Lahjaideoita Erä-Jormalle ja -Irmalle

Etsitkö lahjaa eräjormalle tai -irmalle? Tässä olisi Varustelekan laatimat lahjaideat eräilijöille, metsästäjille ja luonnonystäville. Mikään ei lämmitä eräilijän mieltä niin paljon kuin lämmin kerrasto tai uudet eräilyvarusteet. Laadukkaat eräilysukat ovat vaihtoehdoista kenties se varmin, varsinkin kun sukkien koko täsmää kolmelle eri kengänkoolle, osuu valinta mitä todennäköisimmin oikeaan. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Etsitkö lahjaa eräjormalle tai -irmalle? Tässä olisi Varustelekan laatimat lahjaideat eräilijöille, metsästäjille ja luonnonystäville. Mikään ei lämmitä eräilijän mieltä niin paljon kuin lämmin kerrasto tai uudet eräilyvarusteet. Laadukkaat eräilysukat ovat vaihtoehdoista kenties se varmin, varsinkin kun sukkien koko täsmää kolmelle eri kengänkoolle, osuu valinta mitä todennäköisimmin oikeaan.

Erämiehelle lahjan hankkiminen voi olla hankalaa, koska yleensä kunnon eräjormilla tuppaa olemaan jo kaikenlaista peliä ja vehjettä metsälle. Jos sukkia ja vaatteita pursuaa jo ulos kaapeista niin oiva lahja luonnonystävälle olisi esimerkiksi Terävä-puukko. Monilta eräilijöiltä saattaa jo peruskokoinen jääkäripuukko löytyä, mutta tarpeen mukaan kaveriksi löytyisi vähän järeämpi hiiliteräksinen Skrama tai vastaavasti pieneen näpertelyyn sopiva Mini-Skrama.

Lahja metsästäjälle tai eräilijälle voi tulla myös kotiin, koska yleensähän luonnonystävien harrastukset näkyvät jokseenkin myös kotona. Maastosta ja sen kuvioinnista voi muistuttaa vaikkapa M05 lumikuvioinen pussilakanasetti. Myös sopiva tasku- tai otsalamppu soveltuu mainiosti maastoon, sekä kotikäyttöön.

Lahjakortti Varustelekaan

Jos tämänkin luettuasi valinta tuntuu edelleen vaikealta niin voit valita helpoimman tien ja ostaa erämiehelle lahjaksi Varustelekan lahjakortin. Voit valita summan, jonka haluat lahjakortille tallettaa ja silloin lahjan vastaanottaja saa itse tilata tai noutaa myymälästämme haluamansa varusteet.

Loading...