemiseen. Joillakin pystyy jopa kääntämään ruuveja tai viilaamaan kynsiä, mutta huhut kertovat joidenkin viilanneen myös hampaitaan luvattoman teräviksi.

Kauppaamamme romurauta puolestaan saattaa näyttää tosi pelottavalta, mutta lähempää tarkasteltuna onkin ihan lempeätä, tai ainakin toimimatonta ja käytännössä mahdotonta muuttaa toimivaksi ilman ammattitaitoa ja oikeita välineitä, joiden omistaja muutenkin pystyisi helpommin loihtimaan omat tulikeppinsä vaikka raakateräsklöntistä. Sulattamoon joutaisivat nämä meidän kapineemme.

Ja mitenkä sitten se juomapuoli? Joo, meillä tätä vaarallista tulilientä on hyllyt pullollaan, alkoholokausti vain odottaa tapahtumistaan jos joku saisi tietää että täältä sitä maljaa nyt saa. Hyi, ostakaa mielummin jotain terveellistä ja lapsille sopivaa, kuten energiajuomaa (ei saa meiltä).

Loading...