Kylmäkontrolli: Pää jäätyy

Paleleminen on pitkälti pääasia. Kun pää jäätyy, niin viluttaa ja vituttaa. Tästä ryhmästä löydät Varustelekan ratkaisuja pään lämmikkeeksi. Jos et jaksa lukea loppuun saakkka vaan kaipaat oikotietä onneen, niin vastaus on tietenkin merinovillapipo. Mutta sitäkin lämpimämpi löytyy, joten kantsii lukea sinne loppuun saakka. Näytä koko ryhmäkuvaus

Paleleminen on pitkälti pääasia. Kun pää jäätyy, niin viluttaa ja vituttaa. Tästä ryhmästä löydät Varustelekan ratkaisuja pään lämmikkeeksi. Jos et jaksa lukea loppuun saakkka vaan kaipaat oikotietä onneen, niin vastaus on tietenkin merinovillapipo. Mutta sitäkin lämpimämpi löytyy, joten kantsii lukea sinne loppuun saakka.

Pipot

Kultaisella kasariajalla pipoa ei saanut pitää päässä, kun se oli kuulemma noloa. Sitten muoti vinksahti sellaiseksi, että pipoa piti pitää päässä kesät ja talvet, sisällä ja ulkona. Unohda omituiset muotioikut ja pistä myssy päähän, kun on kylmä ja ota se pois kun on hiki. Helppoa, eikö totta. Merinopipo on pipojen kuningas, mutta keisari on sitten sitäkin lämpimämpi alpakkapipo. Meillä on myös edullisia ylijäämäpipoja, mitkä nekin lämmittää kivasti.

Karvahatut

Eikö pipo ole tarpeeksi arvokas asuste? Valitse sitten vanha kunnon karvareuhka, sellaista käytti myös koko Neuvostoliiton johto ja Suomen armeija. Arvovaltaa uhkuvampi kotsa on ainoastaan vielä isompi karvahattu. Karvahattuja meillä on lähinnä ylijäämänä, joten toisinaan niitä on ja toisinaan ei ole.

Lämmikettä naamalle

Jos ei ole muhkeaa hipsteripartaa, niin posket jäätyy helposti. Vetäise päähän kypärähuppu, niin vilu vähenee. Bonuksena näytät mystiseltä ninjalta.

Äläkä unohda kaulaa

Vaikka päässä olisi miten paksu hattu hyvänsä, niin vilu ujuttaa kalsat kalmankouransa kaulallesi ja puristaa sinusta elämänilon ulos, jos kaula on paljaana. Siksi tsekkaa myös meidän huivit ja kaulurit.

Kerrospukeutuminen on se juttu

Jos kinnostut kerrospukeutumisesta, muttet tiedä siitä paljoa enempää kuin että vaatetta menee päällekkäin, niin käypä tutustumassa tähän meidän laajaan kerrospukeutumisartikkeliin.

Loading...