Kylmäkontrolli

Talvikautena kantsii ottaa pukeutumistilanne hallintaan hyvissä ajoin ennen säiden armoille lähtöä, tai taistelijalle käy helposti kuten saksalaisille Venäjän valloituksessa (niille jotka eivät tiedä: ei mennyt hyvin, millään kerralla). Näytä koko ryhmäkuvaus

Talvikautena kantsii ottaa pukeutumistilanne hallintaan hyvissä ajoin ennen säiden armoille lähtöä, tai taistelijalle käy helposti kuten saksalaisille Venäjän valloituksessa (niille jotka eivät tiedä: ei mennyt hyvin, millään kerralla).

Kuolenko jos en kerrospukeudu kuin maatuska!

Kerrospukeutuminen on sinänsä tosi hyvä idea, mutta joissain tapauksissa sitä ei tarvitse ihan kovin fanaattisesti ajatella. Esimerkiksi arkitohottamisessa pärjää usein aika hyvin vähäisellä määrällä kerroksia, joiden pukeminen ja riisuminen on helppoa, etenkin kun olet kuitenkin illan päätteeksi taas kotona.

Kun lähdetään pitemmäksi aikaa ulos, kannattaa harkita tarkasti millä itsensä laittaa pramiaksi ja muistaa suojata ääreisulokkeensa. Suosittelemme kerroksia!

Joka tapauksessa parhaat alusvaatteet ovat merinovillaa tai vähintäänkin muita kosteutta siirtäviä materiaaleja. Kun tämän sisäistää, ollaan jo lähdetty oikealle reitille.

Loading...