Syksyn asu 3: Kylmään keliin

Loppusyksystä alkaa monin paikoin pakastua ja kuura verhoaa puut. Varsinkin pohjoisessa vesi vaihtuu lumeksi ja media yllättyy jälleen talven pikavisiitistä. Älä sinä kuitenkaan ylläty. On kurjaa hytistä bussipysäkillä tai skrapata sormet kohmeessa auton ikkunoita, kun vaatekaapista ei löydy mitään sopivaa. Näytä koko ryhmäkuvaus

Loppusyksystä alkaa monin paikoin pakastua ja kuura verhoaa puut. Varsinkin pohjoisessa vesi vaihtuu lumeksi ja media yllättyy jälleen talven pikavisiitistä. Älä sinä kuitenkaan ylläty. On kurjaa hytistä bussipysäkillä tai skrapata sormet kohmeessa auton ikkunoita, kun vaatekaapista ei löydy mitään sopivaa.

Me ajateltiin helpottaa loppusyksyn vaateostoksia ja rakennettiin näihin kirpeisiin keleihin sopiva asukokonaisuus. Merinovillaa alle, kun se lämmittää ja tuntuu kivalta ihoa vasten. Ja päälle jotain ihanan lämmintä mutta hengittävää. Voit täydentää sitä sopivilla asusteilla. Linkin takaa löydät hatut, käsineet huivit ja muut kivat asusteet tämän setin kaveriksi.

Loading...