Surplusmania: Rojua rapakon takaa!

Vuotuinen Las Vegasissa runnottu Army Navy Military Expon sekoilu on takana ja samalla kun tili tyhjeni kauppiaiden kirstuihin ja pelikoneisiin, käsiin ilmestyi pelottavat määrät jenkkiarmeijan rojua! Oliko tämä sen arvoista? No, kuten jenkkilässä sanotaan: HITTO JOO! Näytä koko ryhmäkuvaus

Vuotuinen Las Vegasissa runnottu Army Navy Military Expon sekoilu on takana ja samalla kun tili tyhjeni kauppiaiden kirstuihin ja pelikoneisiin, käsiin ilmestyi pelottavat määrät jenkkiarmeijan rojua! Oliko tämä sen arvoista? No, kuten jenkkilässä sanotaan: HITTO JOO!

Amerikkalaisen armeijaylijäämän saanti Eurooppaan on vähän hankalaa, mutta kun hyväksyy että se tulee vähän maksamaan, tilaa runsaasti ja muistaa että tavara on huippulaatuista, lähtevät suupielet nousemaan taas ylöspäin.

Jenkkilästä saatiin paitsi sikäläistä ylijäämää, myös satunnaisia eurooppalaisia artikkeleita, jotka ovat kaikki listattu tänne. Näiden kaikkien varastotäydennysnäkymät ovat usein aika heikot tai tuntemattomat.

Made in USA

Yhdysvaltalaisilla on kotimaista tuotantoa ja huoltovarmuutta tukevia säädöksiä, joiden vuoksi likipitäen kaikki täällä on valmistettu heikäläisittäin kotimaan kamaralla. Joistakin tuotteista on olemassa kaukoidässä valmistettuja siviiliversioita samalla merkillä ja ihan luvan kanssa aitona tuotteena - katso tarkkaan mitä ostat. Make American Gear Again!

Loading...