Merinoninja ei palele

Kyllä kelpaa ninjapinjan väijyskellä puussa, kun on tajunnut sonnustautua merinokerrastoon. Tyylikkäästi istuvan ninjapuvun lisäksi merinovilla on ihan paras valinta alus- ja välikerrastoksi esimerkiksi metsälle, lumilautailuun, pilkille tai oikeastaan mihin ulkoiluun hyvänsä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Kyllä kelpaa ninjapinjan väijyskellä puussa, kun on tajunnut sonnustautua merinokerrastoon. Tyylikkäästi istuvan ninjapuvun lisäksi merinovilla on ihan paras valinta alus- ja välikerrastoksi esimerkiksi metsälle, lumilautailuun, pilkille tai oikeastaan mihin ulkoiluun hyvänsä.

Särmä TST L1

Särmä TST -vaatejärjestelmän ensimmäinen kerros siirtää kosteuden, eli suomeksi sanottuna hien, pois iholta. L1:n paikka on heti ihoa vasten alusasuna väliasujen ja maastovaatetuksen alla. Merinovillasekoiteneulos on mukava paljasta ihoa vasten ja siirtää tehokkaasti kosteutta pois keholta. Kuiva, hyvä olo tekee elämästä aina vähän siedettävämpä kurjissakin olosuhteissa.

L1 kypärähuppu suojaa kasvoja viimalta ja tuiskulta ja kätkee samalla kivasti henkilöllisyyden) . Todella kätevä tuote vaikka talvipyöräilyyn tai peurapassiin tuuliselle pellolle.

Särmä TST L2

Särmä TST -vaatejärjestelmän toisen kerroksen yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on kevyt lämpöeristys. L2:n paikka on aluskerraston päällä, maastovaatetuksen alla. Toimii myös ihoa vasten, mikä takaa sovellettavuuden vaihteleviin lämpötiloihin.

Ja jos jotain paikkoja vielä viluttaa, niin eipä hätää. Meiltä löydät myös merinovillaiset käsineet, sukat, kaulurit ja pipot.

100% Mulesing-free! Vaadimme kaikilta toimittajiltamme mulesing-free sertifioitua merinovillaa, eli näitä vermeitä voi käyttää hyvällä mielellä.

Loading...