Lahjaideoita koirille

Siitä ei pääse mihinkään, että koira on ihmisen paras ystävä ja olisi sittenkin, vaikka dinosaurukset vielä vaeltaisi maan päällä. Koska koirien vuodet ovat ihmisen vuosia monin verroin pidemmät, niin koiran syntymäpäivä on sellainen juhla, johon on syytä pistää riittävästi paukkuja. Jos lahja koiralle tuottaa päänkivistystä, niin ällös huoli. Me on kerätty tähän ryhmään joitakin sopivia lahjaideoita perheen karvaisimmille kavereille. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Siitä ei pääse mihinkään, että koira on ihmisen paras ystävä ja olisi sittenkin, vaikka dinosaurukset vielä vaeltaisi maan päällä. Koska koirien vuodet ovat ihmisen vuosia monin verroin pidemmät, niin koiran syntymäpäivä on sellainen juhla, johon on syytä pistää riittävästi paukkuja. Jos lahja koiralle tuottaa päänkivistystä, niin ällös huoli. Me on kerätty tähän ryhmään joitakin sopivia lahjaideoita perheen karvaisimmille kavereille.

Koiralle voi toki ostaa herkkuja, leluja ja timanttikoristeisia hihnoja, mutta eniten koira kaipaa yhdessäoloa laumansa kanssa ja aktiivista ulkona touhuamista. Joten kun hankit itsellesi kivat joka sään ulkoilukamppeet niin siinä yhdistyy kätevästi paras lahja koiralle sekä itsellesi.

  • Kun sinulla on kunnolliset ulkoiluvaatteet, niin lenkki koiranilmallakaan ei tunnu niin kurjalta idealta. Tsekkaa esimerkiksi meidän Särmä-tuotemerkki. Särmä-tuotteet on laadukkaita ja niiden yksityiskohdat on mietitty käytön kannalta fiksuiksi. Tavaraa löytyy niin arkiseen kaupunkiliikuntaan kuin metsässä samoiluunkin. Ja hinta-laatusuhde on takuulla kohdallaan.
  • Laadukkaat kengät on hyvä olla jalassa koiralenkeillä. Varsinkin jos yhteinen laatuaika suuntautuu metsiin. Meiltä löytyy kalvollisia ja kalvottomia vaihtoehtoja niin kaupunkiin kuin korpeen.
  • Hyvät merinovillaiset alusvaatteet ja sukat kannattaa olla päällä varsinkin pidemmillä lenkeillä. Merinovilla on miellyttävää päällä, eikä rupea haisemaan kovin helposti. Tuulettamisella pärjää pitkään.
  • Mukana kannattaa olla myös sopiva otsalamppu tai taskulamppu, mielellään säädettävällä valoteholla. Koira näkee pimeässä, mutta sinä et, joten varustaudu sen mukaan.

Varustelekan lahjakortti

Jos mielessä on ennemminkin lahja koiranomistajalle, ja olet itse vaikkapa kissaihmisiä, niin helpoin lahjaidea on tietysti Varustelekan lahjakortti. Tällaisella läpyskällä hoituu ystävänpäivälahjat, synttärilahjat, joululahjat ja kaikki muutkin lahjat oikein kätevästi. Koirallinen läheisesi voi sitten shoppailla sopivat jutut ihan itse.

Loading...