Taisteluliivit ja chestrigit

Chest rig tai taisteluliivi on sopiva vaihtoehto, kun lähdetään tekemään hyviä hommia ja kamppeet pitäisi saada kannettua kätevästi käden ulottuvilla. Liikkuvuuden maksimoimiseksi taisteluliiviä tai chest rigiä voi käyttää sellaisenaan tai sitten suojaliivin tai plate carrierin päällä tilanteen mukaan. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Chest rig tai taisteluliivi on sopiva vaihtoehto, kun lähdetään tekemään hyviä hommia ja kamppeet pitäisi saada kannettua kätevästi käden ulottuvilla. Liikkuvuuden maksimoimiseksi taisteluliiviä tai chest rigiä voi käyttää sellaisenaan tai sitten suojaliivin tai plate carrierin päällä tilanteen mukaan.

Kantolaite on osiensa summa ja jokainen taisteluliivi ja chest rig on vain niin hyvä kuin siihen liitetyt tingentangelit, joten nyt samalla kantsii kurkata myös kunnon taskuja sekä merkit ja liput moraalia nostamaan.

Jos etsit enemmän suojausta niin tutustu toki myös meidän plate carrier - kantolaitteisiin.

Airsoft chest rigit ja taisteluliivit

Airsoft chest rigiksi tai liiviksi ei tarvitse välttämättä hankkia sitä kalleinta mahdollista kantolaitetta, vaan myös meidän edullisemmilla ylijäämä chest rigeillä ja taisteluliiveillä pärjää paremmin kuin hyvin. Jos ne kelpaavat sotilaille, niin kyllä kuulasodassakin pärjää. Ylijäämässähän on muutenkin huomattavasti parempi hinta-laatusuhde kuin helposti rikki menevässä ja repeytyvässä airsoft kiinarojuissa.

Loading...