Kunnon sotilasvarusteet

Reserviläisille

Aaaah, ihana intin t-paita. Hiestä läpimärkä ja kuiva viimeistään ensi viikon keskiviikkona? Ja ne kätevät taskut, joihin saat kaiken jaetun tavaran... Hetkonen! Kun olet reservissä, saat vähän vähemmän salaa käyttää kaikkea omaa kampetta, viimeistään silloin kun on tositilanne (toivottavasti ei ole).

Täältä löytyy mukavat välikerrastot ja muuta lämmikettä sekä kunnon varsikengät kertausharjoitusten ulkonäkönormit mielessä säilyttäen. Omaa mukavuuttaan saa korostettua kunnon saapassukilla ja piipun putsailuun tarkoitettu BoreSnake helpottaa elämää.

Jos arvelet tarvitsevasi valoa pimeyteen, vilkaise taskulamppujen ja otsalamppujen ynnä muiden valonlähteiden tarjontaa täältä. Vähän kevyempää alusvaatetusta löytyy omasta ryhmästään ja oikein innokkaat voivat tutustua syvemmin Särmä TST vaatetusjärjestelmään.

Koska kertaus on opintojen äiti ja harjoitukset oikea paikka tehdä virheitä, kannattaa varautua pätevillä ensiaputarvikkeilla ja toki myös opetella niiden käyttö.

Reserviläisen jalkineet

Kun jaloilla on mukava olla, toimii niiden varassa liikkuva taistelijakin paremmin. Jari kertoo tällä videolla käytännön asioita varsikengistä, sukista sun muista.

Videossa esiintyvät Trapperit ovat kehittyneet vielä paremmiksi ja ovat nykyään Särmä TST Alpina Trapper 4-Tac.

Alusvaatteet kertausharjoituksiin

Vettyneet puuvillakalsarit nivusissa on vissiin aika kiva juttu? Tai jo muutaman tunnin jälkeen kuolleelle kakalle haisevat tekokuitu-urheiluvarusteet? Otetaanpa järki käteen ja puhutaan alusvaatteista.

Reserviläiskelpoinen reppu tai rinkka

Jos tehtäväsi kertausharjoituksissa on pikkuisen erikoisempi, saattaa oma kantolaite tulla kyseeseen. Sen kanssa voi eräillä ja marssia vapaa-ajallaankin, reserviläistaitojen ylläpito kun on lopulta jokaisen yksilön omalla vastuulla. Jari esittelee tässä joitakin vaihtoehtoja reserviläisen kantolaitteeksi.

Pikkukilkettä kertaavalle reserviläiselle

Hanskat, tulenteko, suunnistus... Näihin liittyy pieniä esineitä, joilla on iso vaikutus. Käydäänpä niitäkin läpi!

Tuoteryhmät
Loading...