Olkalaukut arkeen

Nyt kun lomat alkaa monilta olla jo vietetty, ja arkikin ehkä palaa pikkuhiljaa jotenkuten normaaliksi, niin voisi olla hyvä päivittää kantokapasiteettia. Jos et ole reppuihmisiä, niin eipä haittaa. Hanki Varustelekasta tyylikäs, rento ja muutenkin mukava olkalaukku ja siihen sopivat kivat lisävarusteet duuniin tai opiskeluun. Ja jos arki ei normalisoidu, niin tästä saa kyllä sen bug out -baginkin maailmanlopun odotukseen. Näytä koko ryhmäkuvaus

Nyt kun lomat alkaa monilta olla jo vietetty, ja arkikin ehkä palaa pikkuhiljaa jotenkuten normaaliksi, niin voisi olla hyvä päivittää kantokapasiteettia. Jos et ole reppuihmisiä, niin eipä haittaa. Hanki Varustelekasta tyylikäs, rento ja muutenkin mukava olkalaukku ja siihen sopivat kivat lisävarusteet duuniin tai opiskeluun. Ja jos arki ei normalisoidu, niin tästä saa kyllä sen bug out -baginkin maailmanlopun odotukseen.

Kannattaa satsata laatuun, niin ei tarvitse ostaa sitä samaa paskaa yhä uudelleen ja uudelleen. Maailma pelastuu etkä joudu itsekään perikatoon. Eikä sen laadukkaan kamppeen tarvitse maksaa tolkuttomasti.

Loading...