Lahjaideoita lapsille

Lahjojen antaminen lapselle on hienoa, kun siinä pääsee kokemaan sitä aidointa lahjan antamisen riemua. Varustelekassa on tätä nykyä töissä paljon isiä ja äitejä, joten meidän lastevaatevalikoimakin on sitä kautta kasvanut. Ja nää on siitä kivoja, ettei ne ole niitä perinteisiä pastellisävyjä, joita lähes kaikki muut tyrkyttää. Me kerättiin tähän ryhmään kätevästi näitä meidän ja teidän lapsille sopivia joululahjoja ja synttärilahjoja. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Lahjojen antaminen lapselle on hienoa, kun siinä pääsee kokemaan sitä aidointa lahjan antamisen riemua. Varustelekassa on tätä nykyä töissä paljon isiä ja äitejä, joten meidän lastevaatevalikoimakin on sitä kautta kasvanut. Ja nää on siitä kivoja, ettei ne ole niitä perinteisiä pastellisävyjä, joita lähes kaikki muut tyrkyttää. Me kerättiin tähän ryhmään kätevästi näitä meidän ja teidän lapsille sopivia joululahjoja ja synttärilahjoja.

Psst. Jos maastokuviot ei ole sun juttu, niin lumikuvio menee myös kivana lehmäkuviona! Ja kukaan ei voi vihata lehmiä, kun ne on tosi symppiksiä.

Myös kovia paketteja

Jos pehmeät paketit saa teillä nuivan vastaanoton, niin on meillä toki myös paljon muutakin. Jos kultamussukka tykkää touhuta pihalla hämärän aikaan (ja olis parempi tykätä, kun puolet vuodesta on sysipimeää), niin a otsalamppu tai taskulamppu vois olla mieluinen lahja. Ja jos tykkäätte käydä yhdessä retkellä, kalassa tai metsällä, niin meiltä löytyy eri osastoista paljon kaikenlaista myös pienille eränkävijöille.

Entäpä armeijaylijäämä?

Toiset tytöt ja pojat ovat tosi kiinnostuneita sotajutuista. Jos teilläkin on sellainen, ei sitä kantsi psykologille kiikuttaa. Tsekkaa surutta vaan meidän a armeijaylijäämä. Valikoima vaihtuu aika usein, ja joskus siellä voi olla myös jotain lapsille sopivaa.

Varustelekan lahjakortti

Mikäli olet hankkimassa lahjaa tuttavaperheen lapselle, etkä oikein keksi, mikä olisi se paras vaihtoehto, niin yksi varteenotettava voisi olla tietysti Varustelekan lahjakortti. Tällaisella läpyskällä hoituu nimipäivälahjat, synttärilahjat, joululahjat ja kaikki muutkin lahjat oikein kätevästi. Sen kun keksit sopivan summan. Ystäväsi voi sitten valita lapselle juuri sopivan lahjan. Menee värit ja koot kohdalleen.

Loading...