Elintarvikkeet Ruoka

Suklaa ja naposteltava

Jos suomalaiset joitakin rakastavat niin niiden täytyy olla suklaata ja kofeiinia. No, saksalaiset tajusivat yhdistää nämä jo 1930-luvulla ja sama resepti on säilynyt tähän päivään saakka. Meiltä Varustelekasta löytyisikin tätä kuuluisaa kofeiinisuklaata, energiasuklaata tai miten sen nyt kukin haluaa ilmaista. Joka tapauksessa, sopii mainiosti vaikkapa armeijan leireille, vaellukselle tai johonkin muuten vaan energiaa vaativaan aktiviteettiin. Jätä siis normaalit suklaat suosiolla kauppoihin ja nappaa Varustelekasta kunnon hyvää herkkua ja energiaa yhteen peltipurkkiin tiivistettynä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

SAKSALAISTA SUKLAATA JA MUUTA NAPOSTELTAVAA

Jos suomalaiset joitakin rakastavat niin niiden täytyy olla suklaata ja kofeiinia. No, saksalaiset tajusivat yhdistää nämä jo 1930-luvulla ja sama resepti on säilynyt tähän päivään saakka. Meiltä Varustelekasta löytyisikin tätä kuuluisaa kofeiinisuklaata, energiasuklaata tai miten sen nyt kukin haluaa ilmaista. Joka tapauksessa, sopii mainiosti vaikkapa armeijan leireille, vaellukselle tai johonkin muuten vaan energiaa vaativaan aktiviteettiin. Jätä siis normaalit suklaat suosiolla kauppoihin ja nappaa Varustelekasta kunnon hyvää herkkua ja energiaa yhteen peltipurkkiin tiivistettynä.

Scho-Ka-Kola kofeiinisuklaata löytyy sekä tummana, että vaaleana, sekä yksittäisinä peltipurkkeina tai 10 kpl laatikkona vähän parempaan hintaan.

Kofeiinisuklaan lisäksi olisi jos jonkinlaista vähän erikoisempaa naposteltavaa. Arkipäivien naposteluun sopivat ehdottomasti myös myymälässä myynnissä olevat sipsit ja snacksit. Emme lähetä sipsejä, koska pussit rikkoutuvat kuljetuksissa. Tule kuitenkin myymälästä hakemaan etenkin tavallisiin sipseihin verrattuna vähän terveellisempiä porosipsejä tai hamppusnackseja.

Varusmiehet

Jos satut olemaan varusmies, tai muuten vain inttivarustuksesta tai kurjuuden lieventämisestä kiinnostunut, niin katso myös meidän kokoama ryhmä käytännöllisimmistä tavaroista varusmiehille.

1
Joulu-Pati, Bob the Christmas Bullet

Mistletoe
💋
Loading...