Lahjaideoita toheloille

Kaikki tuntevat sen tyypin, jolle aina sattuu ja tapahtuu. Kun hän ryhtyy remonttipuuhiin, niin vasara lipsahtaa sormeen. Kokatessa vedetään käteen huolella. Keittiöveitsellä pääasiallisesti. Ja muuttopuuhissa nyrjähtää milloin nilkka, milloin puolison hermot. Äläkä edes muistele, mitä tapahtuu, kun esiin otetaan kovaa mökää pitäviä koneita tai kivutaan korkeuksiin. Tohelokin on kuitenkin ystävä, puoliso, isä taikka äiti. Ja hänkin ansaitsee lahjoja, kun onhan se kuitenkin hyvä tyyppi. Näytä koko ryhmäkuvaus

Kaikki tuntevat sen tyypin, jolle aina sattuu ja tapahtuu. Kun hän ryhtyy remonttipuuhiin, niin vasara lipsahtaa sormeen. Kokatessa vedetään käteen huolella. Keittiöveitsellä pääasiallisesti. Ja muuttopuuhissa nyrjähtää milloin nilkka, milloin puolison hermot. Äläkä edes muistele, mitä tapahtuu, kun esiin otetaan kovaa mökää pitäviä koneita tai kivutaan korkeuksiin. Tohelokin on kuitenkin ystävä, puoliso, isä taikka äiti. Ja hänkin ansaitsee lahjoja, kun onhan se kuitenkin hyvä tyyppi.

Keräsimme tähän ryhmään oivia joululahjaideoita, syntymäpäivälahjavinkkejä ja ideoita muihinkin merkkkipäiviin näille vauhtiveikoille, joiden parissa aika ei ainakaan käy pitkäksi. Jos sopivaa ei löydy, niin tsekkaa myös meidän muu valikoima.

Hauskaa ja hyödyllistä

Hyvä lahja voi olla yhtä aikaa hiukan humoristinen, mutta samalla hyödyllinen. Mitä siis antaa kaverille, joka hajottaa itsensä ja kaiken mihin koskee. Ensiputarvikkeet, teippi ja kaikki muu vehkeiden korjaamiseen tarvittava kampe ovat erittäin hyviä vaihtoehtoja. Samalla se on hellä huomautus siitä, että kaikkea ei tarvitse tehdä sata lasissa.

Pehmeitä paketteja

Jos et tohdi lähteä testaamaan kaverin huumorintajua, niin on toki muitakin sopivia ideoita. Kunhan et tosin herran tähden ainakaan anna uusia sähkötyökaluja eikä varsinkaan viinaa, jollet halua viedä katastrofia aivan uudelle tasolle. Parempi pysytellä pehmoisissa paketeissa. Tsekkaa esimerkiksi meidän Särmä-brändin tuotteet. Sieltä löytyy vaatetta myös vähemmän vaarallisiin kuvioihin. Laatu on hyvää, ja hintakin on varsin mukava.

Varustelekan lahjakortti

Toki jos haluat pelata varman päälle, niin helpoin lahjaidea on tietysti Varustelekan lahjakortti. Tälläisellä läpyskällä hoituu ystävänpäivälahjat, synttärilahjat, joululahjat ja kaikki muutkin lahjat oikein kätevästi. Eikä mene koko, väri, eikä huumorintaju ainakaan vituralleen.

Loading...