Liikuntavaatteet ja -varusteet

Oletko päättänyt pistää itsesi kuntoon vaikka väkisin, muttei tee mieli täräyttää koko palkkaa sileäksi trendikkäisiin treenivaatteisiin? Varsinkaan, kun ei ole vielä varmuutta siitä, että jumppavillitys on pysyvää sorttia. Ällös huoli! Varustelekasta saattaa löytyä kukkarolle kivemmat jumppavehkeet. Me kerättiin kaikki verkkarit, urheilushortsit, lenkkarit ja muut urheiluvarusteet tähän ryhmään, niin ei tule jo hiki niitä haeskellessa. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Oletko päättänyt pistää itsesi kuntoon vaikka väkisin, muttei tee mieli täräyttää koko palkkaa sileäksi trendikkäisiin treenivaatteisiin? Varsinkaan, kun ei ole vielä varmuutta siitä, että jumppavillitys on pysyvää sorttia. Ällös huoli! Varustelekasta saattaa löytyä kukkarolle kivemmat jumppavehkeet. Me kerättiin kaikki verkkarit, urheilushortsit, lenkkarit ja muut urheiluvarusteet tähän ryhmään, niin ei tule jo hiki niitä haeskellessa.

Koska kaiken maailman rutot on tehnyt ryhmäliikunnasta haastavaa, niin on viisainta painua yksin metsään kantamaan murkuloita tai suolle hiihtämään. Siellä ei ole liian kanssa ruttozombeja eikä ikäviä ihmisiä. Tän tarkempia kuntoiluohjeita me ei tänne aleta laittamaan. Muutama ohje parempaan elämään voidaan antaa: koeta tehdä sopivilla vaatteilla ja maltillisella rasitustasolla kuntoilusta edes “ihan kivaa”, jotta into ei laannu heti. Käy kans joskus oluella, vaikka Sotimassa.

Armeijaylijäämää salille ja pururadalle

Armeijassa urheillaan paljon. Eikä se ole mitään pikkusievää peilin edessä pyllistelyä, vaan vanhaa kunnon hikijumppaa. Sotavoimien treenikamppeet eivät vaihdu sesongin mukaan, vaan samaa hyväksi havaittua mallia käytetään pitkään. Meille tulee aika ajoin eri asevoimien urheiluvaatteita ja -varusteita. Vaikkei nämä nyt viimeisimmän muodin ilmentymiä olekaan, niin laadukasta ja kestäää kampetta kumminkin.

Merinovillaiset alusvaatteet urheiluun

Tekniset super high tech nano nano -materiaalit on varmaan tosi kivoja, mutta yksi asia niissä aina mättää. Se haju. Käytät niitä kerran, niin ne haisee vuorenpeikon vehkeille, eikä sitä katkua saa pois muuta kuin napalmilla. Siksi me suositellaan hikiseen vääntöön alusvaatteiksi merinovillaa. Sataprossainen merinovilla olis muuten aivan superia, mutta se ei kestä kulutusta ihan samalla tavalla kuin sekoite. Joten rajumpaan käyttöön kannattaa valita merinovillasekoitetta.

Merinovilla on myös siitä kivaa, ettei se tunnu märkänä klähmäiseltä, eikä ala viluttamaan samalla tavalla kuin esmes puuvilla.

Lahjakortti Varustelekaan

Jos sinä olet tikissä, mutta olet huolissasi jouluisen runsaista ystävistäsi, niin älä osta heille lahjaksi viinaa vaan verkkarit. Mikäli et tiedä, mitä, minkä väristä tai minkä kokoista urheilukampetta ostaa, niin Varustelekan lahjakortti voisi olla hyvä vaihtoehto. Voit valita summan, jonka haluat lahjakortille tallettaa ja silloin lahjan vastaanottaja saa itse tilata tai noutaa myymälästämme haluamansa vaatteet tai muut varusteet. Lahjakortti on siitä kiva, ettei sen saajan ole pakko ostaa niitä verkkareita, vaan se voi ostaa meiltä sillä paljon muutakin kivaa.

Loading...