Kylmäkontrolli: Kaikki jäätyy

No mitä hittoa, miksi elintoiminnot alkavat hiipua ja olo on muutenkin kuin perinteisessä juhannussäässä, vaikka alla on parasta Särmä-brändin merinovillaa? Ehkä siksi, että alusvaatetuksen päälle kannattaa pukea sopiva lämmin välikerros ja tämän päälle asiaankuuluva säänkestävä ja lämmin takki, jolloin elämisen mahdollisuudet moninkertaistuvat. Tästä ryhmästä löytyy tähän hyviä vaihtoehtoja. Näytä koko ryhmäkuvaus

No mitä hittoa, miksi elintoiminnot alkavat hiipua ja olo on muutenkin kuin perinteisessä juhannussäässä, vaikka alla on parasta Särmä-brändin merinovillaa? Ehkä siksi, että alusvaatetuksen päälle kannattaa pukea sopiva lämmin välikerros ja tämän päälle asiaankuuluva säänkestävä ja lämmin takki, jolloin elämisen mahdollisuudet moninkertaistuvat. Tästä ryhmästä löytyy tähän hyviä vaihtoehtoja.

Päällimmäisenä lämmintä

Pukeutuminen on tietenkin kokonaisvaltainen juttu, mutta säänkestävien päällysvaatteiden merkitystä ei voi liikaa korostaa. Tänä päivänä sää muuttuu niin rajusti ja niin usein, että mitään yleispätevää ohjetta on mahdoton antaa. Mutta kun takki on tuulenpitävä ja vettähylkivä, niin ei mennä syksyn, kevään eikä etelän talven keleissä kovin pieleen. Ja kuivemmalla lumikelillä voi sitten sivuuttaa sen vedenpitävyyden ja pistää kaikki paukut lämpöön.

Saisko olla armeijaylijäämää

Jos kaipaat erittäin lompakkoystävällistä päälliskerrosta, mutta et halua sortua lapsityövoimalla nyrkkipajoissa tehtyyn kertakäyttöpaskaan, käväisepä katsomassa meidän armeijaylijäämäpuolta. Siellä on kestävää laatutavaraa todella järkevään hintaan, aika usein myös kylmään ja märkään sopivaa kampetta. Tässä osastossa kannattaa vierailla säännöllisesti, sillä monesti näitä tulee aika pieninä erinä ja varsinkin isoja kokoja on rajallisesti. Ja isot koot lähtee aina ensimmäisenä.

Kerrospukeutuminen on se juttu

Jos idea kerrospukeutumisesta alkaa kiinnostaa, muttet tiedä siitä paljoa enempää kuin että vaatetta menee päällekkäin, niin käypä tutustumassa tähän meidän laajaan kerrospukeutumisartikkeliin.

Loading...