Syksyn asu 2: Märkään keliin

Jossain vaiheessa iskee päälle se syksy, josta suomirockin mollivoittoisimmat kappaleet on tehty. Se keli, kun luontoäiti heittää peliin kovimmat end of level -monsterit. On märkää, mutaista, pimeää, kylmää ja synkkää. Vanha sananlaskuhan menee, että kun vaatetus on kunnossa, niin vituttaa vähemmän. Näytä koko ryhmäkuvaus

Jossain vaiheessa iskee päälle se syksy, josta suomirockin mollivoittoisimmat kappaleet on tehty. Se keli, kun luontoäiti heittää peliin kovimmat end of level -monsterit. On märkää, mutaista, pimeää, kylmää ja synkkää. Vanha sananlaskuhan menee, että kun vaatetus on kunnossa, niin vituttaa vähemmän.

Me ajateltiin helpottaa syksyn vaateostoksia ja rakennettiin näihin kosteisiin keleihin sopiva asukokonaisuus. Merinovillaa alle, kun se ei tunnu märkänäkään niin klähmäiseltä kuin tekniset vehkeet. Ja päälle sopivaa vettä hylkivää kampetta, niin ei ahista ihan possuna, kun joku autoilija tuuppaa sen urbaanin tsunamin suoraan syliin. Voit täydentää kokonaisuutta sopivilla asusteilla. Linkin takaa löydät hatut, käsineet huivit ja muut kivat asusteet tämän setin kaveriksi.

Loading...