Särmä käsineet

Tästä kategoriasta löydät meidän neulekäsineiden valikoiman. Merinovillahanskat toimivat arkikäytössä käsien lämmittimenä, oli ne sitten villasormikkaat tai kynsikkäät. Kylmemmille keleillä tai raskaampaan käyttöön villahanskat toimivat oivana alushanskana paksumpien kintaiden alla. Neulehanskoja löytyy uutena, sekä ylijäämäisenä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Villalapaset, sormikkaat tai kynsikkäät kevyeen käyttöön

Tästä kategoriasta löydät meidän neulekäsineiden valikoiman. Merinovillahanskat toimivat arkikäytössä käsien lämmittimenä, oli ne sitten villasormikkaat tai kynsikkäät. Kylmemmille keleillä tai raskaampaan käyttöön villahanskat toimivat oivana alushanskana paksumpien kintaiden alla. Neulehanskoja löytyy uutena, sekä ylijäämäisenä.

Tälläinen pikku välihuomautus, jos tarvitsee muistuttaa, että merinovillahanskat eivät ole mitään rapakäyttöön tarkoitettuja hanskoja. Niitä ei kannata repiä voimalla eikä roikkuvia langanpätkiä kannata leikata pois. Jos etsit hanskoja muuhun kuin lämmittelyyn ja kevyeen käyttöön, niin kannataa harkita vaikka nahkahanskoja.

Villahanskat ovat sellaisia käsineitä, joita jokaiselta pitäisi kyllä löytyä ainakin yksi pari kaapista tai hyllystä. Oman Särmä tuotantomme neulekäsineet ovat valmistettu Suomessa ja niistä voisi sanoa löytyvän paljonkin erilaisia vaihtoehtoja. Merinosormikkaat ovat näppärä vaihtoehto niille, jotka haluavat vähän näpertää jotain hanskatkin kädessä. Jos taas haluaa ulkokäyttää puhelinta tai olla muuten vain katu-uskottava, niin voit napata ns. kovanaama-hanskat, eli Särmä merinokynsikkäät.

Kunnon tumppujen ystäville meillä on tarjota villalapaset aikuisille ja lapsille. Alpakkalapaset ovat lämpimät ja värjäämättömät kintaat, joissa on yhdistetty lampaan ja alpakanvilla. Lapsille taas tarjoamme pienemmissä ko’oissa lasten merinolapaset. Merinovillahan on lämmin sekä kutiamaton ja pistelemätön materiaali lapsen herkälle iholle.

Varustelekan Särmä

Kun ostat meiltä Särmää, saat hyvää peruskampetta kaikenmoiseen tarpeeseen taatusti mietityillä yksityiskohdilla. Löytyy tavaraa niin arkiseen kaupunkikäyttöön kuin metsässä samoiluunkin, toteutettuna hinta—laatusuhteeltaan mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti.

Särmä-tuotteilla on 12 kuukauden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Lue tarkemmat takuuehdot ja ohjeet täältä.

Loading...