Syksyn asukokonaisuudet

Syksy on taatusti Suomen monipuolisin vuodenaika. Sää voi olla mitä tahansa kesäisistä helteistä rankkasateisiin ja vaakasuoraan vihmovaan räntään tai paukkupakkasiin. Vaatteiden valinta voi olla haastavaa, ja väärät valinnat nostavat vitutuskäyrän jyrsijäasteikon yläpäähän. Oikeilla valinnoilla selviää kunnialla säästä kuin säästä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Syksy on taatusti Suomen monipuolisin vuodenaika. Sää voi olla mitä tahansa kesäisistä helteistä rankkasateisiin ja vaakasuoraan vihmovaan räntään tai paukkupakkasiin. Vaatteiden valinta voi olla haastavaa, ja väärät valinnat nostavat vitutuskäyrän jyrsijäasteikon yläpäähän. Oikeilla valinnoilla selviää kunnialla säästä kuin säästä.

Me haluttiin helpottaa syksyn vaateostoksia ja rakennettiin valmiit asukokonaisuudet erilaisiin syyskeleihin. Lisättiin myös ylimääräinen ryhmä asusteille, joilla voi täydentää settiä varsin kivasti.

Viileän kelin asukokonaisuus

Alkusyksystä keli viilenee, ja erityisesti aamut ja illat ovat kylmiä, mutta päivällä aurinko saattaa lämmittää vielä mukavasti. Shortseilla ei enää pärjää, mutta talvipalttoon alla läkähtyy. Tämä setti sopii näihin välikauden keleihin.

Märän kelin asukokonaisuus

Jossain vaiheessa iskee päälle se syksy, josta suomirockin mollivoittoisimmat kappaleet on tehty. Se keli, kun luontoäiti heittää peliin kovimmat end of level -monsterit. Tää setti lämmittää ja hyljeksii sitä inhaa vettä.

Kylmän kelin asukokonaisuus

Loppusyksystä alkaa monin paikoin pakastua ja kuura verhoaa puut. Varsinkin pohjoisessa vesi vaihtuu lumeksi ja media yllättyy jälleen talven pikavisiitistä. Tämä asukokonaisuus lämmittää ja pitää tämmöiset ikävät yllätykset loitolla.

Syksyn asusteet

Syksyn tullen elämäänsä alkaa kaipaamaan entistä enemmän asusteita. Ilman niitä pää jäätyy, sormet kohmettuu ja mieli synkistyy. Täältä löydät sopivat asusteet erilaisiin syyskeleihin.

Loading...