Most Wanted

Etsintäkuulutus: tässä galleriassa on Varustelekan himotuimmat ja pahamaineisimmat rikoskumppanit maailmanherruutta tavoitellessa...Näytä koko ryhmäkuvaus

Kaikki

Etsintäkuulutus: tässä galleriassa on Varustelekan himotuimmat ja pahamaineisimmat rikoskumppanit maailmanherruutta tavoitellessa.

Kaikkihan tietävät ikoniset länkkärivarusteet, joiden perusteella hevosen selässä liikkuvan pyssysankarin saa sijoitettua rajaseudun uudisasukkaiden saluunaan: asevyö, bootsit ja stetsoni. Tapahtuiko asiat kuten americanaa tihkuvissa tarinoissa kerrotaan on sivuseikka, vähän kuten Itä-Saksan kohdalla. Legendat eivät ole mitään velkaa totuudelle.

Nykypäivänä voidaan tunnistaa ilmiö, jota voisi kutsua varustelecanaksi: tietyt vaatteet ja varusteet ovat hyvin lekalaisia ilmiöitä, vaikka osa niistä on voitukin hankkia muualta. Ei me sentään maailmanlaajuisia muotivirtauksia sanella, vielä, mutta vaikutuksemme kotimaan katujen vaatenäkymiin on tosiasia.

Koska kaikenlaiset bingot ja juomapelit ovat suosittuja, tässä olisi pelien laatijoille hieman helpotusta urakkaan: suosituimpia tuotteita, mitä väki meiltä hankkii. Epäiltyjä ei ole syytä lähestyä, vaan vedä rasti ruudukkoosi, ota huikka ja jatka matkaa.

Loading...